4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

Też nie wiem po co był ten wątek nic się specjalnego nie działo.

Whiskerss

mi te brednie uświadomiły jedną rzecz. Kiedyś zawsze mnie irytowało, że jak ktoś ma pojechać za granicę w serialu to tego nie widzimy. To teraz mam za swoje: miasteczko fajne, ale chyba nie bardzo to była Kolumbia, bardziej Lucky Luke, ale kompletnie nie mogłem zdzierżyć tego ich angielskiego. Gdybym miał wysłuchać wszystkie kwestie wypowiedziane tą albo łamaną angielszczyzną albo angielszczyzną z afrykańskim akcentem to bym chyba oszalał. A fabuła? Bez sensu. Ten wątek to im nie wyszedł.

Wingo

no, nic kompletnie z tego nie wynikło.

ocenił(a) serial na 5
Wingo

No kompletna klapa ten cały wątek jeszcze to mówienie po angielsku jak tu wymieniłeś to każdy się rozumiał ze sobą np Marysia jak rozmawiała z ta Leticią czy chce wody to mówiła po polsku do niej . Nie popisali się tym nic się nie działo w tym wątku specjalnego sobie odwalili sceny na odpierdziel i tyle.

użytkownik usunięty
gumis882

Tak i nikt teraz juz Pawla nie szuka. Niewiadomo co sie z nim dzieje. Tak samo jak wciaz niewiadomo czy Janicki wroci do roli Pawla,

ocenił(a) serial na 5

No właśnie .

Wingo

Taaa " Maria, you need a doctor, źle wyglądasz" hahahah

ocenił(a) serial na 4
Wingo

Na pewno wy wszyscy mówicie po angielsku jak urodzeni Anglicy ;) Polacy zwykle tak brzmią i to jest normalne.

DoomedMistress

Otóż to. Czytając komentarze na necie, to naprawdę można wpaść w kompleksy. Wszyscy są piękni, mają piękne partnerki/partnerów, są doskonale wykształceni, mają IQ co najmniej 120, perfekcyjnie mówią po angielsku, a oprócz tego znają też kilka innych języków.

A tak poważnie, to pewnie 90% lub więcej osób w Polsce chciałoby tak "źle" mówić po angielsku jak w tym wątku o Kolumbii.

Wingo

To było w Western City w Ścięgnach. koło Jeleniej Góry :D

Whiskerss

Zając wtedy tańczyła w TzG.

użytkownik usunięty
kokakok

No pewnie dlatego był ten wątek.

a po co był wątek Kaśki z pałacem no kurde albo ta ropa w wadlewie same głupoty

użytkownik usunięty
virginia_virgi

Aby na chwilę zaciekawić widzów. Tak reklamowali wątek trójkącika Aleks,Kinga,Majka i co? wcale ze sobą nie rywalizowały :/.