ona ma coś takiego w sobie, ze czasami wygląda dość paskudnie (np. jak miała związane włosy, w klinice) a czasami bardzo ładnie i seksownie. chyba niezle dla aktorki - może zagrać i piękność i brzydulę ;)
Ale to aktorka, AGata nie istnieje wiec ciezko o jej charakterze dyskutowac ;)
Naturalne ma bo 10lat temu też takie miała a wtyesy raczej takich zabiegow powieksznaia ust w Polsce się nie robilo, takie zabiegi sa u nas raczej mlodą sprawą.
no być może i naturalne ale i tak jeszcze najgorszych nie ma jak nie u niektórych co wyglądają jakby im tam wtłoczono ze 2 bary kompresorem
jak na mój gust to jest brzydka. ohydne usta z botoksem i krzywe brwi, do tego jakas taka niezbyt kobieca sylwetka i niefajne rysy twarzy
Mi się bardzo podoba, jest ładna, cholernie seksowna, ma piękne oczy, no i jej gra aktorska zasługuje na duże brawa. Nie dziwie się scenarzystom, że za wszelką cenę chcieli ją na dłużej w serialu, podobnie jak z Rafałem Mohrem (Igor/Piotr).
Wg mnie jest ładna, ma lekko wyzywajacą urodę i jest bardzo seksowna zapewne dziala na facetów. Ale w serialach jak to w serialach, powodzenie maja tylko takie szare myszy jak Marysia, za ktorymi ugania się każdy facet.
Ostatnio taka Maryśka udaje kusicielkę chodzi w tych krótkich spódniczkach,noga na nogę oraz wyzywające miny.Ale z jej grubymi nogami niezbyt pasuje że je tak eksponuje.
W m jak milosc takze faceci leca najbardziej na szara Marte,ktora sie krzywi,marszczy,jest zaniedbana i ma brzydkie wlosy. Co w niej jest pociagajacego? Nawet gotowac nie potrafi.
obecnie nie oglądam MJM od kilku lat ale czasami czytam w internecie na ten temat.A nie śmieszy cię że bohater grany przez Mroczka miał tyle kobiet i wszystkie się w nim kochają?
ta marta to jest tak ohydna ze kijem bym jej nie dotknąl!! jakis taki opuchnięty ryj jakby bulimie miała.
i jeszcze siedzi z dosc przystojnym gachem co zostawił atrakcyją zone dla takiej martuchy ;//
nogi to ma jak serdelki, zwłaszcza jak zalozy te swoje kozaki, w ktorych chodzi nawet w lecie po domu :/
Ja nie wiem czy ta Zając nie widzi się na ekranie jak to wygląda jak te grube nogi pokazuje.
i ostatnio taką twarz ma jakby grubszą bardziej pewnie po to do tej potańcówki z celebrytami idzie aby spalić troche tłuszczu
Tez nie ogladam mjm od dawna. Z 6 lat juz bedzie. Marta mnie brzydzi. Jest naprawde nieciekawa i zaniedbana. Wielu ludzi tak uwaza. Podboje Pawla tez mnie smiesza,bo tez zadnej z niego ogier :-) . Jeszcze rozumiem ,ze Artur ma powodzenie,bo iest ciekawy,ale Pawel?.
Poza tym Artur jest wysoki,przystojniejszy od Pawła ma tą energię i poczucię humoru.a Mroczki to zawsze były gbury i nudziarze.Poza tym jednak dużo lasek pewnie leci na kasę Artura a serialowy Paweł z MJM z tego co pamiętam groszem nie śmierdział.
Boże, gubie się, nie wiem o których Pawłach i Arturach rozmawiacie :D Ja z polskich seriali oglądałem i oglądam tylko PM. Mam wrażenie, że wszędzie wątki są jeszcze nudniejsze i przeciągającej się niż tu. Czasam potrzeba trochę fantasy, zresztą Pierwsza Miłość to chyba jedyny serial w Polsce tak nastawiony na młodych widzów i to daje efekty.
dlatego od lat nie oglądam takiego MJM.pamiętam że niewiele po rozpoczęciu MJM jeden z Mroczków miał spore powodzenie i z tego co czytam w internecie dalej ma.
Serialowa Sabina kiedyś chodziła z serialowym Pawłem(Rafałem Mroczkiem). Zresztą, Rafał kiedyś grał policjanta w PM pamiętacie?:).
Tak, pamiętam go przy tej akcji z zabójstwem Stasiaka, najlepszy wątek w historii PM, zaraz obok zabójstwa Artura, on też tam był.