Jak Wam się podoba Rysiek i jego zachowanie po przemianie, jaką przeszedł w USA? Jak dla mnie
jeden z lepszych komediowych wątków w Pierwszej Miłości, teksty mistrzostwo, w ogóle ten aktor
jest świetny. Już się nie mogę doczekać kolejnych scen w Wadlewie, a tam nie zdarza się to często.
No ale taki to jest zamysł komediowy, na tym polega urok tego wątku. Rysiu niszczy :D
z Ryśkiem zawsze coś się dzieję on i Wiktoria to najfajniejsza para. Mam nadzieję że nie wymyślą że się zdradzili itp Zresztą Malwina stwierdziła że taki mężczyzna to skarb:) Skarb Wadlewa:)
szkoda że pewnie niedługo Rysiek dostanie wycisk od Mariana i spółki i zmięknie.
hahaha nieźle się uśmiałem i chyba pierwszy raz bez zażenowania. Nareszcie dobry motyw w tym serialu i Wadlewie.
coś nowego. xd nawet lepiej teraz, bo wcześniej takie ,,stare kalesony'' . haha. ale nieraz troche wkurzające zachowanie. ; )
haha Seweryn mi się w ogóle nie podoba ani z wyglądu ani z charakteru, Po prostu jak go widzę odrazu moją uwagę ten jego garbaty nos przyciąga i choć próbuję patrzeć na cała twarz jest to silniejsze ode mnie:)