Nie żebym się czepiał. Serial zakończyłem oglądać jakoś w marcu br. bo zrobiło się z niego bagno. Przypadkiem ostatnio skacząc po kanałach natknąłem się na odcinek PM, i z ciekawości obejrzałem.
I co? Paweł znów w tych samych butach, w których grał w marcu jak i w poprzednim roku!
Trzeba by zorganizować jakąś zrzutę na nowe buty dla Pawełka. Bo jak widać z pensji menadżera pubu, nie można sobie pozwolić na takie luksusy.
Btw: Kaśka nosi jedną z dawnych koszulek Artura. Zauważyliście ten ewenement?
widocznie mają niski budżet na kostiumy, a Paweł te buty traktuje również jako kapcie bo chodzi w nich po domu.
Zauważ że w serialach ludzie bardzo często chodzą w butach po domu. Wyjątkiem jest Ferdek Kiepski. Maryśka kiedyś jako Obuwia domowego używała butów na mega obcasie (że jej nie rozwaliło kręgosłupa). Ale to normalne w serialach.
Nic w tym niezwykłego... U mnie w domu jest terakota i też chodzi się w butach ;]
Nie, nie cały dzień ale jak wchodzę i wychodzę znów za 15 min to po co mam ściągać? ;P
przecież paweł nie będzie zmieniał butów co odcinek! A po za tym może twórcy zapomnieli ze paweł miał już takie buty, lub tobie się coś pomęliło?