4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Patrycja mnie wkurza

użytkownik usunięty

nie mogę na nią patrzeć i jej słuchać, niby jest fajna, ale kompletnie nie umie grać, jej teksty brzmią bardzo sztucznie

użytkownik usunięty

Patrycja tylko do dawania tyłka się nadaje.

ocenił(a) serial na 10

Czemu? :D

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Bo jak na młodą dziewczynę ma bogate życie erotyczne.Galerianka,partner seksualny z Zgorzelca,Fabian poza tym wygląda na taką co lubi sex.Jest głupia,dość zarozumiała ostatnio mówiła głosem jakby to była czyjaś wina że będzie musiała zrezygnować z korepetycji bo przecież nie jej wina że słabo się uczy.Na dodatek robi szopkę mówi przy Radku że znajdzie sobie dorywczą pracą a jakby chciała to zrobić to by ją znalazła jak Dominik a chodziło jej o to żeby wszyscy się nad nią litowali.

ocenił(a) serial na 10

Będąc galerianką nikomu nie dała, zresztą działała bardziej pod presją Mirki. 2 partnerów seksualnych w wieku 18 lat to nie jest jeszcze jakaś tragedia. Ja bym nie przesądzał, gdyby tak lubiła seks to by już dawno rzuciła się na Dominika, chociażby wtedy gdy dowiedziała się o nowej dziewczynie Fabiana w Londynie.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Dobrze z tym dawaniem tyłka to bardziej żart.Chodzi mi o to że ciągle chodzi narzeka coś jej nie pasuje jak z tymi korepetycjami Matka musi ponieść dodatkowe koszty bo Patrycja słabo się uczy a ona zachowuje się jakby łaskę robiła że ma korepetycje.