4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ola Kisio/Agata

ocenił(a) serial na 4

ona ma coś takiego w sobie, ze czasami wygląda dość paskudnie (np. jak miała związane włosy, w klinice) a czasami bardzo ładnie i seksownie. chyba niezle dla aktorki - może zagrać i piękność i brzydulę ;)

użytkownik usunięty
marajka

Bo w klinice nie była uczesana i nie umalowana ;). Też to zauważyłam ;).

ocenił(a) serial na 4

no i ma jakies dziwne uszy ;p rozpuszczone wlosy zdecydowanie na korzysc ;)

użytkownik usunięty
marajka

Jej wredny charakter przysłanie jej urodę.

ocenił(a) serial na 4

e tam. az tak mi nie przeslania.

użytkownik usunięty
marajka

Wolę te brzydsze z lepszym charakterem.Poza tym to wymalowana lalka.

ocenił(a) serial na 4

Ale to aktorka, AGata nie istnieje wiec ciezko o jej charakterze dyskutowac ;)

marajka

nienawidzę tych jej obrzydliwych war. bleee

ocenił(a) serial na 4
makintosz

USta ma kontrowersyjne - tez mi nie podchodxa ale ogolnie brzydka nie jest

marajka

no fakt brzydka nie jest na pewno lepsza od Sabiny ale z ustami to chyba coś majstrowała raczej

mrowa93

Naturalne ma bo 10lat temu też takie miała a wtyesy raczej takich zabiegow powieksznaia ust w Polsce się nie robilo, takie zabiegi sa u nas raczej mlodą sprawą.

fifi123

no być może i naturalne ale i tak jeszcze najgorszych nie ma jak nie u niektórych co wyglądają jakby im tam wtłoczono ze 2 bary kompresorem

ocenił(a) serial na 1
marajka

jak na mój gust to jest brzydka. ohydne usta z botoksem i krzywe brwi, do tego jakas taka niezbyt kobieca sylwetka i niefajne rysy twarzy

ocenił(a) serial na 10
radomir_niewiadomski

Mi się bardzo podoba, jest ładna, cholernie seksowna, ma piękne oczy, no i jej gra aktorska zasługuje na duże brawa. Nie dziwie się scenarzystom, że za wszelką cenę chcieli ją na dłużej w serialu, podobnie jak z Rafałem Mohrem (Igor/Piotr).

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

No i wlasnie o tym mowie - 2glosy powyzej : bardzo brzydka i bardzo ladna

użytkownik usunięty
marajka

O gustach sie nie dyskutuje. Nie kazdy kazdemu sie podoba :-) .

Wg mnie jest ładna, ma lekko wyzywajacą urodę i jest bardzo seksowna zapewne dziala na facetów. Ale w serialach jak to w serialach, powodzenie maja tylko takie szare myszy jak Marysia, za ktorymi ugania się każdy facet.

użytkownik usunięty
milenasy

Ostatnio taka Maryśka udaje kusicielkę chodzi w tych krótkich spódniczkach,noga na nogę oraz wyzywające miny.Ale z jej grubymi nogami niezbyt pasuje że je tak eksponuje.

użytkownik usunięty

W m jak milosc takze faceci leca najbardziej na szara Marte,ktora sie krzywi,marszczy,jest zaniedbana i ma brzydkie wlosy. Co w niej jest pociagajacego? Nawet gotowac nie potrafi.

użytkownik usunięty

obecnie nie oglądam MJM od kilku lat ale czasami czytam w internecie na ten temat.A nie śmieszy cię że bohater grany przez Mroczka miał tyle kobiet i wszystkie się w nim kochają?

ocenił(a) serial na 1

ta marta to jest tak ohydna ze kijem bym jej nie dotknąl!! jakis taki opuchnięty ryj jakby bulimie miała.
i jeszcze siedzi z dosc przystojnym gachem co zostawił atrakcyją zone dla takiej martuchy ;//

nogi to ma jak serdelki, zwłaszcza jak zalozy te swoje kozaki, w ktorych chodzi nawet w lecie po domu :/

użytkownik usunięty
milenasy

Ja nie wiem czy ta Zając nie widzi się na ekranie jak to wygląda jak te grube nogi pokazuje.

i ostatnio taką twarz ma jakby grubszą bardziej pewnie po to do tej potańcówki z celebrytami idzie aby spalić troche tłuszczu

użytkownik usunięty
mrowa93

Z twarzy ładna ale z tym zwisającym brzuchem laska z niej żadna.

użytkownik usunięty

Tez nie ogladam mjm od dawna. Z 6 lat juz bedzie. Marta mnie brzydzi. Jest naprawde nieciekawa i zaniedbana. Wielu ludzi tak uwaza. Podboje Pawla tez mnie smiesza,bo tez zadnej z niego ogier :-) . Jeszcze rozumiem ,ze Artur ma powodzenie,bo iest ciekawy,ale Pawel?.

użytkownik usunięty

Poza tym Artur jest wysoki,przystojniejszy od Pawła ma tą energię i poczucię humoru.a Mroczki to zawsze były gbury i nudziarze.Poza tym jednak dużo lasek pewnie leci na kasę Artura a serialowy Paweł z MJM z tego co pamiętam groszem nie śmierdział.

ocenił(a) serial na 10

Boże, gubie się, nie wiem o których Pawłach i Arturach rozmawiacie :D Ja z polskich seriali oglądałem i oglądam tylko PM. Mam wrażenie, że wszędzie wątki są jeszcze nudniejsze i przeciągającej się niż tu. Czasam potrzeba trochę fantasy, zresztą Pierwsza Miłość to chyba jedyny serial w Polsce tak nastawiony na młodych widzów i to daje efekty.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

dlatego od lat nie oglądam takiego MJM.pamiętam że niewiele po rozpoczęciu MJM jeden z Mroczków miał spore powodzenie i z tego co czytam w internecie dalej ma.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ale to fakt może ten serial często denerwuje ale inne raczej lepsze nie są.

użytkownik usunięty

Serialowa Sabina kiedyś chodziła z serialowym Pawłem(Rafałem Mroczkiem). Zresztą, Rafał kiedyś grał policjanta w PM pamiętacie?:).

ocenił(a) serial na 10

Tak, pamiętam go przy tej akcji z zabójstwem Stasiaka, najlepszy wątek w historii PM, zaraz obok zabójstwa Artura, on też tam był.

użytkownik usunięty

To taka piękna chyba nie jest skoro miała takiego przystojnego chłopaka.

ocenił(a) serial na 1

haha xDDDDd