Piotr Zelt wystąpił wczoraj w roli antyterrorysty.Nie było by w tym nic dziwnego gdy nie to że grał już w
PM także policjanta który zginął(nie wiem czy pamiętacie jak Marysie transportowali co Rudny ich
powybijał). Czy naprawdę w tym żałosnym serialiku muszą grać ci sami aktorzy? Mało jest w Polsce
aktorów? Dla kogoś kto ogląda to od niedawna nic to nie znaczy ale jak ktoś tak jak ja ogląda to
prawie od początku jest to żałosne.
Właśnie, mają ciągle nowych oglądaczy, dzieciarnie, oglądać każdy może według gustu, ale aby nikt sięv na tej głupocie nie wzorował a pewnie są już tacy. Ja tego nie ogłądam już , ale wchodze na filmwebie żeby sprawdzić w jaki sposób ludzie podchodzą w komentarzach to tego serialiku, to też troche o nich świadczy, a widać jak społeczeństwo się stacza.
Przede wszystkim nie powinni dawać postaci które zginęły.Poza tym robią z Zelta twardziela a to cienias i mięczak.
ludzie czepiają się Julki a tu daleko nie trzeba szukać gościu grający od wielu lat a gra jak amator
Człowiek który zawsze jest policjantem, w PM 2 razy, w filmie SHOW, 13 posterunek gdzie jeszcze??
Był też policjantem, całkiem niedawno, kiedy w serialu był wątek śmierci Igora. Tylko jak z dochodzeniówki trafił do ANTY?
Śmiesznie, że dziś Marysia poznała Zelta (Eryka) w domu Aleksa. Mogła walnąć tekstem typu "To pan żyje?", abo "Czy my się skądś nie znamy?". :P
No, ale przecież zupełnie łysy Zelt z 2014 roku to zupełnie niepodobna osoba do jeszcze nie całkiem łysego Zelta z 2007 roku (przyjmując logikę twórców PM) i nikt się nie skapnie, że znów ten sam aktor. :P