nie jest to może arcydzieło, jest przewidywalne, wątki romantyczne żenujące, scenariusz jest trochę idiotyczny ale mimo to serial przyjemnie się ogląda, humor jest na wysokim poziomie.
nie jest to może arcydzieło, jest przewidywalne, wątki romantyczne żenujące, scenariusz jest !!!!!!!!!!!!!!trochę!!!!!!!!!!!!! idiotyczny ale mimo to serial przyjemnie się ogląda, humor jest na wysokim poziomie.
Trochę znaczy jak bardzo idiotyczny? Przecież w tym serialu nic się kupy nie trzyma!!!!
ja oglądam głównie ze względu na humor. Niektóre akcje wymiatają :D ja bym się nie czepiała scenariusza. Jest co prawda z lekka naciągany ;) ale to w końcu serial komediowy, który ma raczej śmieszyć, taki na "odmóżdżenie się" po ciężkim dniu więc arcydzieła bym nie oczekiwała.
Podziwiam tych, którzy lubią oglądać Asłana (człowieka z gwiazdą!) oraz tępego Krawczyka, który po uderzeniu się w swój pusty łeb raz jest dobry a raz zły...
Piszę post pod postem, bo ten śmierdzący filmweb nie umie naprawić prostych opcji.
Hm, jeszcze na uwagę zasługuje niedorozwój umysłowy dziecka Kingi (mijają kolejne lata, a ten bąk wciąż nie mówi).
Po obejrzeniu kilku fragmentów odcinków stwierdzam, iż mimo że poświęciłam temu zaledwie chwilę, czuję jakby ktoś ukradł mi cenne minuty z mojego życia.