To nie jest złośliwe ale uważam że powinni skończyć ten serial oglądalność polecała w dół tylko pomiędzy sezonami stracili 80 tys widzów. Wszystkie wątki są wturne np nowa strażak było z 10 lat temu gdy był jeszcze Paweł. To samo studentka medycyny. Stare wątki siagniete od 2004 roku też już nie mają sensu albo są toksyczne jak np Emilka z Bartkiem rozumiem pasują do siebie ale ile razy można do siebie wracać tylko poto żeby kolejny raz doszło do zdrady? 2 nie udane malrzensta Emilki i Bartka i już nie chce mi się liczyć ile razy byli para i co za każdym razem zdrada jeszcze adopcyjne dziecko Na TO parzy i uczy się zd zdrada jest dobra. Maryśka to samo kolejny biologiczny ojciec kolejna wersja co się stało z jej matka i kolejny ojczym dla Julki. To już za wiele czas to skończyć. I to nie tak że nie lubię więc nie muszę oglądać. Sam czasem oglądam ale widzę że ten serial stracił sens i nadszedł czas żeby aktorzy mogli się rozwinąć np anteta zająć gra tylko w pierszej miłości od 2004 i jakieś epizody 3 planowe postaci które za chwilę znikają.
1.14 oglądalności wiem że to juszcze nie jest źle ale widziałem że kasowali seriale z wyszła oglądalnością. Ale z tego gatunku to najgorszy wynik nawet na spolnej ma więcej. Nie wiem jak dołączyć tu linki. Ja wpisałem w Google "oglądalność serialu piersza miłość 2021" i mi wyskoczyło dodam jak opczaje jak to zrobić