Ciekawe czemu zrobili, że Patrycja z matką wyjeżdżają, może dziewczyna która ją gra chce odejść z serialu?
Patrycje to robia takom niedorajde,Przeciez matka kiedys mieszkala w Zgorzelcu i było dobrze
a teroz nagle do Krakowa musi jechac
jak małe dziecko za matka
być może ta dziewczyna co wciela się w jej rolę to też będzie miała maturę i chce się skupić na nauce
https://www.facebook.com/martyna.kubicz/timeline/story?ut=32&wstart=-2051193600& wend=2147483648&hash=10202445310754972&pagefilter=3&ustart=1&pnref=story no i wiadomo czemu zrezygnowała z pracy.
Z tego co wyczytała aktorka dostała się na studia w Łodzi więc pewnie szybko nie wróci po prostu zostanie zapomniana jak i inni aktorzy np. ojciec Marysi. Podejrzewam też ze wraz z jej odejściem zniknie też postać Dominika
Ten Krystian by mógł zniknąć wkurza mnie. Orientujesz się może w ilu odcinkach będzie ten Krystian ?
To sporo będzie z nim odcinków do końća sezonu ;/ Pytam bo drażni mnie on w Pm Dzięki za info
Spoko pytam bo muszę omijać z nim sceny i dlatego napisałam czy się orientujesz w tej sprawie :)
kończą się im pomysły przecież serial trwa 10 lat. poza tym chyba mają kiepskich scenarzystów
Krystian zabuja się w nowej podopiecznej Aleksa i Majki - Melce (Amelce), a Dominik będzie jego kumplem po prostu.
nic tylko pewnie ściema,aby wzrosło zainteresowanie PM Majka wróciła z tej niby Kolumbii i koniec tematu
Watpliwe,zeby Janicki wrocil. Tacy przyjaciele, a juz o Pawle zapomnieli i nikt go nie szuka juz.
pewnie temat będzie zamknięty. Wątek z Harcerzem jest żałosny najlepsze,że nie było go z 10 lat zero tematu o nim, a Majka twierdzi,że jest jej przyjacielem jak Artur
Takie drewno na studiach aktorskich, ręce opadają.
Cieszę się, że znika z serialu, ciężko było jej słuchać.
ona przecież dostała się z kastingu każdy miał szanse (w odpowiednim przedziale wiekowym) startować do roli Patrycji więc nie ma co od niej oczekiwać