Czy też zgadzacie się z tym, że Pani terapeutka Bartka i Pyzy jest piękną kobietą? Według mnie najpiękniejsza z obecnie występujących w PM.
A jakie jest Wasze zdanie?
Nie wiem czy najpiękniejsza, bo w PM jest naprawdę dużo pięknych kobiet a przynajmniej ładnych i atrakcyjnych. Ale fakt jest bardzo ładna, zgrabna, wysoka. :P
tak coś w tym jest, na pewno kogoś mi ta aktorka przypomina :). Ma też ładny uśmiech, coś w niej jest :).
akurat w PM jest w czym wybierać, jeżeli chodzi o kobiety, gorzej z facetami :P. A niby takie seriale są głównie dla kobiet, więc powinno być więcej mężczyzn jako takich bo w PM to raczej faceciki, no i powinno być więcej ciekawych mężczyzn, przystojnych, na których można oko zawiesić, ja wiem że PM ma być taka życiowa więc znaczy że nie ma interesujących mężczyzn w realu ? :P. Taka przeciętna kobieta zasiądzie przed tv i nie dość że nie ma na kogo popatrzeć, bo Radek i Mikser się przejedli a ze starszych mężczyzn nie ma za bardzo na kogo popatrzeć, to jeszcze może sie podłamać bo większość kobiet jak nie dosłownie wszystkie, nawet Emilka są ładne, atrakcyjne, zadbane, uwielbiane itd :P.
No facetów można wymieniać i wymieniać haha :). A jeżeli chodzi o tą terapeutkę to w 5 najpiękniejszych może się zmieścić. Ale też nie wiadomo czy ją będą jeszcze pokazywać lub bardzo rzadko jak już bo terapia niby dobiegła końca, przynajmniej dla Emilii. Szybko poszło :)