Niezłych jest w sumie kilka bo i Asia, Beata, czasami nawet Kinga (nie wierze ze to pisze), ale wymienione przez autora wątku są kilka klas lepsze (a przynajmniej jedna klasę ;P) od pozostalych
Najpiękniejsze :
1. Marysia <3
2. Paulina
3. Jowita
4. Kinga
5. Daga (w miarę wyładniała xD)
6. Beata
Najbrzydsze:
1. Patrycja
2. Sabina
Z ta Marysia to dla mnie jakiś żart
Ona sie plasuje nie dość ze za Jowita i Paulina to nawet za Aska,Daria czy Beata
otóż to. Maryśka to jest po prostu taka ciotka-klotka, nie rozumiem, co w niej takiego pociągającego. wiecznie umęczona mina? ale cóż, są gusta i guściki...
Czyli ty masz gust a ja np. mam guścik? Pieprzysz głupoty. Każdy ma swój gust na tym samym poziomie. Mówisz jakbyś się wywyższał.
nikt sie nie wywyższa. nie moja wina, że tak to odebrałeś. wyjaśnij co cię tak kręci w Maryśce, bo nie mogę tego zrozumieć.
Może Majka nie jest pociągająca ale twarz ma całkiem ładną i sympatyczną,w przypadku Pauliny jest również podobnie ale z figury to taki mały i suchy gałganek bez kobiecych kształtów,eee....co ty widzisz w Darii...twarz,a może figura bo nie rozumiem...
niedawno jeszcze Malwinę umieściłbym na jakiejś dalszej pozycji, ale teraz nie umieściłbym jej nawet na ostatnim miejscu. głównie z powodu sztucznych cycków. Jowita to mój ideał. taka w sam raz, nie jakaś chuda i wysuszona, tylko soczysta laseczka, super ciałko. od razu potem Paulina.
Trzeba przyznać, że w Pierwszej Miłości roi się od pięknych kobiet, z różnymi typami urody - każdy znajdzie coś dla siebie ;) Mój TOP 3 to:
1. Paulina,
2. Kinga,
3. Marysia.
A ponoć po "Tancu z gwiazdami" mocno schudła co w dzisiejszym odcinku wcale tego nie widać (krótkie szorty w mieszkaniu),a miała byc powakacyjna metamorfoza
Halejcio też niczego sobie.
Nie podoba mi się wątek piciem Kingi i hazardem Wiktorii. Nie mają pomysłów na bohaterów. Powielają wątki.