4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 4
Penguin27

Prawda to :)

marajka

poza tym całkiem niezła jest też Daria

ocenił(a) serial na 4
makintosz

Niezłych jest w sumie kilka bo i Asia, Beata, czasami nawet Kinga (nie wierze ze to pisze), ale wymienione przez autora wątku są kilka klas lepsze (a przynajmniej jedna klasę ;P) od pozostalych

ocenił(a) serial na 4
marajka

Najpiękniejsze :
1. Marysia <3
2. Paulina
3. Jowita
4. Kinga
5. Daga (w miarę wyładniała xD)
6. Beata

Najbrzydsze:
1. Patrycja
2. Sabina

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Z ta Marysia to dla mnie jakiś żart
Ona sie plasuje nie dość ze za Jowita i Paulina to nawet za Aska,Daria czy Beata

marajka

otóż to. Maryśka to jest po prostu taka ciotka-klotka, nie rozumiem, co w niej takiego pociągającego. wiecznie umęczona mina? ale cóż, są gusta i guściki...

makintosz

Czyli ty masz gust a ja np. mam guścik? Pieprzysz głupoty. Każdy ma swój gust na tym samym poziomie. Mówisz jakbyś się wywyższał.

mat161

nikt sie nie wywyższa. nie moja wina, że tak to odebrałeś. wyjaśnij co cię tak kręci w Maryśce, bo nie mogę tego zrozumieć.

makintosz

Może Majka nie jest pociągająca ale twarz ma całkiem ładną i sympatyczną,w przypadku Pauliny jest również podobnie ale z figury to taki mały i suchy gałganek bez kobiecych kształtów,eee....co ty widzisz w Darii...twarz,a może figura bo nie rozumiem...

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Marysia jest śliczna w tym sezonie <3

ocenił(a) serial na 4
marajka

Beatka jest całkiem całkiem i zgrabna i fajnie się ubiera

marajka

niedawno jeszcze Malwinę umieściłbym na jakiejś dalszej pozycji, ale teraz nie umieściłbym jej nawet na ostatnim miejscu. głównie z powodu sztucznych cycków. Jowita to mój ideał. taka w sam raz, nie jakaś chuda i wysuszona, tylko soczysta laseczka, super ciałko. od razu potem Paulina.

ocenił(a) serial na 4
makintosz

Malwina cała jest sztuczna

LoveKills

Najładniejsze:
Jowita
Paulina
Daga

betakaroten95

wg mnie :

-Aśka;
-Daria;
-Paulina;
-Jowita'

ocenił(a) serial na 10
mrowa93

Trzeba przyznać, że w Pierwszej Miłości roi się od pięknych kobiet, z różnymi typami urody - każdy znajdzie coś dla siebie ;) Mój TOP 3 to:
1. Paulina,
2. Kinga,
3. Marysia.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Mój Top:

1. Beata
2. Paulina
3. Jowita

ocenił(a) serial na 6
Penguin27

Jeszcze Wiktoria, Paulina, Kinga, Patrycja i oczywiście Aśka

Penguin27

Marysia jest zbyt pulchna.
Rządzi Jowita i Paulina. Potem długo nic. Trzecie miejsce - Wiktoria.

Penguin27

A ponoć po "Tancu z gwiazdami" mocno schudła co w dzisiejszym odcinku wcale tego nie widać (krótkie szorty w mieszkaniu),a miała byc powakacyjna metamorfoza

Penguin27

Halejcio też niczego sobie.

Nie podoba mi się wątek piciem Kingi i hazardem Wiktorii. Nie mają pomysłów na bohaterów. Powielają wątki.

Penguin27

Halejcio to bardzo ładna dziewczyna i szkoda, że podczas kąpieli nie pokazali jej w przybliżeniu ;)

Penguin27

Halejcio to bardzo ładna dziewczyna i szkoda, że jej nie pokazali w przybliżeniu podczas kąpieli :)

Penguin27

Nie oglądam tego serialu, wiec nie znam wszystkich kobiet, ale aktorka Joanna Opozda jest po prostu piękną, więc wątpię aby były ładniejsze od niej grały w tym serialu.