W sumie... Ostatni naprawdę dobry wątek to pierwszy wątek Agaty i później porwania przez nią Sabiny. Jeszcze później całkiem ciekawy był pierwszy wątek z Aleksem i Wiktorem. Reszta to kiszka, ale dało się oglądać. Teraz się nie da...
Nie ma co przywiązywać do tych nagród większej wagi. Kiedyś one miały swój prestiż, teraz w pewien sposób upadły. A w kategorii "Aktor" nominowany Wojtek Błach, który jest raczej średnim aktorem, ani bardzo dobrym ani złym. Wg mnie spośród aktorów (mężczyzn) z PM na nominację zasługuje przede wszystkim Rafał Mohr (Igor), ale kto by o nim tak pomyślał. ;) I tak dobrze, że Błacha nominowali, a nie np. Pniewskiego, bo byłby śmiech na sali. xD
Jeszcze w kategorii "gospodyni" nominowali tą Kazanową... przecież ta postać to irytujące grube babsko. Nawet się nie umywa do Michałowej z "Rancza" czy postaci granej przez Preis w "Ojcu Mateuszu." Z resztą wprowadzenie tej bohaterki udowodniło mi, że scenarzyści chcą być na topie - tzn. nie chcą być gorsi od innych seriali i kopiują od nich pomysły.
Heh, nie, ta kategoria to chyba tylko taki żart internetowy, naprawdę takiej kategorii w tym plebiscycie nie ma. :D
Właśnie tak podejrzewałem, ale nie wchodziłem w tego linka tylko szybko przeleciałem dalej bez sprawdzenia xD
Ale tak czy siak, uważam tak jak wyżej napisałem.