PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Naj glupszy serial jaki w zyciu widzialam a najbardziej glupie sa te ostatnie odcinki takich glupot ja jeszcze nie widzialam ludzie ktorzy to ogladaja to musi im sie naprawde nudzic zeby to ogladac. Ja ogladam ten serial jak mi sie strasznie nudzi i nic fajnego nie leci i wlasnie ostatnio mi sie nudzilo i tak zaczelam ogladac i stwierdzilam ze pierwsza milosc jest glupsza od mody na sukces

ocenił(a) serial na 6
maggi_3

Naucz się stawiać kropki i przecinki, bo nie da się tego czytać. Twoja wypowiedź jest bardzo chaotyczna...
Ale wracając do tematu: Moim zdaniem w tym serialu faktycznie absurd goni absurd, ale chyba o to właśnie chodzi xd
Najgłupszy na świecie? Hmm... Jak dla mnie "Klan" i te inne badziewia są dużo gorsze, przede wszystkim dlatego, że są nudne.
Serial jest głupkowaty, ale można się pośmiać :))

ocenił(a) serial na 3
KissTell

Faktycznie, Pierwsza miłość to chodzący debilizm, ZWŁASZCZA ostatnie odcinki (niebiańskie światełka wokół świętej Majki Magdaleny - hit :D). Co nie zmienia faktu, że chwilami serialik jest naprawde ciekawy, w przeciwieństwie do choćby wspomnianego przez koleżankę wyżej ''Klanu'', czy innych ''M jak mdłości''. Niektóre wątki naprawdę wciągają, inne z kolei wypadają słabiej, ale przez swoją absurdalność chociaż bawią. Poza tym nikt nie powiedział, że rozrywka musi być inteligentna ; p Ważne, żeby można była na chwile zapomnieć o codziennych problemach i odpoczac.

ocenił(a) serial na 7
Villemo339

Dokładnie :) Pierwsza miłość to nie jest kino wysokich lotów, no ale nie miało takie być z założenia. Na pewno jest ciekawszy niż inne seriale (których się NIE DA oglądać nawet z nudów). Normalne życie i problemy ma każdy z nas na co dzień, o 18 czas na odmóżdżenie i wyluzowanie się :)