PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ogląda ktoś z was na ipli poczatkowe odcinki z ciekawości pytam ?

ocenił(a) serial na 4
Ruben_fw

Może to nie są początkowe, ale oglądałem ostatnio te kulminacyjne odcinki z Manuelem, jak chciał zgwałcić Marysię, potem jak Paweł się z nim bił i jeszcze tą prowokację, która zamknęła wątek.

qwerty95960

No wątki z Manielem były jednymi z lepszych .

ocenił(a) serial na 4
Ruben_fw

wiele osob tak uwaza, a ja tych watkow jakos nie cierpialam. watki ze Stasiakiem i Marysia na rurze lubilam - moze dlatego, ze Majka w nich pokazala, ze ma ... jaja ;0

marajka

Teraz oglądam na ipli od początku.

ocenił(a) serial na 4
marajka

jak mi się uda to właśnie w weekend sobie obejrzę wątki ze Stasiakiem, jego śmiercią i Pawłem w więzieniu

marajka

Ja lubiłam i te wątki z Manuelem, bo naprawdę były świetne. Ale też bardzo lubiłam te ze Stasiakiem i właśnie jeszcze bardziej gdy Majka tańczyła na rurze, tak jak piszesz, miała wtedy ten charakter, tzw jaja ;). Teraz to takie ciepłe kluchy że aż słabo się robi. W sumie z tego co widzę raczej poleci małżeństwo Majki i Michała, a wtedy mogliby wrócić do wątków że Majka ma charakter. Mogłaby się zmienić właśnie pod wpływem tego, iż kolejny związek zakończył się porażką. Na rurze tańczyć już nie będzie, bo nie ta figura, a teraz w sumie jak to piszę, to nie wierzę że Majka mogłaby grać zupełnie inną postać niż ciepłe kluchy, ona nawet ma taką urodę miłej ciotki. :P. Więc już niestety możemy tylko wspominać ileś tam odcinków gdy miała charakterek.

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

jesli jej sie posypie kolejny zwiazek to bedzie po prostu... nudne ;) mam nadzieje, ze Michal ma guza na mozgu i dlatego sie dziwnie zachowuje :P wytna i niech sie tam dalej migdala mila ciotka z tatuskiem :D

marajka

Wolałabym żeby Majka byla z facetem z charakterem, ale w sumie to i tak jej charakteru specjalnie nie dodaje i nie zdało to egzaminu, więc już niech będą dwie ciepłe kluchy razem :). W końcu i tak nie ma sensu, by ciągle dawać nowego gacha Majce, w końcu powinna się już ustatkować, raz bo ma córkę, dwa bo jest po 30, trzy bo właśnie charakterem nie jest kobietą która skacze z kwiatka na kwiatek i powinna być z jednym facetem przez lata, albo do końca życia a nie co kilka miesięcy ktoś nowy.