4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Do obsady serialu dołącza Mariusz Totoszko - wokalista zespołu Volver. Wcieli się w rolę sympatycznego Rekina.

http://www.casting.wroc.pl/aktualnosci/198-mariusz-totoszko-w-pierwszej-mioci.ht ml

Już mnie rozwalają z tymi imionami/ksywkami. :D Ale ciekawe z kim będzie miał wątek.

Cefalix

skad wiesz

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Reżyser mi powiedział. ;))

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

No ciekawe

Cefalix

a masz kontakt do rezysera

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Wczoraj nagrywali PM w tej drugiej Marinie przy Księcia Witolda. Ustawiali nawet na tej alejce statystów, ale sceny nagrywali raczej tylko w restauracji.

ocenił(a) serial na 5
Zgiebongo

Z kim tam nagrywali sceny ?

ocenił(a) serial na 10
gumis882

Własnie nie wiem, nie chciało mi się już czekać aż coś zacznie się dziać, nawet autokaru z aktorami nie było :P

ocenił(a) serial na 5
Zgiebongo

aha to ciekawe co za scena była tam krecona jak nie było tego autokaru z aktorami

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

O, ciekawe. Ja natomiast w poniedziałek jadę znowu postatystować w Barbarianie. Napiszę, jeśli się dowiem czegoś ciekawego. :)

Cefalix

a o arturze cos bedzie w nowym sezonie

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Będzie na pewno.

Cefalix

zeby byl z kinga

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

To fajnie, może będzie coś ciekawego :)
A tak w ogóle Janicki teraz ciągle pracuje na planie M jak Miłość, więc w PM raczej nie ma co się go spodziewać.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

No to szkoda. Mam złe przeczucia, że jeszcze długo nie zobaczymy nowego Pawła, ale tak czy owak powinni już szykować jakąś bombę na dziesięciolecie PM.

Z innych rzeczy: Rafał Mohr (Igor) na swoim oficjalnym fanpage'u na FB został zapytany o to, czy po wakacjach znów będzie w PM. Odparł tak: "trudno cokolwiek powiedzieć:)". Więc nie mówie nie. Myślę, że wszystko w rękach scenarzystów, a aktor chętnie wróci, bo ogólnie często pozytywnie się wypowiada o roli w PM i atmosferze na planie. Osobiście uważam, że wątek Igora powinien powrócić w sezonie wiosennym. Przyda się trochę odpoczynku od tej postaci. :)

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Co do Mohra to rzeczywiście pewnie wróci, ale nie chciałbym, żeby za szybko. Jeszcze z pół roku, może nawet dłużej. Ale na bank sobie tego nie odpuszczą, gdy Rafał jest do dyspozycji. Ogólnie nie miałbym nic przeciwko, aby z Natana zrobili czarny charakter, który pomógł zniknąć Agacie. Za rok czy dwa ona mogłaby chcieć zemścić sie na Igorze za to co jej zrobił.

Jeśli chodzi o Pawła to też nie wydaje mi się, żeby wrócił w ciągu miesiąca czy dwóch i w związku z tym trochę obawiam się, że pójdą w stronę romansu Majki i Łukasza - tego bym nie zniósł. Muszą Pabla przywrócić, tylko do tego musi być ciekawy scenariusz, pomysł na wątki z nim. Nie ma sensu robić niczego na siłe, ale gdy już pewne jest, że Krawczyk nie wróci nowy aktor mógłby się pojawić jeszcze w tym roku. Może nawet postać zostanie uznana za zaginionego, ale na pewno go nie uśmiercą.

Zgiebongo

A może być tak, że oni z Pawłem przylecą z Peru, a dopiero to ogłoszą w sierpniu. Paweł z Majką wrócą pod koniec września, a nowy sezon od października będzie parę tygodni potem.

ocenił(a) serial na 9
Cefalix

Ktoś mi to napisał w komentarzu na moim blogu PM