PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jest ktoś kto śledzi może odcinek po odcinku i stresci mi tak w skrocie co sie najważniejszego stalo w przeciagu ostaniego tygodnia tzn tak od ok zeszlego wtorku. Bo widze ze Artur jest znow z Berenika jak to sie stalo? )O co chodzi z jakims brylantem co Kaska dal? i jak z tym watkiem co ten Waldus z Kiepskich kaze rozwozic jakies paczki temu chlopakowi?

mario2104

A Ty co, frajera szukasz? hahaha
Obejrzyj sobie na ipli, samemu Ci się nie chce poświęcić trochę czasu na to, ale od innych tego wymagasz!

tony_tr

Berenika wróciła do Artura, ponieważ wyjechała ona do Warszawy i pracowała jako dziennikarka. Jej szefowa prowadziła program o życiowych problemach - coś w ten deseń. Gdy rozchorowała się uczestniczka tego programu, Berenika powiedziała że może wystapic za nia. Opowiedziala w tym programie o swojej sytuacji z Arturem - ze zostala zdradzona, ale na koncu dodala ze wciaz go kocha. Artur widzial ten program w TV i pojechal tam do Warszawy z Kaśka i powiedzial Berenice, ze ja kocha na kolanach. Berenika wrocila do Artura bodajze w nasteonym odcinku (nie wrocila wtedy z Arturem razem). Sprawa z brylantem - Mikser zaczal pracowac dla bogatego goscia, ktory kiedys zostawil cos w Barbiarianie gdy wychodzil. Mikser rozwozi paczki, ktore dostaje od niego. Gdy Mikser byl w mieszkaniu paczka czekala na niego w Barbarianie, ale Stefani wylala na nia piwo i Kaska postanowil zmienic opakowanie. Robiac to, otworzyl paczke i wylecialy mu brylanty. Powkladal wszystkie spowrotem oprocz jednego, ktorego dal pozniej Stefani. No i ten watek o ktory dalej pytasz to juz troche rozwinalem przed chwila. Mysle, ze przyblizylem Ci mniej wiecej sytuacje :).

@tony_tr brak słow do twojego komentarza.

p1et

dzieki wielkie p1et;) a co do tony_tr to sie nie bede wypowiadal. Jesli uwazasz ze traktuje Cie jak frajera jesli strescil bys mi te odcinki to ok nie musiz mi odpisywac.

ocenił(a) serial na 10
mario2104

tony jesteś żałosny.... A co dtej paczki to zauważyłem pewien błąd ;) - To Kaśka wylał to piwo ;) Ale to taki mały szczegół ;)

igrek3_2

Jestes pewien, ze Kaska? Bo ja z tego co pamietam to Stefani. Chwile po rozlaniu mowila nawet zdenerowana "kto stawia takie rzeczy na ladzie".

ocenił(a) serial na 10
p1et

Kaśka jak najbardziej. W streszczeniach odcinków jest o tym napisane a i wczoraj sam przyznał Stefani, że wylało mu się piwo na paczkę i zabrał jednego klejnocika dla niej.

loginnuss

Kaśka nalał i postawił, ale to Stefani trąciła i wylała.