4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

do tej pory odcinki w swietnej jakosci bez reklam, a dzis podaja mi linka do ipli z ktorej ucieklam przez uciazliwe reklamy. kto poleci jakas stronke bez reklam zatem?

Whiskerss

Nazbierali lajków na facebooku ponad 280 tys i teraz dają na ipli z reklamami bo ma kto oglądać. Cwaniaki :)

ocenił(a) serial na 5
mat161

No i jeszcze chcą na Nas zarobić i se trzeba pakiet wykupić,żeby oglądać,że Ja z tego nie korzystam.

gumis882

na seansik. tv jest najnowszy odcinek

ocenił(a) serial na 5
betakaroten95

Spoko na tę stronę trzeba będzie wchodzić ten seansik

gumis882

Też tak macie że na ipli nie możecie nic oglądać, reklama się zaczyna a jak się kończy to jest puszczana od nowa?

fifi123

nie, u mnie akurat sie nie zaczyna reklama od poczatku tylko sie zatrzymuje jak klikne na cokolwiek na pulpicie np albo gdziekolwiek

Whiskerss

To jest po to by widz niby oglądnął całą reklamę. Nie można spojrzeć na inne otwarte karty w przeglądarce w tym samym czasie . Dlatego reklama się zatrzymuje. Też mnie to wkurza.

ocenił(a) serial na 5
fifi123

No przerywają film reklamami na tej Ipli jak oglądałam to leciał film a później reklama

betakaroten95

o, dzięki. z tą iplą to straszna męczarnia.

Whiskerss

Na seansiku nie ma jeszcze odcinka 1997, kolejna strona z którą coś nie tak :(

fifi123

pfff za dobrze było :/

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

NO właśnie a odcinka nie można obejrzeć nie wiem po co zmienił admin ten link ,że przełącza mnie do nowych streszczeń z przyszłych odcinków Pm

gumis882

no właśnie ej, chcialam obejrzeć odcinek, klikam, a tu streszczenia i spojlerowe zdjęcie na środku, ktróre zdadza cały nowy wątek!!! nosz ej...

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

Nie idzie odcinka obejrzeć na tej stronie popieprzył coś i nie działa teraz

gumis882

a ten seansik dziala jakos?

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

TU masz link do jutrzejszego odcinka Pm :
http://dcs-188-64-85-60.atmcdn.pl/dcs/o2/redefine/vm2movies/cd/cdd129265704215af f7a58ce5e2135b1.mp4