moze i kundelek albo mieszaniec :P ale przypomina border collie. bardzo ładny jest
nie prawda a poza tym nie każdemu musi się wszytko podobać tak samo jak byś napisała każdy pająk jest ładny
jezeli ktos kocha zwierzeta-psy to dla niego kazdy pies jest ladny. jak ktos se kupuje bo chce miec ozdobe typu slicznusiego yorka to moze i dla takiego delikwenta nie kazdy jest ladny. zalezy czy naprawde sie jest wielbicielem zwierzat czy prozna paniusia albo dresem co to bierze bulteriera dla postrachu
hmm pojechałaś to że nie podoba mi się każdy piesek to nie znaczy że jestem próżna paniusią.każdy ma swój gust aj uważam że piękniejszego psa niż owczarek niemiecki nie ma (mam 3 rodzinke) i żadnego kundelka jorka jamnika bym nie chciała nie znaczy to że nie kocham zwierzęta.skrzywdzić bym takiego Sołtysa nie skrzywidziła ale nie podoba mi się i do domu też bym go nie wzieła paniusiu
no wlasnie...gust;/ gust swiadczy o tym, że traktujesz psa poniekad jak rzecz bo patrzysz przede wszystkim na jego wyglad zewnetrzny. ja bym przygarnela (nigdy kupila) kazdego psa - nawet yorka ;p jezeli by sie tak trafilo. no moze nie wzielabym przedstawiciela duzej agresywnej rasy ale to z racji na bezpieczenstwo mojego dziecka.
chyba nie rozmawiamy o tym czy ktos komus cos broni tylko wypowiedzialam swoje zdanie, że dla wielbiciela zwierzat kazdy zwierzak jest piekny. niewazne czy nie ma oka, łapy albo jest stary i nierasowy. poza tym, ja nie uznaje kupowania zwierzat bo za duzo jest bezdomnosci.
ok ale każdy ma swoje zdanie i gust nie znaczy że nie lubi czgoś.Jak ja napiszę że ten mężczyna mi się nie podoba to znaczy że nie lubie mężczyzn? kolega wyżej napisał że uważa że bardzo ładny jest ja odpowiedziałam że mi sie nie podoba i już
Nie powiedziałabym, np. bulteriery są brzydkie :P Sołtys akurat jest ładny moim zdaniem. :)