PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wkurzają mnie tacy ludzie jak oni. Jest zarozumiały, myśli że wszystkie rozumy pozjadał i typowy
cwaniaczek. A przystojny wcale nie jest, wygląda jak stereotypowy gej. Mikser mimo, że nie ma za
dużo kasy i sławy jest fajnym gościem i uczciwym a tacy niestety na tym tracą w życiu.

Hitek

tacy ludzie jak on*

Hitek

Jako kobieta stwierdzam, że koleś jest przystojny. Wg mnie faceci tacy jak ten Oscar Bill których określacie "gejami" są po prostu bardziej zadbani od wiekszości facetów , mają swój styl, klasę , są odważni i wiedzą jak podrywać kobiety! Nazywać ich gejami to zwykla zazdrosć o ich powodzenie i pewność siebie

milenasy

Naprawdę uważasz że ten jest przystojny? dla mnie nie jest ani odrobinę męski ani charyzmatyczny..nie oszukujmy się, ten "aktor" jest bardziej drewniany niż kij od miotły i bardziej przypomina geja niż przystojnego projektanta mody.. ps. jestem dziewczyną..

ocenił(a) serial na 4
paczi88

kilku bardziej drewnianych by si€ w tym serialu znalazlo

Hitek

Prawda! Daga nie zasługuje na Miksera. Niech spada do swojego metroseksualnego chłopczyka:p

kkarolinkka2

Jak dla mnie aktor, który gra Miksera jest dużo bardziej naturalny od Ciachorowskiego, a Mikser już powinien z nią zerwać zamiast czekać aż ona go upokorzy, z resztą wybierając kasę i wielkie znajomości już po części to zrobiła.

Hitek

Postać Oskara też mnie irytuje, ale przyznam, że jak dla mnie jest bardzo przystojny i gusta są różne. :)

Sandroshia

A jego mina jak Mikser i Daga złożyli wypowiedzenie? Bezcenna:D