4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co to w ogóle miała być za akcja z tymi rozlanymi perfumami?
Robert jak ta ostatnia ciapa, na którą usilnie chcą go wykreować twórcy PM tłucze flakon
z perfumami za ponoć 7 tysięcy (WTF)
Następnie Ola słysząc jedynie nazwę tychże perfum (na dodatek niedokładnie
zapamiętaną przez Roberta) zaczyna elaboracik o historii powstania tego zapachu:|
Dziewczę które w życiu nie miało na sobie grama makijażu i modnego ciucha wygłasza
takie przemowy?
Oczywiście po 4 latach nieobecności pojawia się Daria, która zrezygnowała z prób
samobójczych na rzecz podrabiania perfum. Nie wiem też po co jej były te okulary na pół
mordy, bo wcale nie wydawała się dzięki nim inteligentniejsza. Przeciwnie-tępota w
oczach pozostała.
Ale wracając do tematu:)
Szczęśliwym trafem jej kumpela ma buteleczkę po podróbce tych perfum,
prawdopodobnie po zużyciu zachowała ją dla potomnych-podróba perfumy za 7koła-to
jest to!:D
No i reakcja Anetki Pałki na odkrycie oszustwa Roberta-"Następnym razem po prostu mi
powiedz jeżeli zniszczysz jakąś moją rzecz"...
Ale jak na osobę którą lekką ręką wywala w błoto setki tysięcy złotych co tam perfumy za
7, toż to grosze.
Wątek totalnie nieudany i niepotrzebny. To miało być zabawne, lekkie? Ciężko się na to
patrzyła, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Ukazana została tu tylko nieporadność Roberta i bezdenna głupota Anety.

ocenił(a) serial na 1
shrek1991

Oboje nie grzeszą inteligencją więc akurat do nich ten wątek pasował

shrek1991

to była ta Daria co kochała się w Patryku?? No co Ty, nie poznałam jej. Ale spostrzeżenia trafne !:D

ocenił(a) serial na 7
paktofoniczka

Ja ją poznałam. Dużo się zresztą nie zmieniła, ten sam kolor włosów itp.
Ale fajnie że zagrała chociaz 1 odcinku.
I własnie tak się zastanawiałam jaka to może być koleżanka Oli ... Jak już dzwoniła do drzwi, to miałam taki przebłysk że to może Daria? ...

ocenił(a) serial na 7
shrek1991

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem że Ola jako że się nie maluje i nie ubiera modnie, nie może się też znać na perfumach. Jest wiele dziewczyn które znają się na modzie, ale ubierają się jak chcą.

__Cleo Sertortii13

hmmm pisząc o modnym ubieraniu nie mam na myśli wyzywających ubrań jak dla prostytutki czy też wymyślnych kreacji z paryskich wybiegów, ale po prostu ładne, miłe dla oka ciuchy:)
U Oli nie da się ich niestety zauważyć:/ ciągle jakieś wyciągnięte dżinsy, bluzki jak góra od piżamy i nieśmiertelny wojskowy plecak (chyba Grzegorz dostaje w pracy bonusy).
Wybacz ale kiedy taki kocmołuch zaczyna mi recytować jak z kartki historię powstania zapachu, nuty, twórcę, opisuje flakon perfum za 7 tysięcy złotych no to... to chyba jakiś żart:D
Apropos perfum, śmiać mi się chce za każdym razem jak Patrycja szykuje się na swoje galeriańskie wypady wraz ze swoją przyjaciółką Mirką (wygląda i mówi jakby miała wiecznie zatkany nos) a na stoliku stoi dezodorant w zielonym opakowaniu i o ile dobrze kojarzę nazywa się Imagine i nie kosztuje więcej jak 7 złotych. Po co jej taki badziew skoro sponsorzy kupują jej perfumy za kilka stów?:D żal.pl haha

ocenił(a) serial na 3
shrek1991

:D dobre

bajla1987

no ja się zgadzam z shrek1991 , dziewczyny w jej wieku najwyżej znają się na perfumach do 400zł . Ja osobiście (a jestem chyba w jej wieku) nawet nie potrafię wymienić jakiejkolwiek nazwy perfum za 7tys , nawet nie stałam koło takiej drogiej bzdury :P

Swoją drogą , ostatnie dwa odcinki były irytujące..
Już sama nie wiem czy oglądam ten serial z przyzwyczajenia , czy może dla jaj..

Chodzi mi mianowicie o relacje Hubert- Paweł - ten motyw jest żałosny. Wielki Pan Paweł i ten jego ton wypowiedzi do Huberta ... Nie wkurza Was jak on tak zaciska zęby jak gada /krzyczy... Absurd i nonsens , cały ten motyw paszportów. Pawełek ma takie wtyki , że on wszystko potrafi załatwić. Wiem , że wątek nie na temat , ale nie mogłam się powstrzymać :P

ocenił(a) serial na 7
shrek1991

No może trochę racji masz, to trochę dziwne że zna się na tak drogich perfumach, jednak mogła gdzieś o tym wyczytać ;-).
Po za tym Ola moim zdaniem ubiera się ładnie, to na Ewkę nie da się patrzeć! Bluzy, wojskowe spodnie i ulizane włosy! Boże, zwolniłabym jej stylistę, zdecydowanie. No i przede wszystkim ona w ogóle nie ma makijażu! A to dziwne bo tam prawie każdy jest wypindrzony że tak powiem.

__Cleo Sertortii13

Co do makijażu to każdy ma tam makijaż, nawet panowie, tylko jest to taki mejkap którego nie widać, czyli dobrze kryjąco-matujący podkład, panie oczywiście tusz na rzęsy, ale jest to tak robione że wygląda naturalnie, np. Ania-ładnie jej w czymś takim:)
I ja też odbiegnę od tematu i przyklasnę paktofoniczce-również wnerwia mnie Pablo. Czy ten typ nie może pojąć o co chodzi w całej tej sprawie sfingowanej śmierci Huberta? Taki doświadczony w sprawach kryminalno-policyjnych a pierdzieli tylko w kółko o tym jak strasznie czuje się Marysia... a kogo to obchodzi? Chyba ważniejsze jest teraz życie Huberta a nie to czy biedna Marysieńka rozmaże sobie tusz na wspomnienie swojej miłości haha
co za żal:P

ocenił(a) serial na 7
shrek1991

Zakładam że Pablo to Paweł ...
No i właśnie ze względu na Marysie, Paweł że tak powiem zdradzi Huberta co mnie bardzo wnerwiło jak o tym przeczytałam! On chyba naprawdę ma nadzieje że kiedyś będzie jeszcze z Marysią.
Ciekawe co na to Anka? Hm, podobno ma też odejść z serialu, ale to jeszcze nic potwierdzonego.

shrek1991

haha no 'chemiczka' mnie rozwalila najbardziej;p nie ma to jak zrobic perfumy za 7 tysiecy w domu!

shrek1991

postać anety jest tak bezdennie głupia i daremna że strach patrzeć na nią. Pamiętam jak w jednym odcinku szybko wyjaśniła Jankowi skąd taka nagła zmiana jej statusu społecznego, w skrócie - zakręciła jeszcze w miarę młodą d.... koło jakiegoś zgrzybiałego nadzianego niemca, który nim kopnął w kalendarz zdążył jej jeszcze zapisać spory majątek - tak oto stała się nadzianą damą co to jak raz na 3 dni nie zrobi sobie zakupów na 16 tysięcy to dostaje gorączki :)