4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

zrobiłem sobie ostatnio małą przerwę więc teraz miałem do zobaczenia 30 odcinków. jestem w szoku. a więc
- jeszcze więcej melki i krystiana bo przecież czemu nie!
- ogólnie coś nudnawy się ten serial zrobił, wcześniej w 2015 czy 2014 tak nie było a to niby ten sam serial cały czas, teraz od września jest jakoś inaczej...

- jak zobaczyłem ten wątek z Igorem pod kamerami to od razu mi się spodobał. Pomysł i przebieg tego był świetny.. Ale nie! Pojawia się Sabinka która se go wypuszcza i nawet tego nie pokazali tylko "a wypuściłam go" i koniec wątku.
TO SĄ CHYBA JAKIEŚ JAJA. Ja rozumiem że go nie zabiją bo to #1 tego serialu, ale przywracanie go tysiąc razy po to żeby go pożegnać w taki durny sposób wszystko psuje! dodajmy że nawet ani razu nie zobaczył się z Karolem, na co czekałem najbardziej...

- Radzio stał się złodziejem frajerem który okradł przyjaciół, a na koniec jeszcze Kaśce się oberwało
- Jowita, która nagle zwiała z kasą jak jakaś Nikola garnek? WTF?! chyba że się okaże że to tylko takie alibi dla Radzia, że to niby ona ukradła a nie on? (chociaż wątpię, to wyglądało jak typowe pożegnanie kogoś z serialem)
A jeszcze rok temu się cieszyłem jak nad morzem Radek i Jowita zostali parą, teraz patrzę na tą dwójkę i czuję niesmak. W sumie ta żałosna ucieczka we dwójkę do USA też by ten niesmak utrzymała, ale już nawet to byłoby lepsze niż to co właśnie obejrzałem!

Już pal licho nawet tego Igora ale Radek złodziej i Jowita szmata? co to ma być?! To jest jakieś przegięcie. Co dalej? Kaśka wpadnie pod tramwaj? Kinga zdradzi Artura? Michał ukradnie nerkę Marysi?

KTO NAPISAŁ TEN CAŁY SYF?
pomyśleć że niby wcześniej scenarzyści robili pełno głupich rzeczy i psuli wątki, ale po tych zmianach co tam zaszły to od września do teraz wnerwili mnie bardziej niż kiedykolwiek wcześniej!
najlepiej tfurcy zastąpcie Radka i Jowitę melką i krystianem przecież ta dwójka matołów jest najważniejsza w tym serialu
BRAWO

maria_88_3

No facet ma niezwykly drug do odgrywania czarnych bohaterow fala zbrodni/oficer/odwroceni etc wiekzosc jego rol to właśnie tacy psychlaci/mordercy/zwyrole

użytkownik usunięty
mrowa93

Aha afle zbrodni oglądałam a reszty filmów co tu wymieniłeś to nie oglądałam tego,ale widać też dobry z niego aktor sprawdza się w rolach czarnych charakterów a Ci mu dali taką rolę duchownego instruktora jogi co będzie w wątki Kingi i Artura co przeczytałam w gazecie Świar Seriali

użytkownik usunięty

*Falę*

Hmm a może ten kolo którego ma zagrać Bluszcz bedzie pod pretekstem zajęć z jogi próbował popełnić zbiorowe samobojstwo jak to miało kiedys miejsce w ameryce pld???

użytkownik usunięty
mrowa93

Nie wiadomo zobaczymy jak będzie. Ino żeby nie zrobili z tego wątku jakiś smętów a wiadomo pisze to teraz Kamińska.

Wingo

ciąg dalszy farsy trwa. Kaśka między młotem a kowadłem Artur-Radek, jeszcze Bartka w to wczepili. u kanapkożercy na kwadracie też jakieś nieporozumienia i Błażej z Mikserem w taksówce mieszkają, relacja Karol i Grzegorz się oziębiła, jeszcze Mateusz strzelił focha na Karola.i ten dziwny tekst Grzegorza do Aśki "to ich wyrzuć, to twoje mieszkanie".
Naprawdę muszę się powstrzymywać żeby na tych półgłówków co to wymyślają tu wiązanek nie rzucić, naprawdę.

Wingo

Haha :P. No nie mogłam z tego że Błażej w taksówce mieszka. No i Grzegorz też niezły. Mógł się wkurzyć na Karola, ale nie umie zrozumieć że Asi to też jest wina. Ale najlepsze jak się pożaliła że nikt jej nie chce i przyjaciele się odwrócili a on że to jej mieszkanie i można ich wyrzucić. Miksera ok można wywalić, ale nie Błażeja który jest synem Grzegorza i w dodatku to jego mieszkanie, więc on wybiera kto tam mieszka, Daria to dziewczyna Błażka a Mikser kumpel. Poza tym Błażej od początku nie chciał tam Aśki i to Grzesiek na siłę ją tam wepchnął.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

no jakby nie patrzeć to mieszkanie jest raczej Grzegorza, ale gdyby wygonił z niego Błazena i zostawił tylko Aśce to byłoby spore przegięcie

ocenił(a) serial na 10
maria_88_3

może Aśka to jego nieślubna córka :D

Wingo

odcinek 2169 to jeden wątek - zgadnijcie który?. gratuluję po raz kolejny cymbałom którzy to tworzą, róbcie tak dalej

ocenił(a) serial na 4
Wingo

naczelny pięciokąt? dziękuję, nie oglądam