PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie mogli Wiktorii znalezc lepszego kandydata? ; p

użytkownik usunięty
damianii

To jest dobra partia- policjanci jako jedyna grupa zawodowa mogą w 2011 liczyć na pewne podwyżki.

Wiktoria jest HOT, fajna laska.
A Bartuś wiejski lekarz to debil, bo taka Florkowa do niego uderza, a ten chodzi taki struty i tylko wali ciągle jakieś smuty zamiast się za nią brać, taka kobita to skarb. :>

Oprah11

Czyli jest kilka wariantów:

a) Wiktoria i Rysio z odpowiednio drugo i trzeciorzędnych postaci nagle staną się drugorzędną parą i pojawią się w nowej jesiennej czołówce
b) Pozostaną nadal odpowiednio drugo/trzeciorzedną para i od czasu do czasu będa pokazywani
c) Tak ja w tym serialu nic nie jest trwałe, związek nie dotrwa do konca ostatniego sezonu

co obstawiacie?

damianii

nie mogą tego tłustego brzydala do takiej żylety jak wiki dopasowac

klonex

Mogą, motyw "Pieknej i bestii" jest często używany w tego typu produkcjach, dziwi mnie czemu akurat Rysio, który dopiero zaczał się tak naprawdę pojawiać w tym serialu ; p Bartusia mogli dac i chociaz raz by sie los do niego usmiechnal, tzn. prawie sie usmiechnal bo jak ewelina zwiała, to wiki chciala sie z nim na powaznie orzenic ale Bartus jak to Bartus sfailował.

ocenił(a) serial na 4
damianii

dokładnie - piękna i bestia to dobra para. i życiowo. ludzie przecież nie muszą się dobierać tylko ze względu na atrakcyjnosc fizyczną...

marajka

muszą

ocenił(a) serial na 4
klonex

no jeżeli masz 10lat to twoje prawo tak myśleć. a Rysiek nie jest taki zły poza tym. jakby tłuszczyk w mięśnie przerobił to spoko chłop

marajka

Nie chodzi tutaj o wygląd Ryska, ale bardziej o to, że dotychczas w ogóle sie nie pojawiał, nie bylo z nim zadnego konkretnego watku juz chyba Kamil mial wiecej wątków a tu nagle pach; p i szczerze jakos bardziej wolałem ogląda "panne" Witkorię ; p

marajka

w jakim świecie ty zyjesz?

ocenił(a) serial na 4
klonex

na szczescie w innym niz ty