PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Witam.
Chodzi mi pewna mysl po głowie od pewnego c zasu :
Wydaje mi sie ze Patryk pojawi sie niebawem. Niby wypadek, rodzice go szybko zabrali i
nikomu nic nie powiedzieli a moze byli tak zajeci szukaniem lekarza bo był w ciezkim stanie
i przewieziono go do stanów. Emilka zejdzie sie z doktorkiem i nagle wroci Patryk. Był w
ciezkim stanie a rodzice nie mieli zadnych danych do kontaktu z nimi, wyzdrowiał i wrócił.
Policja powiedziala im że Patryk nie żyje bo pomylili nazwiska na przykład.
Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
hadzisk

też mi to przyszło na myśli, że zrobią jak w Pearl Harbor(koleś wyjechał na wojnę i podobno zginął a kumpel zakochał się w jego dziewczynie)

hadzisk

no jak już pisałem o tym z tydzien temu że jak ma wrócić to pewnie cały wypadek zaaranżował jego obrzydliwie bogaty ojciec który chciał go ożenić z obrzydliwie bogatą nunią z bewerli hils , i patryk stracił pamięć podczas wypadku ale sobie przypomni i wróci do emilki kiedy będzie ją bałamucił bartek. to by dopiero było

ocenił(a) serial na 4
klonex

całkiem możebne... niestety

hadzisk

O coś czuje że będzie wojna o Emilkę, Patryk zmartwychwstanie, Aneta odnajdzie Andrzeja a biedny Bartuś będzie musiał z nimi walczyć o ukochaną. A na końcu okaże się że Emilka jest tak naprawdę lesbijką kochającą się w Majce :D

Rohini

A no świetny byłby wątek Bartek to taka mimoza a Andrzej kawał skurczybyka i taki debilek na dodatek. Albo Andrzej mógłby wrócić i uprzykrzać życie Pawłowi i Majce i znowu by dostał wpierdziel od Pawła jak wtedy kiedy pobił Emilkę a Paweł mu ręce wykręcał :D

Hitek

Jeszcze mógłby powrócić fotograf (ten blondynek cherubinek :-))
Przypomniałam sobie, że oprócz Kamila był jeden gość obsesyjnie zakochany (grał go Artur Chamski), Emilka przyciąga ewidentnie wariatów :-).

Rohini

hehehe. dobre! ale myślę, że Emilka potajemnie kocha się nie w Majce, tylko w tej rudej, co w Wadlewie sklep prowadzi (na zasadzie: kto się czubi ten się lubi).

hadzisk

Myślę o tym, że to straszne głupoty. Jakby tak się zdarzyło jak ty mówisz to już bym w ogóle do końca zwątpiła w ten serial, nie mówiąc o tym że już się stacza ale wtedy to już totalna masakra. Pogrzeb i ożywienie Artura według mnie już wystarczy. :)

użytkownik usunięty
hadzisk

A rodzice Patryka nie mieli przypadkiem zginąć w wypadku X lat temu w USA?