4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
Kaya1456

Może jest fanem Wolverine'a, albo liczy że ktoś go zauważy i za parę lat dostanie główną rolę w X-menach :D

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

Ogólnie tego wątku nie było w PM, po prostu taką fryzurę przygotowali mu scenarzyści - pasuje do jego szalonej osobowości.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Fryzura świetnie do Filipa pasuje. Jedni widzą inspirację Wolverine'm, inni Jimem Carrey'em w filmie "Ace Ventura".

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Myśle, ze przede wszystkim Jim Carrey :)

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Rownież tak uważam.;)

Cefalix

a tak w ogóle to Filipek to dla mnie przekozak. jedna z fajniejszych humorystycznych postaci ;)

ocenił(a) serial na 4
makintosz

Prawda. Dla FIlipa i Beaty to ogladam. Czasami Weksler tez ma fajne teksty i niekiedy Wadlewo. Ale oni super.

marajka

Filipek i Beatka pasują do siebie. oboje pozytywnie zakręceni. świeny duet, banan mi nie schodzi z twarzy, gdy ich oglądam.

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Świetna postać, choć początkowo go nie lubilem. Wprowadzenie w zeszlym sezonie Beaty i Filipa było strzalem w dziesiątkę! Wyraziste, mocne postaci! :)

Cefalix

dokładnie. przyznam, że miałem tak samo. nie przepadałem za nim, gdy wyłudził kasę od Artura, ale poterm się rozkręcił. jego teksty rozbrajają "no nareszcie, zdążyłem już całą trylogię obejrzeć" albo zaciesz na myśl o sekretarce Artura "ładna bestyjka?"

ocenił(a) serial na 8
Kaya1456

pasuję do jego charakteru:)

Kaya1456

Filip i Zośka mają najbardziej irytujące fryzury w tym serialu, pasowaliby do siebie.

ocenił(a) serial na 9
Kaya1456

Filipek świetnie wygląda z tą fryzurą!!!! Lubię go za to :)