Jak sabina może zostawić Natana? Ona tak naiwna jest.. Mam nadzieję Natan jakoś to wszystko uratuje i w końcu sabina przejrzy na oczy !!!!
A po co mu ona? Niech Natan korzysta z okazji i ucieka od wariatki masochistki, która go traktuje jak podnóżek, wykorzystuje, a poza tym całkowicie zlewa, bo ma swoje fanaberie. Sabina żadnym cudem nie jest, lepiej mu będzie bez niej ( i bezpieczniej), doktorek na pewno znajdzie kogoś lepszego.
no wlasnie, na miejscu natana bym sie cieszył i znalazł sobie lepszą od sabci :P
A jak Natan może bić okularnika tylko dlatego, że jest zazdrosny o dziewczynę jak jakiś gówniarz? Niby taki dobry i grzeczny Natanek a udowodnił, że z niego kawał zawistnego gnoja.
Ale on go nie pobił tylko dlatego że jest zazdrosny ale tęż dlatego że wie, że Igor jest dla niej zagrożeniem
ale i tak nie trawie natana jest daremny i tyle jako postać grana przez tego kwiatkowskiego. a nie mowie o tym pobiciu .
Ale nie miał prawa - sytuacja, w której go pobił nie była absolutnie zagrażająca dla Sabiny, a sratan nie ma żadnych dowodów na to, iż Piotr Wach jest dla niej poważnym zagrożeniem. W świetle prawa napadł niewinnego, bezbronnego człowieka na ulicy, w dodatku w okularach, przez co mógł dokonać uszkodzenia wzroku. Gdyby wybitny prawnik Igor nie musiał udawać cioty Piotra to Natan dostałby taki paragraf, że by się nie pozbierał.
Sabina chodząca głupota.Ciekawe jak już prawda wyjdzie na jaw Sabinka to skomentuję
Pewnie zrobi z siebie ofiarę losu, powie że chciała dobrze dla innych a inni oczywiście ją wykorzystali
zgadzam się z innymi. po co ma to wszystko ratować? powinien mieć swój honor i przestać już jej lizać doopę, skoro ma wszystkich gdzieś. dawno nie dostała w pysk, więc kompletnie jej odbiło, a Natan to pipka, która nie potrafi się jej przeciwstawić. Igor miał rację, mówiąc jej po ślubie "Wszyscy koło ciebie skaczą jak tresowane psy". taka jest prawda.
Zostawic mogla bez problemu bo moim zdaniem go nie kocha , byl tylko pocieszeniem i zapchaj dziura. Dla mnie dziwne jest to, ze nie ufa sprawdzonym od lat ludziom czy matce tylko obcemu czlowiekowi (podejrzanie podobnemu do Igora) i kiedys wariatce, ktory chciala ja zabic!!! Powinna za to dostac nauczke i to cos wiecej niz porwanie przez IGora - kots jej nosa powinien utrzec.
A widzisz, a jak kiedyś powiedziałem, że Sabina powinna mieć za swoje to Cię to oburzyło. A nie mówiłem, że Sabinka jest cwana i pomiata innymi, dopóki nie trafi jej się kat jak Igor czy Agata? Wtedy cała inteligencja i cwaniactwo idzie jej w pięty, razem z samooceną a ona przestaje myśleć racjonalnie.
Bo napisałem, że Sabina to taka idealistka, korzysta z pieniędzy tatusia, czerpie profity z jego nazwiska a nie liczy się z nikim, nawet z rodzicami i ma ich w dupie. Chyba źle zrozumiałaś mnie wtedy ;p
Powinien ja olac. Nie ma miedzy nimi zadnej chemii. Nie przekonuja mnie jako para.
Zauważyliście, że Igor nie uderzył jeszcze policjantki Zuber? Pierwsza kobieta, której nie pobił. Nie wierzę normalnie, może jednak coś do niej czuje ;p
Wydaje mi się, że to ona wkopie Igora w tej hali. Widać po niej, że zaczyna jej się ta cała sytuacja podobać, wręcz zaczyna się bać Igora po tej sytuacji z Agatą. Jaką ona może mieć gwarancję, iż nie podzieli jej losu? Tym bardziej, że Irek nie wygląda na gościa, który jest skłonny do tego by podzielić się ciężko zarobionymi pieniędzmi Wekslera ;D Może ją zgładzić tak jak Agatę lub uciec z tymi pieniędzmi i wtedy ona zostałaby z niczym a miałaby nieczyste sumienie. Wydaje mi się, że albo postrzeli Igora, albo przed tą całą intrygą wezwie jakiś oddział, który go zgarnie i w akcji zostanie postrzelony Weksler.
Ale też jej się oberwie, w końcu jest policjantką i jak wszystko wyjdzie na jaw to jej kariera zawodowa jest skończona.
Może po prostu psychicznie tego nie wytrzyma, dopadnie ją sumienie lub będzie się bała, że jej życie będzie zagrożone. Ludzie różnie postępują w takich sytuacjach.
Natan jest bezbarwny, niemęski i kompletnie pozbawiony osobowości. Sabiny z tego serialu nie wywalą, bo to jedna z głównych bohaterek, ale mam nadzieję, że przynajmniej Natanek zniknie za jakiś czas, a Sabinka trafi na kolejnego damskiego boksera :)
Natan jest spoko, to moje zdanie. on próbował wszystkiego aby sabine ostrzec przed tym WACHEM !!!!!!