Jak mnie to cieszy. To znaczy że wciąż coś czuje do Pawła. Pali papierosa i prawie płacze. Czekam na wrzesień. Przecież nie dlatego tak się zachowuje bo Julka niby straci ojca:)
Podczas tej rozpaczy mogliby pokazać jakieś dawne sceny z nią i Pawłem. Słynne nie potrafię przestać Cie kochać i wiele więcej - jest z czego wybierać. Krawczyk ochujałby przed telewizorem XD
No wlasnie! Kiedyś właśnie ciągle wspominali. Dlatego serrial teraz na tym traci
mozemy sami powspominac :P https://www.youtube.com/watch?v=qya2L4xmeHk&hd=1
Maryska bardzo ladnie wygladala w tej fryzurce. jej najlepsza stylizacja :)
Też uważam, że traci, ale po pierwsze może nie chcą przypominać Krawczyka, bo zaraz wchodzi nowy aktor, a po drugie może już nie chcą robić tego ani Anecie, ani Mikołajowi. Oglądalność może by skoczyła, ale pewnie tam też pracują ludzie :P
Bo watpię, żeby uśmiercili tak ważną dla sensu serialu postać. Więc w grę wchodzi jedynie nowy aktor.
Niby tak, ale wierzę, że tak się nie stanie :) Naprawdę nie wyobrażam sobie tego - masa osób odeszłaby od oglądania serialu, gdyby stało się jasne, że Marysia i Paweł nigdy nie będą razem. Nie ma już nic do stracenia - Krawczyk nie wróci nigdy, trzeba spróbować z nowym aktorem. A nuż porwie widzów.
Nie lubie Krawczyka, ale postac ktora stworzyl w PM, byla kozacka. Mogl by wrocic.
Dla mnie Jego aktorstwo jest sztywne jakby kij od szczotki mial w dupie. Zajac moze nie jest wybitna ale juz lepiej znacznie