PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mam smutną wiadomość Patryk wyjedzie do Londynu nie wiadomo na jak długo może być to długa nieobecność.

kchm1

a w ktorym to odcinku bedzie

magazynier_48

1379 podejmie decyzje o wyjeździe bo będzie tęsknił za Mirkiem

kchm1

dzieki za odpowiedz

kchm1

no a ta smutna wiadomość?

Faraon_5

to jest właśnie ta smutna wiadomość Faraonie nie wiadomo kiedy Patryk wróci i czy w ogóle wróci to jest duża strata dla serialu

ocenił(a) serial na 7
kchm1

Wycofują postacie Stefani i Patryka... Biorąc pod uwagę, że to para w życiu prywatnym (chyba, że coś się zmieniło) to kiepsko to wygląda :/ a jednak szkoda, bo oni byli tacy żywi, barwni, nigdy nie zanudzali.

Naavy

Naavy Jeżeli chodzi o Magde Margulewicz grającą Stefani to wiadomo było że odchodzi natomiast jeśli chodzi o Łukasza Dziemidoka grającego Patryka to ta informacja pojawiła się nagle że wyjeżdza do Londynu nikt o tym głośno nie mówił nie pisał. Może nieobecność Patryka potrwa tylko jakiś czas i wróci do PM ja mam taką nadzieje że nie odejdzie na zawsze. Tylko jeżeli Patryk wyjedzie na zawsze to Bartek powinien wrócić do Wrocka i zamieszkać z Arturem co on będzie robił tam bez Patryka

kchm1

kchm1 - to jest właśnie dobra wiadomość, że Patryk zniknie, bo to sztuczny pajac, zachowujący się jak 15-latek a nie jak dorosły facet.

Faraon_5

Faraon to jest bardzo zła wiadomość Patryk jest super on musi grać w serialu

kchm1

Jest to wspaniała wiadomość. Oby już nie wrócił.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

Coś mi się wydaje że pod jego nieobecność Emilka będzie kręciła z tym całym Kamilem. A już miałam nadzieje że Kamil i Sylwia założą rodzinę i gdzieś wyjadą. A tu nie ma tak dobrze.

__Cleo Sertortii13

Cleo ta Sylwia wróci i powie że kocha Kamila także jest jakaś szansa że Kamil i Sylwia mogą być razem

kchm1

a co tzn że wiadomo było, że wycofają postać Stefani? to juz jej serio nie bedize? dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
natka93

szkoda patryk jest spoko w pm

natka93

bo Stefani nie chce grać w serialu

ocenił(a) serial na 7
kchm1

Ale jeśli będzie chciała znów w nim grać to ma wolną rękę i może do niego wrócić;) W sumie to szkoda że znudziło jej się grać w tak genialnym serialu!

użytkownik usunięty
Faraon_5

Patryk to super chłopak i musi wrócić... !