http://www.youtube.com/watch?v=vH6-F6Dbq9o&list=UUqIFf0WymXa3ngeJW6lrd5w
No, no, wyśmienicie sie zapowiada. iGOR! Rafał Mohr jest genialny w tej roli, każda jego kwestia wywołuje ciarki.
I czy mnie wzrok nie myli, czy tam Filip uderza Artura, a ten ciamajda Natan Igora? :/
No i chyba pokażą dom Artura? :o Czy może już się pojawił (mam ostatnio małe zaległości w ostatnich odcinkach).
Tak naprawdę Igor musi przed Natanem udawać ciotę Piotra, więc Natanek może sobie pozwolic. Jakby Igor mógł z nim grac w otwarte karty, to nie poszłoby doktorkowi z nim tak łatwo. Ciekawe kto uratuje Karola przed Igorem. Jedno jest pewne, Karol zostanie postrzelony. Może dojdzie do szamotaniny i Karol jakoś w końcu wyrwie Igorowi broń i go zastrzeli. Tylko żeby Chuck Norris aka Mikser tam nie wpadł z bronią, bo padnę. A już nie daj Boże Natan...
No właśnie tak była łatwo nie poszło temu Natanowi z nim. No Weksler zostanie postrzelony w rekę ze z Sabiną nie zginą. Tylko pytanie co będzie dalej z Igorem po tej całej akcji jak wszyscy poznają prawdę ?
Igor nie zginie (prawdopodobnie trafi do więzienia), na miejscu pojawi się karetka i antyterroryści. Nie wykluczone, że jakiś udział będzie miał tam Radek.
Natan pobije Igora, ale wiadomo, że on ciągle musi udawać Piotra.
Dom Artura już pokazywali, ale znów tylko z zewnątrz...
No właśnie, ale w zwiastunie jest już ten dom chyba ukazany od wewnątrz. Czy może gdzieś indziej rozmawiają?
Jesteś pewien, że nie zginie? Widziałeś jakieś fotki bezpośrednio po całej akcji?
Po tej akcji na pewno już Igora nie bedzie, więc w tej hali zobaczymy go po raz ostatni. Nie zginie na 99% :)
No nie ma już nic o nim w dalszych odcinkach jest o tym Łukaszu,, Harcerzu'' .
No ,że chyba będzie jak kiedyś z Wekslerem jego tez nie było długo w serialu jak trafił do wiezienia .
No właśnie. W PM jak ktos trafia do więzienia, to na 95% potem wychodzi/ucieka (Rajmund, Andrzej, Śmiałek, Karol, Manuel, Olgierd, Mikołaj, wkrótce też Aleks), te pozostałe 5%, które z więzienia nie wyszły do dziś to chyba tylko Agnieszka Swiątek i dr Walczak - zabójca Stasiaka, ale może kiedyś wyjdą. Jestem pewien, że jesli Igor pójdzie siedziec, to kiedyś wyjdzie/ucieknie i wróci. Sabina to jedna z głównych postaci, a jej pierwszy mąż zawsze będzie obecny w jej życiu.
również sądzę, że Igor prędzej czy później opuści więzienie. jest cwany i przebiegły, poza tym był adwokatem. z pewnością znajdzie sposób, by się wymiksować z więzienia.
A, przypomniało mi się. Jak statystowałem na planie, to pytałem dwójkę aktorów o to, czy na planie będzie jeszcze Rafał Mohr. Oto czego się dowiedziałem i od kogo.
Najpierw Joasia Opozda (Jowita) powiedziała mi, że będzie grał, ale ogólnie to jest to dość rozmowna, nawet może nieco gadatliwa dziewczyna i zamiast o Igorze to oczywiście mówiła mi co się będzie działo z jej postacią i była tym bardzo podniecona. :D
Natomiast Mateusz Banasiuk (Radek) odpowiedział, że Rafała Mohra już na planie nie będzie.
I komu wierzyć? Myśle, że serialowa Jowita może nie być aż tak dobrze zorientowana jak Mateusz i może mysli, że te akcje z Igorem aktualne dopiero po wakacjach poleca w tv i dlatego tak powiedziała. Chociaż z drugiej strony sledzę jej profil na fb i ona dość dobrze się orientuje, kiedy (w których odcinkach) jej postać ma się pojawiać, więc może to Mateusz Banasiuk nie ogarnia dobrze planu. W każdym razie powtarzam to co mi powiedziała Joasia Opozda, że Rafał będzie grał. ;) Nic więcej nie wiem. Mateusz mówił, że już go nie bedzie.
Aha to widze nie wiadomo co będzie dalej z tym Igorem , że jedna osoba mówi , że będzie dalej w serialu 2 , że juz go nie będzie i nie wiadomo co będzie dalej z ta postacia Rafała Mohra .
Myśle, że scenarzyści to wiedza najlepiej, jedno z tych aktorów może po prostu nie być dobrze zorientowane albo celowo nie chcieli mi nic więcej zdradzić lub wprowadzić w błąd, bo ogólnie jest taka zasada, żeby nie zdradzać tajemnic produkcji. ;)
Ja myśle, że Mateusz ma rację - zresztą dziwne, że odpowiadają w ogóle na takie pytania, może na odczepnego. Wątpię, żeby po tym wszystkim Igor dalej grał w serialu. A Opozda rzeczywiście mega podnieca się swoją rolą :D Pewnie będzie jej sporo po wakacjach.
Też się zdziwiłem, że mi odpowiedzieli. Ale ogólnie własnie jak piszesz, Opozda się mega podnieca tym, że znowu gra w PM. W sumie nie dziwię się, gra fajną postać. Ze wszystkich aktorów, których spotkałem na planie i z którymi zamieniłem pare słów, ona była najbardziej gadatliwa. ;)
mam nadzieję, że Sabina i Karol dowiedzą się kto sprzątnął Agatę i że nie była taka grzeczna jak im się wydawało. W sumie dla Sabiny to byłby plus. Ostatecznie jak zobaczy jaki drań z Igora i z Agaty także to może o nim zapomni na dobre, a ją znienawidzi. Już nie mówiąc, że po tym wszystkim to w alternatywnym wymiarze (tzn. nasz realny świat :D) miałaby mocny uszczerbek na psychice, a pewnie w serialu nie będzie miała żadnego hehe.
mam te same odczucia, o ile Agatka była dla mnie denerwująca, o tyle Igora uwielbiam. tenże wątek jest dla mnie najciekawszy i najbardziej emocjonujący. modlę się tylko, by Igor nie został zabity.
Ja myślę, że Natan w środku jest jeszcze gorszy od Igora. Na każdym kroku próbuje udowodnić Sabinie jakim to on jest "idealnym księciem z bajki" i zawsze przyrównuje się do Igora - jaki to on jego przeciwieństwo, jaki z niego przystojny, inteligentny, szamrancki, dżentelmen. A wątki z jego udziałem są tak sweetaśnie i nudne do obrzygania. A przecież ma na sumieniu to, że zdradził Sabinę i próbował jej zabronić kontaktu z jej siostrą, nie?
No właśnie ten Natan nic nie robi tylko dużo gada i myśli , że będzie tak jak on chce .
W ogóle nie cierpię tego Krzysztofa Kwiatkowskiego co gra Natana. Ma taką dziwną mimikę, sztucznie gra. Może on jest spokrewniony z Dawidem Kwiatkowskim? xD
Jeszcze się trochę musicie pomęczyć z Natanem. Na pewno będzie dalej z Sabiną we wrześniowych odcinkach. Nikt biedaka nie próbował nawet jeszcze zabić w tym serialu heh.
Ahh kochany Igor, moglabym go sluchac caly czas ;) Chcialabym zeby nie odchodzil z serialu i zeby wrocil do poprzedniego wizerunku. Ostatnio ten serial oglądam tylko dla niego żeby sobie na niego popatrzeć i go posłuchać.