4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34587
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jeżeli kogoś kręcą seriale o życiowych nieudacznikach (Bartek, Patryk, Paweł) i kompletnych debilach (Błażej, Mikser i ich kumple,; Kinga) oraz osobach upośledzonych umysłowo (Stefani, "Kaśka") w dodatku idiotyczne i absurdalne do kwadratu, może się podobać. Chociaż jeśli ktoś uważa ten serial za dobry, martwiłbym się o jego zdrowie psychiczne...
Mieszkańcy Wrocławia powinni napisać skargę na Polsat, bo ten gówniany serial obraża wrocławian i przedstawia ich miasto w złym świetle.
Napisałem, że to niezły serial komediowy - i owszem, można się pośmiać z idiotyzmów pojawiających się w tym serialu... Mnie najbardziej rozwalił Mroczek jako policjant, ale znajdą się inne rzeczy. ;D

ocenił(a) serial na 1
MrJigssaw

serial jest w scisłej czołówce zaraz po Dlaczego Ja i Trudne sprawy :D :D

ocenił(a) serial na 1
deconstramus

Otóż to, dodam do tego jeszcze pamiętniki z wakacji ukrytą prawdę. ;D Tyle że te dwa wymienione przez Ciebie, tak jak te dwa przeze Mnie, nie są na serio, to paradokumenty, nie grają tam aktorzy i są autentycznie śmieszne. ;) A ten serial ma być na poważnie przez co poraża swoim idiotyzmem i człowiek śmieje się z jego żałości... Po prostu gówno serwowane ludziom nie mającym swojego życia. ;P Scenarzystę i reżysera powinni zamknąć za stworzenie tak durnego serialiku, który chyba tylko dzieciom z zespołem downa się podoba. ;D

ocenił(a) serial na 3
MrJigssaw

Wymienione przez Ciebie paradokumenty nie są komediami i są bardzo na serio. Widać to po pseudo grze i słychać po krzykach. Tam są omawiane poważne sprawy - przynajmniej w mniemaniu "bohaterów" tych gniotów. PM też jest na poważnie. PM i paradokumenty to rzeczywiście słabizna - tu się zgadzam.

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

piep***** to najlepszy serial obyczajowy aktualnie ktory leci w tv.

ocenił(a) serial na 1
damianho15

Gościu, ty sobie chyba teraz żartujesz, bo jak nie, to to musisz być dzieckiem z zespołem downa albo wodogłowiem. ;) To nie jest serial obyczajowy, tylko KOMEDIOWY... I nikt normalny nie bierze go na poważnie, no chyba że jesteś takim samym nieudacznikiem jak bohaterowie tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

Nie obrażaj nikogo, bo po co -,- Wiele razy już tu wałkowaliśmy temat "hejterów", którzy przeżywają beznadziejność tego serialu. Wydaje Ci się to totalnym chłamem - napisz swoją opinię i TYLE. Po co oglądać, po co spamować obelgami?

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

tylko spokojnie,zobacz se gatunek obyczajowy i kto tu jest dzieckiem.

użytkownik usunięty
damianho15

ogladajac pierwsza milosc czuje sie praktycznie tak samo jakbym ogladal.............. wiadomosci... glownie chodzi o polski rzad... praktycznie takie same bzdury...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MrJigssaw

tak ogólnie to widzę masz ciśnienie na tą PM, nieźle Ci zaszła za skórę hehe. Fakt niektóre wątki jak np "próba przekupstwa radka przez grażynę, czyt. wykupienie spokoju dla córki /aby ten nie był jej kumplem i nie startował do niej/, - wręczając mu pokaźną sumę pieniędzy / na oko z 60 tysięcy w gotówce /, po czym tamten i tak to olał heheh - były żenująco tandetne i karygodne dla reżysera....W sumie ostatnio faktycznie serial zszedł na psy, ale nie zawsze tak było, uwierz mi.

ocenił(a) serial na 1
Bawidamek_filmaniak

Stary, Mnie po prostu denerwuje że Polsat wydaje kasę na kręcenie tego chłamu dla kucharek i przy okazji obraża Nasz kochany Wrocław... Ludzie pomyślą że naprawdę mieszkają tu takie ofiary losy i nieudacznicy. ;P

MrJigssaw

Gdyby tylko na PM się kończyło, szczerze to też nie mogę pogodzić się z wieloma rzeczami ale co zrobisz ? Kłamstwem, fałszem, prowokacją aż kipi z portali internetowych które prześcigają się w wymyślaniu kolejnych bzdur tylko po to żeby oko przyciągnąć, niezgodne z prawem europejskim regularne podnoszenie głosu w reklamach, dziesiątki tanich i naiwnych seriali... Wymieniać można w nieskończoność, niestety taka jest koniunktura, syf nakręca syf a ludzie na tym zarabiają i tak to się kręci.. Powtarzam słowa bohatera "złotego runa" z 1996 roku - ".. w tym świecie zawsze w cenie była jest i będzie - TANDETA" - to zapamiętaj .

ocenił(a) serial na 3
MrJigssaw

Nie jest to serial komediowy tylko obyczajowy. Są w nim porwania, zdarzają się śmierci bohaterów i inne nieśmieszne elementy. Kręcony jest jak serial obyczajowy i tak reklamowany. Stąd właśnie jest tak beznadziejny bo to twórcom nie wychodzi. To, że można się pośmiać z tego gniota nie czyni go komedią.

użytkownik usunięty
armarange

Ja bym powiedziała tak- Pierwsza miłość to jest serial obyczajowy z mieszanką komedii, kryminału i fantastyki.

MrJigssaw

te te te, od patryka to sie odpiertol, daj mu spać w spokoju !!!

ocenił(a) serial na 1
Bawidamek_filmaniak

ch...w dupę patrykowi, to największy głąb i nieudacznjik w tym serialu zaraz po bartku. ;P

ocenił(a) serial na 1
MrJigssaw

podoba Ci sie Iza ?

ocenił(a) serial na 2
MrJigssaw

Takie dno, takie gó.wno a znasz wszystkich bohaterów po imieniu? W dodatku pamiętasz wątki z Mroczkiem które były chyba jakiś rok temu? Skoro masz taką wiedzę o tym serialu to musisz go na bieżąco oglądać. Jeśli go oglądasz to chyba Ci się podoba. Chyba, że macie w domu jeden telewizor i rodzice Cie do tego zmuszają. Normalny człowiek, jeśli uważa serial za gó.wno to przełącza telewizor na inny kanał...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

gimbus dorwał się do kompa na informatyce i widac efekty.
pewnie nie może się doczekac kolejnego odcinka PM. Żałosny dzieciak

ocenił(a) serial na 2
MrJigssaw

Tą glizdę to możesz co najwyżej użyć jako przynętę na ryby. Skoro tak lubisz zabawiać się z mężczyznami to znajdź jakiś portal dla młodocianych gejów, z pewnością znajdzie się ktoś kto będzie zainteresowany takim wulgarnym małolatem. Ze swojej strony mogę Ci obiecać, że będę się za ciebie modlił. Oczywiście o rozum.

ocenił(a) serial na 1
MrJigssaw

Serial tragediowy