Tym scenarzystom się już chyba kompletnie we łbie poprzewracało, odeszło tyle fajnch osób, a teraz na dodatek Patryk, który wnosił do serialu trochę życia. Więc powiedzcie mi co w tym serialu jest fajnego, bo ja widzę same wady, łatwowierną maryśkę, głupią emilkę która ponoć wróci do andrzeja (buhaha), manuela (mariana) o którym nie wspomnę, teresę, która mężowi wybaczyła już kolejną zdradę itd. i ja mam takie coś oglądać? Bhahaha
PS. proszę o zatrudnienie normalnych scenarzystów, który nie wymyślają jakich bzdur i bezeceństw.
Jeśli sądzicie inaczej to napiszcie ja sobie chętnie poczytam ;)
Zgadzam się... Weszłam teraz na filmweb bo chcialam dodać dokładnie taki sam temat... Ten serial teraz to jest totalne dnoo!! ZWłASZCZA PRZEZ EDYTKę, MANUELKA MARIANKA I OCZYWIśCIE JEB**ą MAJECZKę =//
Edytka akurat jest fajna.
Mi tez jest glupio z powodu Patryka :((
I Bartek ostatnio jets nie do zniesienia, co 2 miesiace sie zakochuje na smierc :|
Chciałam napisać to samo:/ Tyle fajnych osób wywalili:/:/Ktoś albo umiera,albo wyjeżdża bo został ,,odrzucony". W ogóle co oni robią z tym filmem?! Jakieś durne porwania,amnezje i ,,duchy";/ No przecież to jest chore!
Mnie też 5to już wkurza!
Proponuję wyrazić swoje zdanie na forum serialu
http://pierwszamilosc.interia.pl/forum
Tam jest taka rubryka: Co intryguje Cię w serialu
Jakie duchy?? Bo chyba przegapilam ten odcinek ;P A Patryka wywalili bo on w Klanie gra ;P
kiedy pawel byl pod gruzami spotkal tam ducha zmarlego kilkanascie lat temu strazaka :p
ej dokladnie... troche im sie miesza....;/;/ wogole zachowanie marysi przypomina mi zachowanie takiej pustej glupiutkiej laleczki odkad pojawil sie manuel.. a co do Patryka myslicie ze nie wroci?
hejj:) ja rowniez, uwazam , ze bez Patryka ten serial to bedzie dnoo:(
no ale znalazlam jakas petycje w necie, zeby przywrocili go do serialu:) Wiem,ze to moze nic nie da, ale warto probowac, czasem zdarza sie tak, ze na prosbe internautow osoba znowu pojawia sie w serialu:) wiec probujmy! oto adres tej strony: http://www.petycje.pl/petycja/3117/powrot_Łukasza_dziemidoka_do_serialu.html
Pozdrawiam!
I tak jest dno i tak:/Nuda kompletna i jakieś durne wątki rozwinięte,np. z tym gwałcicielem Manuelem:/