PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 3
Bielak_812

Serio ? Aż się wierzyć nie chce.

ocenił(a) serial na 1
Bielak_812

W kategorji najgorszy serial od 3 lat, bo serial skonczyl sie 3 lata temu

ocenił(a) serial na 5
GTA1

W sumie... Ostatni naprawdę dobry wątek to pierwszy wątek Agaty i później porwania przez nią Sabiny. Jeszcze później całkiem ciekawy był pierwszy wątek z Aleksem i Wiktorem. Reszta to kiszka, ale dało się oglądać. Teraz się nie da...

ocenił(a) serial na 8
Bielak_812

Nie ma co przywiązywać do tych nagród większej wagi. Kiedyś one miały swój prestiż, teraz w pewien sposób upadły. A w kategorii "Aktor" nominowany Wojtek Błach, który jest raczej średnim aktorem, ani bardzo dobrym ani złym. Wg mnie spośród aktorów (mężczyzn) z PM na nominację zasługuje przede wszystkim Rafał Mohr (Igor), ale kto by o nim tak pomyślał. ;) I tak dobrze, że Błacha nominowali, a nie np. Pniewskiego, bo byłby śmiech na sali. xD

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Jeszcze w kategorii "gospodyni" nominowali tą Kazanową... przecież ta postać to irytujące grube babsko. Nawet się nie umywa do Michałowej z "Rancza" czy postaci granej przez Preis w "Ojcu Mateuszu." Z resztą wprowadzenie tej bohaterki udowodniło mi, że scenarzyści chcą być na topie - tzn. nie chcą być gorsi od innych seriali i kopiują od nich pomysły.

ocenił(a) serial na 8
Bielak_812

Heh, nie, ta kategoria to chyba tylko taki żart internetowy, naprawdę takiej kategorii w tym plebiscycie nie ma. :D

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Właśnie tak podejrzewałem, ale nie wchodziłem w tego linka tylko szybko przeleciałem dalej bez sprawdzenia xD
Ale tak czy siak, uważam tak jak wyżej napisałem.

Bielak_812

Seriale ogólnie kopiują różne pomysły z innych seriali :P. W mjm ma być że córka Kingi( kto ogląda wie) połknie dopalacze czy coś, jak Julka :D. I pewnie też będzie "cudowne" ozdrowienie.