4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Piotr Zelt

ocenił(a) serial na 1

Piotr Zelt wystąpił wczoraj w roli antyterrorysty.Nie było by w tym nic dziwnego gdy nie to że grał już w
PM także policjanta który zginął(nie wiem czy pamiętacie jak Marysie transportowali co Rudny ich
powybijał). Czy naprawdę w tym żałosnym serialiku muszą grać ci sami aktorzy? Mało jest w Polsce
aktorów? Dla kogoś kto ogląda to od niedawna nic to nie znaczy ale jak ktoś tak jak ja ogląda to
prawie od początku jest to żałosne.

ocenił(a) serial na 8
blade96

ale to nie pierwszy raz wielu aktorów grało wcześniej malutkie rólki

ocenił(a) serial na 1
blade96

Właśnie, mają ciągle nowych oglądaczy, dzieciarnie, oglądać każdy może według gustu, ale aby nikt sięv na tej głupocie nie wzorował a pewnie są już tacy. Ja tego nie ogłądam już , ale wchodze na filmwebie żeby sprawdzić w jaki sposób ludzie podchodzą w komentarzach to tego serialiku, to też troche o nich świadczy, a widać jak społeczeństwo się stacza.

ocenił(a) serial na 1
Juve1155

ja sam chyba przestanę to oglądać bo wku*wia mnie ten serial

użytkownik usunięty
blade96

Przede wszystkim nie powinni dawać postaci które zginęły.Poza tym robią z Zelta twardziela a to cienias i mięczak.

ocenił(a) serial na 8

i kiepski aktor. Gra już tyle lat a wychodzi mu to tak fatalnie

użytkownik usunięty
ewi184

wiadomo że jest słaby skoro tyle lat na karku a zadnych sensownych ról.

ocenił(a) serial na 8

ludzie czepiają się Julki a tu daleko nie trzeba szukać gościu grający od wielu lat a gra jak amator

użytkownik usunięty
ewi184

i to pocieszanie Aleksa to bardziej go dobiło niż pocieszyło.

ocenił(a) serial na 1
blade96

Bravo, czas najwyższy:)

ocenił(a) serial na 4
blade96

Człowiek który zawsze jest policjantem, w PM 2 razy, w filmie SHOW, 13 posterunek gdzie jeszcze??

ocenił(a) serial na 5
blade96

Był też policjantem, całkiem niedawno, kiedy w serialu był wątek śmierci Igora. Tylko jak z dochodzeniówki trafił do ANTY?

użytkownik usunięty
ev2707

kto?przecież sledztwo w sprawie śmierci igora prowadziła łakomska i Wilewski.

ocenił(a) serial na 8
blade96

Śmiesznie, że dziś Marysia poznała Zelta (Eryka) w domu Aleksa. Mogła walnąć tekstem typu "To pan żyje?", abo "Czy my się skądś nie znamy?". :P
No, ale przecież zupełnie łysy Zelt z 2014 roku to zupełnie niepodobna osoba do jeszcze nie całkiem łysego Zelta z 2007 roku (przyjmując logikę twórców PM) i nikt się nie skapnie, że znów ten sam aktor. :P