PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Robi przerwe pod koniec odcinka potem jedna scena i koniec bez sensu mogliby już dokończyć odcinek.

ocenił(a) serial na 6
Ruben_fw

A ja nie wiem po co Polsat w ogóle.

iamvip

W ogóle co ?

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Z każdym serialem/ programem tak niestety jest i to nie tylko na polsacie

Ruben_fw

No i w dodatku nie dość że polsat przerywa pod koniec serial, by później była tylko jedna scena, to na początku ledwo się zaczyna PM, jedna scena i już reklama :(. Wolę oglądać na ipla. Chociaż czasem lubię mieć reklamę, można pójść zrobić herbatkę czy coś.

Penelope261988

Do kibla można iść na przerwie np na tvn są rzadziej reklamy.

ocenił(a) serial na 7
Ruben_fw

Bo widzowie wyłączają. A tak to element zaskoczenia.
Na Pulsie, kiedy oglądałem Xenę, reklamy były co 20 minut licząc od pełnych godzin.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Mnie zawsze wkurzały te reklamy podczas odcinka trwającego niespełna 33 minuty. Rozumiem, powiedzmy jedna parominutowa, a nie dwie. Dlatego teraz oglądam na ipli. Przewinę sobie od razu reklamy(czasami włączy mi się odcinek bez reklam) i oglądam bez przerwy. Na tvn-ie to w ogóle jest koszmar. Reklamy na tym kanale są za długie.

ocenił(a) serial na 3

Zablokować sobie można te reklamy na necie są różne programy. Ad block itd.

Co do reklam w PM przed końcem odcinka...kiedyś dali reklamę , a po reklamie tylko napisy końcowe z PM ;-P

ocenił(a) serial na 3
Ruben_fw

Chodzi własnie o to byś obejrzał reklamy właśnie przed końcem, a stacja zarobiła na kolejnym bloku reklamowym. Oglądalność PM jest niezła stąd i można wcisnąć więcej reklam.