Marek Pyś,kandydat nr.1! jak dla mnie,to co,że gra kogo innego?
Taki tam drobny szczegół,dla twórców serialu żaden problem.
Rafał Mohr,pora na trzecie wcielenie,znowu mógłby się przefarbować,i jeszcze coś tam ze sobą zrobić,wszyscy byliby zachwyceni!
Piotr Zelt,to też byłoby trzecie wcielenie,byłoby,że wyłysiał,ale co tam!
Który najlepszy,a który najgłupszy pomysł?
Mam swój typ, ale podejrzewam, że Ryan Gosling nie odważyłby się zmierzyć z taką legendą jak Mikołaj Krawczyk :/
Nie sądzę, żeby ktokolwiek miał szansę dorównać temu twardzielowi.
Stefano Terrazzino :D Sprawdził się u boku Anety jako tancerz, podobno też mają się ku sobie, więc mogliby razem aktorsko nieźle wypaść.
To, że tańczył z Zającówną i że jest brunetem nie znaczy, że się nadaje na Pawła.
1.Jest za niski. Paweł ma 190 cm wzrostu a Terazzino 173.
2.Paweł wróci i będzie gadał włoskim akcentem kalecząc polski? ;)
Elmoo chyba żartował z tym Stefano.
Nie rozumiem trochę. Co Wy z tym wzrostem? Ważne, żeby był wyższy od Marysi. Nieistotne ile i czy tyle co Krawczyk.
Byłem dziś na filmie "Karuzela" z Janickim i Roznerskim w rolach głównych. Sama produkcja przeciętna, raczej nie polecam, ale chciałem wziąźć pod lupę Roznera i Janickiego w kontekście Pawła. Powiem Wam szczerze, że w tym filmie zdecydowanie bardziej do wizerunku Pawła (Krawczyka z ostatnich lat) pasował Roznerski. Janicki trochę zbyt młdły, nijaki, aktorsko Roznerski był po prostu lepszy, co mnie zaskoczyło. W Roznerskim ewidentnie widzę Krawczyka, bez dwóch zdań. Jednak wiadomo, że jeśli chodzi o niego to nie ma o czym mówić.
Ciekawa opinia, ogolnie nic do Roznerskiego nie mam w zasadzie. Uważam jednak jak niektórzy, że generalnie trzecia twarz Pawła to troszkę za dużo i jeśli jest możliwość wrócic do pierwszej z dwoch, to bedę zawsze za tą pierwszą. ;)
Summa Summarum ja raczej też. W ogóle Janicki i Roznerski to teraz gorące nazwiska, fajne starcie w tym filmie, coś może z nich być - nie to co z Krawczykiem. Jeśli Janicki by się zgodził to byłoby mega. A w Magnolii paradował dziś Płoszaj na dzień dziecka :D
Heh, słyszałem o tym, że Płoszaj tam ma być, ale wiadomo, nie gnałem do Magnolii, żeby się koniecznie z nim zobaczyć. :D Co innego podejrzeć jakąś scenę na planie z nim. ;)
Krawczyka mi w sumie trochę szkoda, najmniej utalentowany z nich wszystkich. Źle robi, że odcina się od PM i stałego źródła dochodów. Nie czarujmy sie, kariery muzycznej to on nie zrobi, filmowej rownież. Może tylko liczyć na drugoplanowe role w serialach i epizody. Taka Zienkiewicz czy Płoszajski wiedzą co robią, że nie odchodzą z PM. To jest jednak ich podstawowe, stałe źródło zarobków, lepsza robota im sie prędko nie trafi.