https://www.facebook.com/photo.php?v=3362723419381
Jak Wam się podoba, jak oceniacie? Zapraszam do dyskusji :)
Dziwna ta czołówka. Nie wiem co tam robi Hubert, którego już nie ma w serialu. Jest też Berenika, która pojawia się sporadycznie. Brakuje za to Aurelii i Renaty. W ogóle zamiast przedstawić kolejno bohaterów, wyświetlane są losowe zdjęcia. Poza tym na początku nie ma napisu "ATM Grupa przedstawia", to może być fejk.
Jeśli jednak to prawda, to już niedługo wydarzy się w serialu następujące:
- Grzegorz zostawi Renatę i zejdzie się z Grażyną.
- Śmierć Huberta to ściema urządzona na potrzeby programu ochrony świadków.
Gdzie Wy tam macie Berenike? Na zdjęciu z Majką na kanapie jest Kinga, dwie kuzynki razem!! To jest Kinga na 10000% dobrze się przyjrzyjcie, Zresztą na zdjęciu z Markiem też jest Kinga i Wygląda tak samo. Nie ma tam żadnej Bereniki.
Zgadzam się, jak oglądałam czołówkę to zastanawiałam się gdzie oni tam mają Berenikę? Przecież jej tam nie ma! Własnie to chciałam napisać, że żadnej Bereniki tam nie ma! A szkoda, bo jej postać była bardzo fajna i uważam że powinna być z Arturem. Jedynie brakowało mi w czołówce dwóch osób Dagi i Aurelii ;(, sorry trzech bo jeszcze Stefanii. Oj, producenci chyba o nich zapomnieli.
to dobrze, więc nie rozumiem czemu do mnie piszesz ... i mnie do mnie obchodzi. po prostu przestać do mnie pisać, a moje życie znów nabierze kolorów.
czołówka beznadziejna, wszystko za szybko, pomieszanie z poplątaniem, pamiętam z tego tylko wszędobylski ryj Marysi, nochal Sabiny i ten wymuszony uśmiech Oli. Gdzie jest Adam? Został w Kanadzie? Hubert jakiś taki zamazany, więc jest ale go nie ma:D Patryka nie ma więc plotki o jego powrocie były przesadzone;)
Najfajniejsze ujęcie to Marian, Malwina i Wiktoria:D wymiatają:D
Reszta to porażka:(
Średnio mi się czołówka, ale na pewno lepsza od tej jaskrawej z przestarzałymi postaciami... ale troch.ę sie zawiodłam. Stefani pewnie wróciła tylko na chwilę, ona przecież jest z tym aktorem co ogrywał rolę Patryka, a skoro on nie gra to dlaczego ona miałaby grać? ale czemu nie ma Aurelii ani Renaty? to moje ulubione postacie żeńskie... no i Grażyna w scenie z Królem? nawet to małżenstwo rozwalą? bezsensu, teraz taka sielanka później co, Król okaże sie szują i rzuci ją dla tej podstarzałej sztywniary, albo Renatka suczką i go zostawi? buahaha :P. Najpierw synuś przeleciał a teraz tatusiek? przeginają. Poza tym Grażyny nie lubię, ani Wolszczakowej, mogliby ją wywalić.
Kinga jednak wraca, nie poznałam jej... ale synka(chociaż tego starszego) ani Adama nie ma. Ciekawe czemu... No i zdradzili się z Hubertem! :).
A jakie znaczenie ma to że Stefani i Patryk są w rzeczywistości parą? I dlaczego niby ona miałaby nie grać? Jeżeli scenarzyści tak zdecydują to jej nie będzie ale na pewno nie z tego powodu że nie ma już Patryka. Jakieś absurdy tu wypisujesz:/
Tomek jest na mniejszej fotce obok chomiczycy Kingi i Marka:D
Obstawiam że talent Adama został doceniony w Kanadzie i postanowił tam pozostać i tyrać na spłatę kredytu:D
A Kinga... jak to Kinga-spasiona, sfrustrowana i wiecznie niezadowolona z kolejnym dzieciakiem, teraz przetasowania w opiece nad dziećmi na linii Żukowscy&Pałkowska-Radoszowa będą jeszcze bardziej zawiłe:D
Dlaczego Kinga tak sie zmienila? czy to ta sama aktorka?
chyba ze ktos przesadzil z Photoshopem
No pewnie że to ta sama aktorka Aleksandra Zienkiewicz. Ludzie się zmieniają, wystarczy inna fryzura, jakiś inny makijaż i tak wychodzi, ja tam ją od razu poznałam.
nie oburzaj się tak, po prosto czytałam, że mieli gdzieś razem wyjechać, więc możliwe, ze Stefani przyjechała tylko na chwilę skoro w czołówce jej nie ma. Dzieci faktycznie zauważyłam później, mój błąd.
po prostu ze sie bd ruszac i bd napisy kto jest kim . np dla tych co pierwszy raz ogladaja to .