Co się stało z tym serialem, jest tak nudny i powolny, że nie można doczekać końca i tak krótkiego odcinka. Dawniej coś się działo, było wiele przeplatających się wątków a obecnie akcja jest tak powolna, że nawet aktorzy jakby poruszali się i mówili w zwolnionym tempie. Bohaterzy są jeszcze w sumie młodzi a co za tym idzie powinni być energiczniejsi a tymczasem zachowują się jak emeryci zmęczeni życiem. Do tego wszystkiego jeszcze ta smętna i usypiająca muzyka. Powinni jak najszybciej zmienić scenarzystów bo ten serial się po prostu skończy, ale może to już czas najwyższy?
zmieniali scenarzystów we wrześniu 2015 i właśnie od tego momentu jest ta wielka zamuła i wiele wiele innego szitu na który ciągną się tu hejty na forum :/
dla mnie ten serial jest już stracony
No jest okropny ten serial. Gorzej być nie mogło. Ja się nawet bym nie zdziwiła jak ten serial poleci z anteny!
niech jakos sensownie zakonzca watki i good bye, bedzie sie mozna wkrecic w cos innego ;) w inny szajs :P
powinni zrobic powrot Pawla na koniec i Patryka (daloby sie bez problemu), z Bartka zrobic samotnego poszukiwacza przygod i kobiety zycia - wiecznego lowce ;0 zawsze jakies watki mozna zostawic otwarte... cos fajnego zaskakujacego i "z klasa" (o ile mozna tak to nazwac) pozegnac sie z widzami
No i porobić happy endy i koniec z tym serialem na dobre. Dostali by wtedy za swoje za scenariusz ,którym nas częstują,że się nie da tego oglądać
Wkurza mnie ten serial ale oglądam bo się przyzwyczaiłam i jakoś tak smutno by było gdyby go usunęli :D
Coś w tym jest.Serial od dawna jest robiony na zasadzie bicie kolejnych rekordów w ilości odcinków i czasu emisji.Aktorzy tzn największe gwiazdy mają monopol na występy w tym serialu i nie tylko największe gwiazdy te od początku tzn Majka,Artur,Kinga,Bartek,Emilka a nawet takie jak Radek facet pewnie powinien już dawno na jakiś czas wylecieć z obiegu pojechać do matki,podreperować budżet czy gdzieś daleko leczyć złamane serce a ten na siłę jest wciskany.Myślę że nawet największe gwiazdy chętnie by wystąpiły w czymś nowym można byłoby kilku wynająć w nowym serialu zamiast tego.
Serialowy Artur mógłby dalej grać jakiegoś dowcipnisia ten aktor raczej do innych ról się nie nadaje,poza nim parę osób też mogłoby się załapać.