PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mam nadzieję że będzie lepszy od poprzedniego.

Ruben_fw

Chyba plonne nadzieje :). Na razie jest posucha w watkach. Moze cos z Emilia, Mikserem i Hiszpanem wymysla ale reszta to zamula. Najgorszy watek to chyba znow Maryski z ta chora corka. Choc Aneta szczesliwie spotka jej ojca ( Maryski) wiec moze bedzie dawca dla Julki czy cos. Glupie to wszystko.

Penelope261988

Ponieważ wczoraj puścili ostatni odcinek z przed wakacji ale pewnie się rozkręci . Już mnie wkurza ten z Julką pewnie będą z miesiąc ciągnąć .

Ruben_fw

No tak masz racje. W koncu te odcinki mialy byc nadawane w kwietniu, czerwcu a byl skrocony sezon. Takze jeszcze moze nie byc bardzo ciekawie. Chyba Aneta odnajdzie ojca Majki i moze on bedzie dawca dla Julki? Ale pewnie beda to ciagnac i bedziemy miec dosc. Ja czekam co z Mikserem i Emilka. Ewentualnie tez jak potoczy sie z kuratorem bo pewnie bedzie sie mscil gdy go Kalina odrzuci.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Nie liczyłabym na to. Patrząc obiektywnie raczej każdy następny sezon będzie coraz bardziej absurdalny,bo trudno wymyślać sensowne wątki przez 16 lat. Teraz wszystko jest na jedno kopyto:zdrady,nieszczęścia Maryśki,porwania,ekspresowy przebieg ciąży itp. Teraz choroba Julki pewnie będzie się ciągnęła przez następne miesiące,aż w końcu wyzdrowieje.

Nie oglądam tego serialiku od wczoraj odkąd mnie wy..na fb z grupy serialu.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Co to przeszkadza w oglądaniu?

W sumie nic ale odcinki są NUDNE i tak