Na pewno wszyscy na to długo czekali i powiem jedno ... nasz trud się opłacił! Paweł dowie się prawdy 31 stycznia chodź gdzieś wyczytałam że 6 stycznia;/. Tak więc Marysia sama wyzna Pawłowi prawdę po tym jak Julka ciężko zachoruje i będzie potrzebna krew Pawła. On się bardzo zdenerwuje jednak bez wahania pomoże córce. Będzie także groził że odbierze Marysi dziecko!
Po za tym Paweł nadal będzie kochał Anne .... no cóż, chyba na powrót Pawła do Marysi nie mamy co liczyć no ale chociaż dowie się o dziecku ... chociaż tyle! ;)
Mam nadzieję, że to prawda, bo brzmi bardzo logicznie (pomijając naciągany wątek z chorobą Julki, trochę nieoryginalne). Paweł kocha Ankę i tak powinno zostać. A to, że chce Majce zabrać dziecko też mi się podoba.... Ma prawo się wkurzyć, poza tym byliby świetnymi rodzicami z Anką, a nie samotna (Hubert ją zostawi, nie?), i głupio-uparta Majka.
W świecie seriali czytałam, że dowie się 6. Ale ktoś gdzieś napisał, że podobno 6 dowie się od Anki, że jest ojcem Julki, a 31 dopiero Marysia mu powie. Jeśli to prawda, to jakiś bezsens. Dowiedział się, że jest ojcem małej i nic nie robił? Dziwne.
A wątek z chorobą Julki naciągany.
I to jest właśnie "Pierwsza Miłość" jeden wątek ciągnie się miesiącami, zero dynamicznej akcji, żadnego pomysłu na oryginalny scenariusz. Strata czasu ten serial. A Wasze podniecenie spowodowane tym, że Paweł się w końcu dowie jest co najmniej nienormalne.
A kiedy Paweł się dowie, że wygląda w tych swoich kozakach jak ostatni głupek?
to teraz bedziemy czekac do czerwca aż paweł to sobie wszystko przemyśli i poukłada bo przeciez tu nie ma miejsca na dynamiczną akcje -_-........
nie wiem skąd masz takie przecieki, ale jedyne do czego mogę się przychylić to choroba Julki. natomiast na pewno Paweł nie kocha Anki, to związek na siłę który nie ma przyszłości. Osobiście sądzę że wróci do Marysi, chociaż będzie im ciężko.
Na razie na powrót ich do siebie nie ma szans. Z tego względu że Paweł kocha Anne.
Jeśli Paweł będzie probował wrócić do Majki to z debila stanie się debilem do potęgi ntej hahaha. Trzeba mięc nierówno pod sufitem, żeby puknąć byłą żonę,która walnęła go w rogi, przez którą trafia do pierdla, ktora go oszukiwała.
nie oglądam juz tego serialu z uwagi na kilka rażących mnie kwestii:
- naiwna fabuła, mam na myśli między innymi kwestie nieszczęśliwej majki która ie umie powiedziec pawłowi ze ma z nim dziecko, do tego wiele wiele różnych absurdów które przejawiają się między innymi wszechobecnymi Iphonami i bananowymi dziećmi
- właśnie bogactwo, stateczność, studenci mający problemy jedynie kto z kim ostatnio spał, gdzie dzis imprezka , kto kogo zdradza, a paliwko do mercedesa leje się samo
- głupia 50 tka zyjąca za kase nie wiadomo skąd, która w życiu chyba nie pracowala omotana przez frajersko wyglądającego młodziaka, który zdradza ją z jakąś małolatą w dodatku średnio piękną..
- wiele wiele wiele wiele innych... znudziło mi sie patrzenie na to przekolorowane życie ukazywane w polskich serialach.amen
oświecę cie, nikt tutaj nie oglada tego serialu na poważnie tylko dla polewki, mozna się na nim nieźle pośmiać z glupot tu pokazywanych!zresztą jak na osobe, która ponoc nie ogląda tego serialu, jesteś bardzo dobrze zorientowany z kim kto aktualnie sypia :p