To jest dobra partia- policjanci jako jedyna grupa zawodowa mogą w 2011 liczyć na pewne podwyżki.
Wiktoria jest HOT, fajna laska.
A Bartuś wiejski lekarz to debil, bo taka Florkowa do niego uderza, a ten chodzi taki struty i tylko wali ciągle jakieś smuty zamiast się za nią brać, taka kobita to skarb. :>
Czyli jest kilka wariantów:
a) Wiktoria i Rysio z odpowiednio drugo i trzeciorzędnych postaci nagle staną się drugorzędną parą i pojawią się w nowej jesiennej czołówce
b) Pozostaną nadal odpowiednio drugo/trzeciorzedną para i od czasu do czasu będa pokazywani
c) Tak ja w tym serialu nic nie jest trwałe, związek nie dotrwa do konca ostatniego sezonu
co obstawiacie?
Mogą, motyw "Pieknej i bestii" jest często używany w tego typu produkcjach, dziwi mnie czemu akurat Rysio, który dopiero zaczał się tak naprawdę pojawiać w tym serialu ; p Bartusia mogli dac i chociaz raz by sie los do niego usmiechnal, tzn. prawie sie usmiechnal bo jak ewelina zwiała, to wiki chciala sie z nim na powaznie orzenic ale Bartus jak to Bartus sfailował.
dokładnie - piękna i bestia to dobra para. i życiowo. ludzie przecież nie muszą się dobierać tylko ze względu na atrakcyjnosc fizyczną...
no jeżeli masz 10lat to twoje prawo tak myśleć. a Rysiek nie jest taki zły poza tym. jakby tłuszczyk w mięśnie przerobił to spoko chłop
Nie chodzi tutaj o wygląd Ryska, ale bardziej o to, że dotychczas w ogóle sie nie pojawiał, nie bylo z nim zadnego konkretnego watku juz chyba Kamil mial wiecej wątków a tu nagle pach; p i szczerze jakos bardziej wolałem ogląda "panne" Witkorię ; p