4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Patrycja

ocenił(a) serial na 4

co chcecie od jej urody? przecież jest ładna...

ocenił(a) serial na 4
marajka

Nie jest ani bardzo brzydka ani bardzo ładna. Jest po prostu... fajna :)

ocenił(a) serial na 4
CharmlessMan00

no właśnie. a wiele osób po niej jeździ...

marajka

dla mnie zwyczajna jest, normalna nastoletnia przecietna uroda.

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

ale brzydka nie jest. a ma momenty ze wyglada jak... kobiety z obrazów botticellego :p

ocenił(a) serial na 1
marajka

Miała ona wczesniej pieprzyk z lewej strony ??????

deconstramus

miny robi głupie i tyle.

Ladybaby

i jeszcze ten okropny koczek, z jakim non stop łazi.. nie mogę jej znieść, a sceny z nią i pawianem doprowadzają mnie za każdym razem do wybuchu śmiechu, takie to sztuczne.

marajka

jest ładna i ma śliczne włosy

ocenił(a) serial na 3
marajka

ładna i płaska - za to koleżaneczka galeryjna ma kształty te i owe nawet nawet

marajka

ma gębe jak chomik , za to ta Mirka duzo lepsza

ocenił(a) serial na 4
Ice_Spy

e tam, każdego można do kogoś/czegoś porównać. moim zdaniem, wygląda lepiej niż Mirka

marajka

jasne ze wyglada lepiej od mirki, tamta to dopiero porażka i ten meski przepity głos.... ja tam nie widze żeby patka jak chomik wygladała, zła nie jest

ocenił(a) serial na 7
Czarna9922

Po Mirce też jechali na tym forum, po wszystkich kobietach chyba, najmniej na siostry z Wadlewa (nic dziwnego, naprawdę są piękne).
Mi się bardziej podoba Mirka, o ile się "zrobi", to czasami nie wygląda korzystnie. Patrycja paskudna, głupie miny, duże zęby, wyżej wspomniany szpecący kok i te oczy, mało inteligentne spojrzenie.

ocenił(a) serial na 4
Naavy

rozumiem że są różne gusta. ja się komuś nie podoba to ok. ale "paskudna" to spore nadużycie tego słowa

marajka

jak dla mnie patrycja jest po prostu nijaka

marajka

tak. od tyłu ;)

ocenił(a) serial na 8
marajka

Z urody jest OK. Może szału jakiegoś wielkiego nie ma, ale żeby była jakimś maszkaronem to też nie można powiedzieć.
Jednak według mnie gra bardzo sztucznie, a tak poza tym nie interesuje mnie zbytnio jej wątek

ocenił(a) serial na 4
refleksion

podobnie myślę nt. urody, ale co do gry to uważam, że spoko sobie radzi, a jej wątek mi się podoba nawet. taki słodki