Od pewnego czasu sądzę że, powinni zmienić czołówkę, a oto powody dlaczego tak myślę :
- postać Teresy- nie rozumiem co ona jeszcze robi w tej czołówce; przecież wiadomo że,
ona tak czy siak nie pojawi się znowu w serialu
-postać Patryka- od pewnego czasu postać Patryka nie występuje w serialu z powodu
śmierci tego bohatera;
-postać Anki- niestety nie przepadam za tą postacią ale skoro ma zostać na dłużej to niech
dadzą jej miejsce w czołówce
-rodzina Kingi- do czołówki powinien zostać dodany Adam i całe koło bohaterów.
Coś mnie bardzo zdziwiło: dużo się dzieje w Wadlewie, ale do cholery gdzie jest pan
Antonii?
Wiesz karlie, żal mi Ciebie dziewczyno:( w każdym wątku wciskasz tego Florczaka. Ok, podoba Ci się-gratuluję, wyraziłaś swoją opinię o nim ale nie zaśmiecaj każdego wątku swoją żałosną obsesją. Znajdź sobie może realnego faceta zamiast błaźnić się w taki sposób. Pozdrawiam i dużo zdrowia, w szczególności tego psychicznego;)
wyluzuj złotko, taki z ciebie sztywniak? :> nie mów mi co mam robić, bo wiesz... tak się składa, że jestem lesbijką :D i faceta mi nie potrzeba ;> pozdro 600!
wow kolejna homo na forum !!! ah te pseudo internetowe lesbijki lubujące się w psychopatycznie wyglądających chłopcach.
pseudo? kolejna? wierz mi, że nie ostatnia i nie tylko na forum. poza tym, to coś złego według ciebie? mam się z tym kryć? ;] lajcik, nic ci udowadniać nie muszę ;> peace!