Za około 15 odcinków okaże się, że Sabina jest w ciąży z Igorem, doszło między nimi do zbliżenia w trakcie, gdy Sabina weszła do jego "celi" i pozwoliła mu odejść.
to lepiej niech jaj nie robi, bo jeszcze scenarzyści tu zaglądnął i pomyślą że to świetny pomysł :P. Ja myślę że to już przegięcie by było :). I tak wątek z Igorem jest w większości przesadzony.
znając ten serial będzie tak Igor po kilku miesiącach wróci,a Sabina będzie w szoku i powie jak on mógł przecież dostał naszą kasę i puściłam do na wolność za nic,a on zamiast okazać mnie wdzięczność to znów mnie atakuje.
Nic takiego nie będzie miało miejsca. :P
Ale Igor raczej prędzej czy później wróci. Wydaje mi się, że musieli na szybko zakonczyć jego wątek, bo Mohr nie miał wtedy czasu na PM i występował w Tancu z Gwiazdami. Jak już odpadł z tego programu, to pewnie wróci do PM.
Tak w ogóle to Sabina już kiedyś była z Igorem w ciąży, ale straciła dziecko, bo pobił ją zaraz po ślubie. ;)
Akurat to nie jest głupie, patrząc na to jak bardzo głupia jest Sabina ;) Jeśli znowu się spotkają pewnie do niego wróci i będą szczęśliwym, patologicznym związkiem.