1.Artur
2 Bartek
3 .Majka kiedyś fajna teraz słaba postać
4.Marek kiedyś fajne wątki teraz właściwie gra gościnnie.
1. Na pewno Majka, bo kiedyś była fajniejsza a przede wszystkim mądrzejsza i bardziej odpowiedzialna
2. Bartek, kiedyś był ciekawszy, teraz taki nudziarz, nieimprezowy, ale człowiek się starzeje no i cóż :P
3. Marek, trochę go teraz zepsuli, nie dość ze zdradził to miał pretensje do Aśki i się jej czepiał ciągle bo zajęła miejsce Gośki.
4. Daria, kiedyś była fajna, teraz się zmieniła i zrobiła się nie do wytrzymania, ale póki co już jej nie ma
5. Dragon i Igor zepsuli ich charaktery i w ostatnich odcinkach z nimi pokazali jacy są naiwni, Igor jak go zamknęli dał się nabrać że kogos zabił, a Dragon to zupełnie zrypali tę postać, bo okazał się jeszcze większą szumowiną, a wcześniej naiwnie wierzył Melcę
6. Malwina i Wiktoria te postacie ogólnie już męczą w mojej opinii, kiedyś fajniej się je oglądało, miały różne wątki i poważne i mniej poważne, ale teraz widać jakie to głupie gęsie są, mimo iz nie wyglądają typowo wiejsko, bo ciągle poubierane w szpile, ale to wygląda bardziej karykaturalnie niż seksownie, a ich charaktery i głos Malwiny wkurzają :P
7. Sabina- może nie zepsuli tej postaci całkowicie, co ją całkowicie zmienili i jednym wyjdzie na plus, innym na minus. Kiedyś miała charakter i nie była naiwna. A teraz? Czasem zdarza się jej mieć charakter jak przeciwstawiła się gościowi w siłowni, czy gdy odkryła że Aleks się włamał do jej kompa, ale ogólnie przez większość czasu jest naiwniarą.
1)Majka -kiedyś uchodziła w serialu za piękna, odpowiedzialną i ambitną studentkę w dodatku była zawsze pomocna i poświęcała się dla innych . No i była też mądrą. Dziś to bezbarwna , naiwna , niezbyt rozgarnięta egoistka która , zaniedbuje córkę na rzecz dorosłej i poznanej jakieś dwa lata temu Melki . Nie wydaje mi się aby dawna Marysia tak się zachowywała scenarzyści chyba nie oglądają dawnych odcinków. 2) Bartek- jak dla.mnie obecnie ma nudne wątki. 3) Marek -zdradza Anetę i noc sobie z tego nie robi . A kiedyś tak o nią zabiegał. 4)Daria- kiedyś fajna i miła dziewczyna , stała się egoistyczną karierowiczką. 5)Malwina - ten powód jej rozstania z Wojtkiem był głupi i absurdalny.
Nie wiem dlaczego właśnie Bartka tak zepsuli dawniej jego związek z Tatiana był świetny albo ze Stefani nie wiem po co go wypchali na tą wieś jeszcze w takiej klitce przyjmował pacjentów .
Zgadzam się z Tobą. Kiedyś Bartek miał fajne wątki. Niepotrzebnie zamieszkał na tej wsi i nie potrzebnie twórcy połączyli go w parę z Emilką. Bardziej pasowała do Patryka . A i Bartkowi przydałaby się jakaś barwniejsza dziewczyna jak np . Tatiana tylko z inną profesją. A tak Emilka jest nudnawa , przy niej Bartek też stał się nudny i cała ta ich miłość jest według mnie nudna . W ogóle między nimi nie ma żadnej chemii . Ale to tylko moje zdanie .
A własnie Bartek powinien być z jakąś ciekawszą kobietą, najlepiej z Wrocławia, by nie utknąć na wsi, z taką jak Beatka chociażby. A Emilia też była fajniejsza jak była z Patrykiem i też kiedyś miała ciekawsze wątki i powinna też mieszkać w mieście jak kiedyś :), albo na wsi, ale z mniejszą dupą wołową :).
nie wiem, nie rozkminiam tego w ten sposob. Majka zawsze byla taka jak jest a pewne cechy poglebily sie z wiekiem,
co do Marka to pojawianie sie goscinne nie mozna nazwac "zepsuciem"/ po prostu malo go.
Artur - nie zepsuli go a poprawili :) fajna postac a z wiekiem dojrzal i tyle.
a Bartek... no coz - Bartek zawsze byl w moim odczuciu taka dupka wolowa i nadal nia jest.
co do innych osob, to w PM juz tak maja, ze okresowo zmieniaja charakter danej postaci albo podkrecaja. jesli chodzi o ostatnie watki to Seweryna popsuli bo zawsze byl spoko a teraz zlodzieja z niego robia i manipulanta
No właśnie, ogólnie w Pm tak jest że te postacie zmieniają sie okresowo i nie mają jednego charakteru, są złożone. I właśnie tak samo jak Seweryn. On zawsze był w porządku, a teraz się nagle zmienił. Choć też ciężko mówić o zmianie długotrwałej, bo się wkurzył na śmiałków i tyle za Olka i całą tą sytuację, a gdy człowiek na kogoś jest zły to robi różne dziwne rzeczy których wcześniej by nie zrobił :P.