4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jak sabina może zostawić Natana? Ona tak naiwna jest.. Mam nadzieję Natan jakoś to wszystko uratuje i w końcu sabina przejrzy na oczy !!!!

alexandrax123

A po co mu ona? Niech Natan korzysta z okazji i ucieka od wariatki masochistki, która go traktuje jak podnóżek, wykorzystuje, a poza tym całkowicie zlewa, bo ma swoje fanaberie. Sabina żadnym cudem nie jest, lepiej mu będzie bez niej ( i bezpieczniej), doktorek na pewno znajdzie kogoś lepszego.

ocenił(a) serial na 1
LiLuLa

no wlasnie, na miejscu natana bym sie cieszył i znalazł sobie lepszą od sabci :P

ocenił(a) serial na 1
alexandrax123

A jak Natan może bić okularnika tylko dlatego, że jest zazdrosny o dziewczynę jak jakiś gówniarz? Niby taki dobry i grzeczny Natanek a udowodnił, że z niego kawał zawistnego gnoja.

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

no własnie coraz gorszy jest ten Natan nie lubie go .

gumis882

Ale on go nie pobił tylko dlatego że jest zazdrosny ale tęż dlatego że wie, że Igor jest dla niej zagrożeniem

ocenił(a) serial na 5
fifi123

ale i tak nie trawie natana jest daremny i tyle jako postać grana przez tego kwiatkowskiego. a nie mowie o tym pobiciu .

ocenił(a) serial na 1
fifi123

Ale nie miał prawa - sytuacja, w której go pobił nie była absolutnie zagrażająca dla Sabiny, a sratan nie ma żadnych dowodów na to, iż Piotr Wach jest dla niej poważnym zagrożeniem. W świetle prawa napadł niewinnego, bezbronnego człowieka na ulicy, w dodatku w okularach, przez co mógł dokonać uszkodzenia wzroku. Gdyby wybitny prawnik Igor nie musiał udawać cioty Piotra to Natan dostałby taki paragraf, że by się nie pozbierał.

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

No właśnie

ocenił(a) serial na 8
alexandrax123

Sabina chodząca głupota.Ciekawe jak już prawda wyjdzie na jaw Sabinka to skomentuję

ocenił(a) serial na 1
ewi184

Pewnie zrobi z siebie ofiarę losu, powie że chciała dobrze dla innych a inni oczywiście ją wykorzystali

alexandrax123

zgadzam się z innymi. po co ma to wszystko ratować? powinien mieć swój honor i przestać już jej lizać doopę, skoro ma wszystkich gdzieś. dawno nie dostała w pysk, więc kompletnie jej odbiło, a Natan to pipka, która nie potrafi się jej przeciwstawić. Igor miał rację, mówiąc jej po ślubie "Wszyscy koło ciebie skaczą jak tresowane psy". taka jest prawda.

ocenił(a) serial na 1
makintosz

"Ja nie będę - pamiętaj"

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

Zostawic mogla bez problemu bo moim zdaniem go nie kocha , byl tylko pocieszeniem i zapchaj dziura. Dla mnie dziwne jest to, ze nie ufa sprawdzonym od lat ludziom czy matce tylko obcemu czlowiekowi (podejrzanie podobnemu do Igora) i kiedys wariatce, ktory chciala ja zabic!!! Powinna za to dostac nauczke i to cos wiecej niz porwanie przez IGora - kots jej nosa powinien utrzec.

marajka

Pewnie będzie przepraszać Natana i mówić jak bardzo się myliła lol

fifi123

a ten ją przyjmie z otwartymi ramionami xD

ocenił(a) serial na 1
marajka

A widzisz, a jak kiedyś powiedziałem, że Sabina powinna mieć za swoje to Cię to oburzyło. A nie mówiłem, że Sabinka jest cwana i pomiata innymi, dopóki nie trafi jej się kat jak Igor czy Agata? Wtedy cała inteligencja i cwaniactwo idzie jej w pięty, razem z samooceną a ona przestaje myśleć racjonalnie.

Krytykancki

Ostro ją cisnęli Igor i Agata :d

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

nie pamietam w jakim kontekscie to pisalam. w ktorym to bylo temacie=

ocenił(a) serial na 1
marajka

Bo napisałem, że Sabina to taka idealistka, korzysta z pieniędzy tatusia, czerpie profity z jego nazwiska a nie liczy się z nikim, nawet z rodzicami i ma ich w dupie. Chyba źle zrozumiałaś mnie wtedy ;p

użytkownik usunięty
Krytykancki

Powinien ja olac. Nie ma miedzy nimi zadnej chemii. Nie przekonuja mnie jako para.

ocenił(a) serial na 1

Zauważyliście, że Igor nie uderzył jeszcze policjantki Zuber? Pierwsza kobieta, której nie pobił. Nie wierzę normalnie, może jednak coś do niej czuje ;p

Krytykancki

Albo nie pokazali takiej sceny jeszcze, pewnie ją walnie jak już będzie po sprawie.

fifi123

Boi się bo pewnie by mu oddała, jako policjantka działająca w terenie musi mieć walnięcie :D

ocenił(a) serial na 1
SoniaBlade

Wydaje mi się, że to ona wkopie Igora w tej hali. Widać po niej, że zaczyna jej się ta cała sytuacja podobać, wręcz zaczyna się bać Igora po tej sytuacji z Agatą. Jaką ona może mieć gwarancję, iż nie podzieli jej losu? Tym bardziej, że Irek nie wygląda na gościa, który jest skłonny do tego by podzielić się ciężko zarobionymi pieniędzmi Wekslera ;D Może ją zgładzić tak jak Agatę lub uciec z tymi pieniędzmi i wtedy ona zostałaby z niczym a miałaby nieczyste sumienie. Wydaje mi się, że albo postrzeli Igora, albo przed tą całą intrygą wezwie jakiś oddział, który go zgarnie i w akcji zostanie postrzelony Weksler.

Krytykancki

Ale też jej się oberwie, w końcu jest policjantką i jak wszystko wyjdzie na jaw to jej kariera zawodowa jest skończona.

ocenił(a) serial na 1
fifi123

Może po prostu psychicznie tego nie wytrzyma, dopadnie ją sumienie lub będzie się bała, że jej życie będzie zagrożone. Ludzie różnie postępują w takich sytuacjach.

Krytykancki

Igorowi Zuber ufac nie powinna.

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

Mozliwe, ze zle zrozumialam

użytkownik usunięty
alexandrax123

Natan jest bezbarwny, niemęski i kompletnie pozbawiony osobowości. Sabiny z tego serialu nie wywalą, bo to jedna z głównych bohaterek, ale mam nadzieję, że przynajmniej Natanek zniknie za jakiś czas, a Sabinka trafi na kolejnego damskiego boksera :)

ocenił(a) serial na 9

Natan jest spoko, to moje zdanie. on próbował wszystkiego aby sabine ostrzec przed tym WACHEM !!!!!!

użytkownik usunięty
alexandrax123

jest równie mdły i nudny jak sabina, to moje zdanie