ale brzydka nie jest. a ma momenty ze wyglada jak... kobiety z obrazów botticellego :p
i jeszcze ten okropny koczek, z jakim non stop łazi.. nie mogę jej znieść, a sceny z nią i pawianem doprowadzają mnie za każdym razem do wybuchu śmiechu, takie to sztuczne.
ładna i płaska - za to koleżaneczka galeryjna ma kształty te i owe nawet nawet
e tam, każdego można do kogoś/czegoś porównać. moim zdaniem, wygląda lepiej niż Mirka
jasne ze wyglada lepiej od mirki, tamta to dopiero porażka i ten meski przepity głos.... ja tam nie widze żeby patka jak chomik wygladała, zła nie jest
Po Mirce też jechali na tym forum, po wszystkich kobietach chyba, najmniej na siostry z Wadlewa (nic dziwnego, naprawdę są piękne).
Mi się bardziej podoba Mirka, o ile się "zrobi", to czasami nie wygląda korzystnie. Patrycja paskudna, głupie miny, duże zęby, wyżej wspomniany szpecący kok i te oczy, mało inteligentne spojrzenie.
rozumiem że są różne gusta. ja się komuś nie podoba to ok. ale "paskudna" to spore nadużycie tego słowa
Z urody jest OK. Może szału jakiegoś wielkiego nie ma, ale żeby była jakimś maszkaronem to też nie można powiedzieć.
Jednak według mnie gra bardzo sztucznie, a tak poza tym nie interesuje mnie zbytnio jej wątek