PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co się stało z tym serialem, jest tak nudny i powolny, że nie można doczekać końca i tak krótkiego odcinka. Dawniej coś się działo, było wiele przeplatających się wątków a obecnie akcja jest tak powolna, że nawet aktorzy jakby poruszali się i mówili w zwolnionym tempie. Bohaterzy są jeszcze w sumie młodzi a co za tym idzie powinni być energiczniejsi a tymczasem zachowują się jak emeryci zmęczeni życiem. Do tego wszystkiego jeszcze ta smętna i usypiająca muzyka. Powinni jak najszybciej zmienić scenarzystów bo ten serial się po prostu skończy, ale może to już czas najwyższy?

lalala

zmieniali scenarzystów we wrześniu 2015 i właśnie od tego momentu jest ta wielka zamuła i wiele wiele innego szitu na który ciągną się tu hejty na forum :/
dla mnie ten serial jest już stracony

użytkownik usunięty
Wingo

No jest okropny ten serial. Gorzej być nie mogło. Ja się nawet bym nie zdziwiła jak ten serial poleci z anteny!

ocenił(a) serial na 4

niech jakos sensownie zakonzca watki i good bye, bedzie sie mozna wkrecic w cos innego ;) w inny szajs :P

użytkownik usunięty
marajka

No właśnie i będzie spokój

ocenił(a) serial na 4

powinni zrobic powrot Pawla na koniec i Patryka (daloby sie bez problemu), z Bartka zrobic samotnego poszukiwacza przygod i kobiety zycia - wiecznego lowce ;0 zawsze jakies watki mozna zostawic otwarte... cos fajnego zaskakujacego i "z klasa" (o ile mozna tak to nazwac) pozegnac sie z widzami

użytkownik usunięty
marajka

No i porobić happy endy i koniec z tym serialem na dobre. Dostali by wtedy za swoje za scenariusz ,którym nas częstują,że się nie da tego oglądać

użytkownik usunięty
marajka

Wkurza mnie ten serial ale oglądam bo się przyzwyczaiłam i jakoś tak smutno by było gdyby go usunęli :D

użytkownik usunięty
lalala

Coś w tym jest.Serial od dawna jest robiony na zasadzie bicie kolejnych rekordów w ilości odcinków i czasu emisji.Aktorzy tzn największe gwiazdy mają monopol na występy w tym serialu i nie tylko największe gwiazdy te od początku tzn Majka,Artur,Kinga,Bartek,Emilka a nawet takie jak Radek facet pewnie powinien już dawno na jakiś czas wylecieć z obiegu pojechać do matki,podreperować budżet czy gdzieś daleko leczyć złamane serce a ten na siłę jest wciskany.Myślę że nawet największe gwiazdy chętnie by wystąpiły w czymś nowym można byłoby kilku wynająć w nowym serialu zamiast tego.

Serialowy Artur mógłby dalej grać jakiegoś dowcipnisia ten aktor raczej do innych ról się nie nadaje,poza nim parę osób też mogłoby się załapać.