PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Serial ogladam sporadycznie, ale w dzisiejszym odcinku chyba ruszył nowy sezon, widac to po wyglądzie niektórych postaci a także wspominany wyjazd tego pielęgniarza do Wadlewa. Oglądałem tez wczoraj i w sumie jest tak kijowo, ni stąd ni z owąt Nie ma juz tej babki tego pielęgniarza oraz Ten Paweł jeszcze wczoraj dawał się wyznawac Majce miłosc a dzis już rozwód, no i dzieciaki wczoraj siedzieli w szkole a dzisiaj powyjeżdżały na studia :D. P owinno to zostać jakoś powyjaśniane, chyba, że jezli są jakies DVD, to będzie jakiś odcinek bonusowy temu poswięcony.

damianii

No też tak myślę, że już dziś ruszył "oficjalnie" kolejny sezon.
Swoją drogą większość aktorów moim zdaniem z lekko zmienionym wyglądem wychodzi na plus. Kinga wyglądała b. fajnie z wycieniowanymi włosami, Bartek z lekko dłuższymi też tak jakoś inaczej i w ogóle wydaje mi się, że on (czyli Rafał Kwietniewski) schudł przez co wyglądał jeszcze lepiej :) O Pawle wolę się nie wypowiadać (widać, że nawet jemu zaczęli już prostować te okropne długie włosy... naprawdę nie rozumiem po co się tak "zapuszcza", z krótkimi było mu o wieeeele lepiej moim zdaniem, no ale to jego sprawa. O, a nawet u Artura można było zauważyć delikatną zmianę na głowie (wreszcie jego włosy już nie sterczą na wszystkie strony jak wcześniej... ;)) No ale najbardziej to mi się podobał Mikser dzisiaj, wcześniej też mu było dobrze z dłuższymi włosami, ale zmiana na krótką fryzurę też mu pasuje. Ehh... ja ciągle o tych włosach... hehe, ogólnie to fajnie zobaczyć aktorów w troszkę innym wydaniu niż zwykle :)

ocenił(a) serial na 2
November3

hehe niezłe si fi tylko czekać jak majka zostanie listonoszem, a paweł bodygardem w burdelu, sorry ale mogliby trochę pomyśleć co chcą pokazać w serialu, bo postacie niektóre są po prostu nie możliwe do włożenia w realny swiat, no i pablo, więzienie, szambiarka, strażak, ochroniarz "gwiazdy" coś jeszcze pewnie było, a majka? 3 śluby w tym 2 nie udane, była w ciąży ale poroniła, i św kinga, kilkanaście miłości, każda wieeeeelka... to już żenada. A arturowi to mam ochote dać w ryj, jak mam być szczery to ja nie wiem jak kobiety się podkochiwać w tego typu osobie, strasznie pewny siebie, bez skrupułów potrafi komuś zniszczyć życie, doprowadzić kogoś do zdrady a na końcu i tak happy end, największy wróg zostaje jego dziewczyną, to żenada...