4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

http://www.youtube.com/watch?v=vH6-F6Dbq9o&list=UUqIFf0WymXa3ngeJW6lrd5w

No, no, wyśmienicie sie zapowiada. iGOR! Rafał Mohr jest genialny w tej roli, każda jego kwestia wywołuje ciarki.

I czy mnie wzrok nie myli, czy tam Filip uderza Artura, a ten ciamajda Natan Igora? :/

No i chyba pokażą dom Artura? :o Czy może już się pojawił (mam ostatnio małe zaległości w ostatnich odcinkach).

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

No Natan uderza Igora

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Dokladnie... jak taka ciota moze bic Igora!

ocenił(a) serial na 8
Kierol

Tak naprawdę Igor musi przed Natanem udawać ciotę Piotra, więc Natanek może sobie pozwolic. Jakby Igor mógł z nim grac w otwarte karty, to nie poszłoby doktorkowi z nim tak łatwo. Ciekawe kto uratuje Karola przed Igorem. Jedno jest pewne, Karol zostanie postrzelony. Może dojdzie do szamotaniny i Karol jakoś w końcu wyrwie Igorowi broń i go zastrzeli. Tylko żeby Chuck Norris aka Mikser tam nie wpadł z bronią, bo padnę. A już nie daj Boże Natan...

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

No właśnie tak była łatwo nie poszło temu Natanowi z nim. No Weksler zostanie postrzelony w rekę ze z Sabiną nie zginą. Tylko pytanie co będzie dalej z Igorem po tej całej akcji jak wszyscy poznają prawdę ?

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Igor nie zginie (prawdopodobnie trafi do więzienia), na miejscu pojawi się karetka i antyterroryści. Nie wykluczone, że jakiś udział będzie miał tam Radek.
Natan pobije Igora, ale wiadomo, że on ciągle musi udawać Piotra.
Dom Artura już pokazywali, ale znów tylko z zewnątrz...

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

No właśnie, ale w zwiastunie jest już ten dom chyba ukazany od wewnątrz. Czy może gdzieś indziej rozmawiają?

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Na zwiastunie są sceny z restauracji, to nie jest ich dom :)

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Jesteś pewien, że nie zginie? Widziałeś jakieś fotki bezpośrednio po całej akcji?

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Po tej akcji na pewno już Igora nie bedzie, więc w tej hali zobaczymy go po raz ostatni. Nie zginie na 99% :)

ocenił(a) serial na 5
Zgiebongo

No nie ma już nic o nim w dalszych odcinkach jest o tym Łukaszu,, Harcerzu'' .

Zgiebongo

wolałbym, żeby uciekł, ale dobre i to. grunt, że nie zginie ;) zawsze będzie szansa, że powróci.

ocenił(a) serial na 5
makintosz

No ,że chyba będzie jak kiedyś z Wekslerem jego tez nie było długo w serialu jak trafił do wiezienia .

ocenił(a) serial na 8
makintosz

No właśnie. W PM jak ktos trafia do więzienia, to na 95% potem wychodzi/ucieka (Rajmund, Andrzej, Śmiałek, Karol, Manuel, Olgierd, Mikołaj, wkrótce też Aleks), te pozostałe 5%, które z więzienia nie wyszły do dziś to chyba tylko Agnieszka Swiątek i dr Walczak - zabójca Stasiaka, ale może kiedyś wyjdą. Jestem pewien, że jesli Igor pójdzie siedziec, to kiedyś wyjdzie/ucieknie i wróci. Sabina to jedna z głównych postaci, a jej pierwszy mąż zawsze będzie obecny w jej życiu.

Cefalix

również sądzę, że Igor prędzej czy później opuści więzienie. jest cwany i przebiegły, poza tym był adwokatem. z pewnością znajdzie sposób, by się wymiksować z więzienia.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

A, przypomniało mi się. Jak statystowałem na planie, to pytałem dwójkę aktorów o to, czy na planie będzie jeszcze Rafał Mohr. Oto czego się dowiedziałem i od kogo.

Najpierw Joasia Opozda (Jowita) powiedziała mi, że będzie grał, ale ogólnie to jest to dość rozmowna, nawet może nieco gadatliwa dziewczyna i zamiast o Igorze to oczywiście mówiła mi co się będzie działo z jej postacią i była tym bardzo podniecona. :D
Natomiast Mateusz Banasiuk (Radek) odpowiedział, że Rafała Mohra już na planie nie będzie.

I komu wierzyć? Myśle, że serialowa Jowita może nie być aż tak dobrze zorientowana jak Mateusz i może mysli, że te akcje z Igorem aktualne dopiero po wakacjach poleca w tv i dlatego tak powiedziała. Chociaż z drugiej strony sledzę jej profil na fb i ona dość dobrze się orientuje, kiedy (w których odcinkach) jej postać ma się pojawiać, więc może to Mateusz Banasiuk nie ogarnia dobrze planu. W każdym razie powtarzam to co mi powiedziała Joasia Opozda, że Rafał będzie grał. ;) Nic więcej nie wiem. Mateusz mówił, że już go nie bedzie.

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Aha to widze nie wiadomo co będzie dalej z tym Igorem , że jedna osoba mówi , że będzie dalej w serialu 2 , że juz go nie będzie i nie wiadomo co będzie dalej z ta postacia Rafała Mohra .

ocenił(a) serial na 8
gumis882

Myśle, że scenarzyści to wiedza najlepiej, jedno z tych aktorów może po prostu nie być dobrze zorientowane albo celowo nie chcieli mi nic więcej zdradzić lub wprowadzić w błąd, bo ogólnie jest taka zasada, żeby nie zdradzać tajemnic produkcji. ;)

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Ja myśle, że Mateusz ma rację - zresztą dziwne, że odpowiadają w ogóle na takie pytania, może na odczepnego. Wątpię, żeby po tym wszystkim Igor dalej grał w serialu. A Opozda rzeczywiście mega podnieca się swoją rolą :D Pewnie będzie jej sporo po wakacjach.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Też się zdziwiłem, że mi odpowiedzieli. Ale ogólnie własnie jak piszesz, Opozda się mega podnieca tym, że znowu gra w PM. W sumie nie dziwię się, gra fajną postać. Ze wszystkich aktorów, których spotkałem na planie i z którymi zamieniłem pare słów, ona była najbardziej gadatliwa. ;)

Cefalix

mam nadzieję, że Sabina i Karol dowiedzą się kto sprzątnął Agatę i że nie była taka grzeczna jak im się wydawało. W sumie dla Sabiny to byłby plus. Ostatecznie jak zobaczy jaki drań z Igora i z Agaty także to może o nim zapomni na dobre, a ją znienawidzi. Już nie mówiąc, że po tym wszystkim to w alternatywnym wymiarze (tzn. nasz realny świat :D) miałaby mocny uszczerbek na psychice, a pewnie w serialu nie będzie miała żadnego hehe.

Cefalix

mam te same odczucia, o ile Agatka była dla mnie denerwująca, o tyle Igora uwielbiam. tenże wątek jest dla mnie najciekawszy i najbardziej emocjonujący. modlę się tylko, by Igor nie został zabity.

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

Ja myślę, że Natan w środku jest jeszcze gorszy od Igora. Na każdym kroku próbuje udowodnić Sabinie jakim to on jest "idealnym księciem z bajki" i zawsze przyrównuje się do Igora - jaki to on jego przeciwieństwo, jaki z niego przystojny, inteligentny, szamrancki, dżentelmen. A wątki z jego udziałem są tak sweetaśnie i nudne do obrzygania. A przecież ma na sumieniu to, że zdradził Sabinę i próbował jej zabronić kontaktu z jej siostrą, nie?

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

No właśnie ten Natan nic nie robi tylko dużo gada i myśli , że będzie tak jak on chce .

ocenił(a) serial na 1
gumis882

W ogóle nie cierpię tego Krzysztofa Kwiatkowskiego co gra Natana. Ma taką dziwną mimikę, sztucznie gra. Może on jest spokrewniony z Dawidem Kwiatkowskim? xD

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Jeszcze się trochę musicie pomęczyć z Natanem. Na pewno będzie dalej z Sabiną we wrześniowych odcinkach. Nikt biedaka nie próbował nawet jeszcze zabić w tym serialu heh.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

A nie, Agata próbowała w sumie, ale wykaraskał się z tego.;)

użytkownik usunięty
Cefalix

Ahh kochany Igor, moglabym go sluchac caly czas ;) Chcialabym zeby nie odchodzil z serialu i zeby wrocil do poprzedniego wizerunku. Ostatnio ten serial oglądam tylko dla niego żeby sobie na niego popatrzeć i go posłuchać.

ocenił(a) serial na 5

Też bym chciała żeby nie odchodził z tego serialu :)

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Szczerze to jak na tym zwiastunie Igor powiedział "Piotr Wach istnieje naprawdę, tyle że ja nim nie jestem." to tak mnie ciary przeleciały... brr.