PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Znalazłem informacje że Patryka mają uśmiercić nie wiem ile w tym prawdy ale dam wam link
http://superseriale.se.pl/seriale/tragedia-w-pierwszej-milosci-emilka-rozpacza-p o-smierci-patryka_214677.html

kchm1

Jeszcze parę osób uśmiercą i będzie ok :D

Hitek

Najlepiej niech uśmiercą: scenarzystów, producentów, reżyserów i całą obsade serialu. Wyjdzie to ludziom na dobre.

ocenił(a) serial na 7
Cox_92

Jak już mają kogoś uśmiercić to niech to będzie Anna! A po za tym nie mam pojęcia dlaczego postanowili uśmiercić tak fajnego bohatera jak Patryk! Bez niego to już nie będzie ta pierwsza miłość! Ciekawie czy zmienią czołówkę w pm. W końcu nie mogą pokazywać Patryka i Teresy kiedy ich już nie ma w serialu. Za to mogłaby w czołówce pojawić się Sabina, Mikser i Radek! Super by było. A nie grają w serialu a nie ma ich w czołówce. Oni powinni coś z tym robić.

użytkownik usunięty
kchm1

Dobra wiadomość.

ocenił(a) serial na 10

__CleoSertortii13
scenarzyści sami na ten pomysl nie wpadli to aktor grający patryka zrezygnował z dalszej gry w tym serialu dlatego chcą go uśmiercić
jeśli chodzi o czołówke to też mam nadzieje że ją jak najszybciej zmienią bo ta jest denna

ocenił(a) serial na 7
manio96

Cox_92 - uważam, że trochę przeginasz. Nie podoba Ci się serial, co z resztą niepokojąco agresywnie podajesz nam do wiadomości, ale żeby życzyć śmierci ludziom pracującym nad produkcją? :-/
Jestem zszokowana, że uśmiercają jego postać. Miał bardzo romantyczny wątek miłosny z Emilką (potem ich związek spłycili i zepsuli w Wadlewie), był zabawny jako kolega Bartka i Artura, i miałam nadzieję, że rozbudują wątek walki ojca o prawa nad dzieckiem (coś w stylu filmu "Tato"?). A oni go uśmiercają?! Ani Stefani, ani Teresy nie uśmiercili. Rozumiem, że zginie także matka Mirka? Nieciekawie

Naavy

Naawy może Patryka uda się uratować pamiętasz jaka sytuacja była z Arturem kiedy myśleliśmy że zginie może się uda coś zrobić to będzie spora strata dla serialu. Rozumiem że odszedł ale uśmiercanie go jest fatalnym pomysłem mam nadzieje że coś się uda wskórać Bartek pod nieobecność Patryka powinien do Wrocka wrócić sam bo co on tam będzie robił bez niego.