Czy ktos sie spodziewał innego wyniku?,bo ja nie,pytanie tylko czy zwyciężyła ze względu na umiejętnosci czy ze względu na sympatie widzów PM.
Zwyciężyła na fali współczucia - wszyscy mówią jaka to ona biedna bo ją Desperado w kozaczkach porzucił a ona została sama z dwójką dzieci to na nią głosowali. Tak samo jak głosowali na Kaczyńskiego na fali współczucia po katastrofie w Smoleńsku, dlatego miał taki dobry wynik w wyborach prezydenckich.
Nie wiem czy to dobre porównanie, bo jednak nie wygrał i nie został prezydentem.
A co do Anety. Niech ma. 100 tys. zawsze się przyda na chore dzieci.
Fajnie, że wygrała. Są tacy ludzie, z których szczęścia można się cieszyć i taka właśnie jest Anetka. Widać, że między nią a Stefano coś jest :)
które wcale chore nie są buahaha kolejny chwyt marketingowy żeby tylko współczucie nie wygasło i kaska spływała nieprzerwanym strumykiem;) ale ona serio tak fatalnie tańczyła jak na pudlu pisali? bo nie oglądam tego szoł ;) ale pisali że totalne beztalencie i że dzisiaj wystarczy rozdmuchać swoje życie prywatne i wygrywa się takie programy:D
Ps. Postawią jej pomnik jak leszkowi? każdy męczennik na to zasługuje:D
uważam że moje życie jest całkiem fajne, nie mogę narzekać:) nie muszę udawać biednej, wystraszonej dziewczynki żeby ludzie darzyli mnie sympatią. I całe szczęście że nie znam tej statystki o której mowa, nie toleruję fałszywych ludzi, którzy poza cwaniactwem skrywanym za głupkowatym uśmieszkiem, nie reprezentują sobą zupełnie nic. Programu Taniec z gwizdami nie oglądam, bo to zwyczajna nuda i naciąganie naiwnych widzów na wysyłanie sms-ów. Z góry było wiadomo kto wygra, chociażby dlatego że ta osoba gra w popularnym polsatowskim serialu. Przecież stacja nie da przegrać 'swojemu'. Emocjonujcie się nadal osobą, która przed porzuceniem przez konkubenta była powszechnie nazywana wieśniarą i beztalenciem:) Dziś to bogini dla ciemnych mas :P ale to już problem twój i tobie podobnych.
Ps. Ja wiem że żyjesz tym serialem, bo masz autograf pani Anety i kilku innych z PM, ale wrzuć na luz, bo robisz z siebie błazna buahaha
Aneta Zając zawsze była tym kim jest teraz. Delikatna, subtelna itd. Poprostu nagle Polsat zauważył że ona taka jest z natury i w Tańcu z gwiazdami starał się to coraz bardziej wykorzystywać. Z odcinka na odcinek. Ona taka jest widziałem to już 10 lat temu.
Oczywiście, masz rację. Wszechmocne, nieskalane bóstwo zstąpiło na ziemię do ciemiężonego polskiego narodu. Dzięki niej zniknie bezrobocie, obniżą się podatki i nikt już nie zachoruje na raka. Cuda, cuda ludzie!
Ps. mat161, możesz zdradzić swój wiek?
Tiaaa delikatna i subtelna z papierosem w ustach
http://i.iplsc.com/-/0002UBXRT0KVQ238-C116.jpg
Dajcie spokój z tą wazelina, pamiętam jak była z Krawcem to każdy miał z niej polewke, jak spiewali w tym polsatowskim programie chyba Jak oni śpiewaja, że dwa wieśniaki, bez gustu z parciem na szkło, a teraz nagle każdy ja do anioła porównuje. Pamietam ich żenujace wywiady, jak opowiadali o swoich kotach, jak sie kochaja itp
Też masz rację.
To pisanie o niej, że Anioł, i że Niebiosa się radują jest trochę niepokojące ;)
Mnie się wydaje jednak, że większe parcie na szkło miał i nadal ma Krawczyk, a już w duecie z Agą ("ciało astralne") to w ogóle hiper-parcie.
co tam na planie PM słychać specjalisto? :D fajne mają przyczepy? i w którym odcinku wystąpisz? no pochwal się jeszcze:D możesz załatwić kilka autografów? Na allegro poszłyby po 5zł:)
Jestem śmieszna, powiadasz?:D i super, lepsze to niż bycie świrem zatraconym w nieistniejącym świecie. odezwij się w sprawie autografów, gdybyś jeszcze wyszperał majtki jakiejś "gwiazdy" PM lub chociaż kubek po kawie... zaklepuję!:D
Ps. Ja tam nic nie mam do pani Zając, serio:) no może czasem mnie wkurza jak mi wyskakuje z lodówki, ale jeszcze kilka miesięcy i pojawi się inne udręczone przez los beztalencie. Będzie się tylko inaczej nazywało:)
oglądałeś,że piszesz taką opinie?????Zasłużyła na wygrana pięknie tańczyła z każdym odcinkiem lepiej,została nagrodzona,a to,że ma fanów na pewno pomogło Zresztą Moro tez ma fanów,
W żadnym sezonie Tańca z gwiazdami nie wygrywał ktoś kto tańczy najlepiej. Pani Aneta zasługuje na kryształową kulę w sto procentach. To widać w oczach a one nie kłamią.
dżizas człowieku co ty palisz? jak można takie teksty pociskać? Ty na serio czy się nabijasz z tej biednej kobiety?;)
Gdy byla z Halejcio, Kwiatkowskim i Moro to myslalam,ze odpadnie z hukiem. A jednak zostala. Ciesze sie:-) .
Zwyciężyła, bo była w parze z Stefano Terrazzino. A każdy wie, że jak ktoś jest w parze z nim to daleko zajdzie, bo to niezłe ciacho.
To już jego 3 zwycięstwo w parze. Zazwyczaj zawsze jest na podium tylko raz był 6.
to trzecie zwycięstwo Stefano .Maserak ma 2 zwycięstwa więc i Moro i Zając miały partnerów którzy już po dwa razy wygrali Aneta świetnie tańczyła jest ładna i miła a cały program miała za fajną zabawę Natomiast Moro tańczyła aby wygrać miała wrażenie jak na nią patrzyłam,,do celu po trupach,, Nie interseuję się Moro jako aktorką więc nie wiem jaka jest ale z Tańca z gwiazdami właśnie tak ją zapamiętam Cel uświęca środki
Dlatego bravo dla Anety
Ale to 6 miejsce to wypadek przy pracy, Bo miał okropna babę tą Pakosińską cud, że udało mu się ją wyciągnąć na 6 miejsce.
Maserak też dobry tancerz dwa razy wygrała i zawsze miał wysokie miejsca Zarówno Aneta jak i Joanna miały równe szanse wygrała lepsza
A Ty dlaczego takie opinie wyrażasz????? Przecież Moro nic takiego nie powiedziała, ani nie dała do zrozumienia.
A ja co innego robię niż Ty? Też wyrażam moje zdaniem, iż Moro zasłużyła na wygraną a to Ty pierwsza miałaś z tym problem. Także odpowiadam.
Anetko gratulacjeeeeeeeeeee !!!! Od samego początku wiedziłam że wygrasz !!!!!!
tego się spodziewałem. w końcu to "biedna samotna matka, wredny Krawczyk zostawił ją dla solary", dlatego ludzie na nią głosowali, ze wspóczucia.
Wygrała, bo jest z Polsatu i została porzucona. Poza pienieżną sporą wygraną, plusem jest to, że zeszczuplała ta kluseczka.
A ja uważam, że po prostu dostała najwięcej SMS-ów od porzuconych matek podobno chorych dzieci, wszystkich współczujących, fanów PM i to cała tajemnica. Wiadomo, że lepiej od Anety tańczyła Moro, Kwiatkowski czy nawet Halejcio, ale przecież wszyscy wiemy, że nie liczą się umiejętności tylko sympatia widzów - i tu Zajączka okazała się najlepsza. Nie ma co zwalać na Polsat.
To brzmi trochę fanatycznie ;)
A ja Wam powiem, że smutnym jest, iż w tak mało zamożnym kraju jak Polska robi się śmieszne, tandetne talent szoł dla gwiazdek i celebrytów, w którym to talent szoł owym gwiazdkom rozdaje się jeszcze kasę, tak jakby ci ludzie mieli jej mało. Co więcej naciąga się naiwnych widzów, często o wiele biedniejszych niż bohaterowie programu, na sms-y, a wszystko po to, żeby nabijać portfele Siwiec i innych prostaków. Jaki z tego pożytek? Skoro to konkurs, to powinien zwyciężać mistrz kategorii, a przecież w tym programie żadna z tzw. "Gwiazd" nie potrafi tańczyć (chyba że ktoś ukrywa swoje umiejętności i uczył się tańczyć o wiele wcześniej). Tandeta, kicz, jarmark.
To chyba nawet lepiej, że wygrała Zając. W PM pewnie niesamowitych kokosów nie zarabia, a jakby nie patrzeć jest samotną matką dwójki dzieci, więc prędzej przydadzą się te pieniądze jej niż cwanej Moro, która nadal odcina kupony od German. Myślę, że w tym wypadku sympatia widzów liczy się bardziej niż umiejętności, bo profesjonalnie tańczyć, to i tak tam nikt nie potrafi. Chociaż trochę mierzi zdobywanie popularności na prywatnych problemach, to jakoś odnoszę wrażenie, że sama Zając nie do końca miała wpływ na to, że wszędzie się o niej pisało i mówiło niestety tylko w kontekście porzucenia i samotnego macierzyństwa. Od samego początku tak była przedstawiana we wszystkich plotkarskich gazetach, pudlach itepe, tak jakby poszło odgórne zlecenie, żeby zrobić z Zając kobietę po przejściach, która odradza się w Tańcu z Gwiazdami - na bardzo podobnym PR leciała kiedyś Rusin. Trochę tanie, ale skuteczne, biznes is biznes.