Jak wam się podoba ? Spodziewałem się czegoś lepszego jestem rozczarowany. Dodali Aśkę Jowitę Dagę Ryśka Wojtka i Aleksa chyba wszystkich wymieniłem.
Dziwne że zostawili Olę której nie ma już jakiś czas, Patrycja zniknęła co jest dla mnie zaskoczeniem mimo jej wyjazdu a i Wekslera dodali.
Rażący jest brak Filipa. Przydaliby się także Harcerz oraz Paulina. Super ujęcie mają Rysiek, Bartek i Wojtek, przy czym bardzo wyeksponowana jest postać Wojtka, co mi się podoba, bo to super postać. Ogólnie nie jest źle, ale mogło być lepiej. Czuję niedosyt. Mogli zmienić wszystkie ujęcia na nowe. Ujęcie Dagi jakieś niepasujące do reszty...
Ola pewnie wróci na wiosnę, skoro została. Patrycji nie będzie już w serialu co najmniej rok prawdopodobnie.
Zapomniałem napisać że Beatę dodali rozumiem że nie będzie Patrycji dłuższy czas ale powinna zostać w czołówce na razie. Oli dłużej nie ma a nadal jest. Co do Wojtka i Ryśka. Bartek z nimi jest ale to nie to samo jak jego przyjaźń z Arturem, Patrykiem i Bartkiem.
Co do Pauliny na razie chyba za wcześnie żeby była w czołówce. Gdy pojawili się Błażej Sabina i Ola i zmieniano czołówkę to też ich nie było od razu, więc na razie ok. Dziwi brak Filipa ale chyba jednak też za wcześnie. Daga wiadomo. Jowita super że dołączyła już do stałej obsady i jest na zdjęciu z Radkiem co oznacza że będą chyba jedną z ważniejszych par w tym serialu.
Ale tak jak pisałem spodziewałem się czegoś lepszego.
Chyba każdy czuje niedosyt...
Na to akurat nie ma reguły, że dla kogoś jest za wcześnie, żeby być w czołówce. Szymona dodali do czołówki zaraz praktycznie po tym jak się pojawił w serialu, Patrycję w sumie też. Filip jak najbardziej zasługuje na to, żeby być w tej czołówce już teraz. Ciągle ma jakieś wątki.
Ale Bartek nadal przyjaźni się z Arturem, tylko mieszkają daleko od siebie, No, a z paczki starych przyjaciół codziennie widuje się z Emilką, która w końcu jest jego żoną ;p
Czołówka jaka była taka jest. Spodziewalem sie czegoś innego. 40 % zdjec ta sama porazka juz mogli jakies inne porobić ale dupy za leniwe.
Ucieszyłem się kiedy na samym początku pokazali sama Marysie to by oznaczalo ze Aleks zniknie a tu CHU* koncowe zdjecie stoi ta krzywa morda. On nawet na zdjeciu wyglada jak DREWNOOOOOO
Ja rowniez dolaczam do grona rozczarowanych. Mogli calkowicie zmienic czolowke. Bez otwierajacego albumu. Ktos u napisal o Filipie,ze za wczesnie. Przeciez on pojawil sie w tym samym czasie co Beata, a ona jest w czolowce.
Tylko dziwi mnie brak Patrycji wyjeżdża i już pozbywają się jej z czołówki na jej miejscu z Radkiem jest Jowita co mnie bardzo cieszy ale mimo wszystko dziwne że jej nie ma. Ola została dalej. Zobaczymy.
ta aśka to totalne nieporozumienie, nie da się jej oglądać, delikatnie mówiąc wku.rwia mnie gdy tylko się odezwie. Żałosna wymądrzająca się kretynka która tak naprawde trzęsie dupą przy każdym problemie
No właśnie. Ta postać taka po prostu ma być. Musi się czymś wyróżniać na tle innych. Ja to kupuję. Aktorka do tego fajna. ;)