Mam nadzieję, że ta ich śmieszna miłość raz na zawsze się skończy tak szybko jak się zaczęła.
ja też czuję trochę rozczarowanie,że się zeszli. Ale spokojnie,pewnie za chwilę sie rozstaną znowu,bo Jowita wraca i może namieszać.
Tak bardzo nudne sceny z nimi -__-\
Ostatnio pomyślałem, żeby Przemek wrócił do serialu i zszedł się z Kingą bo facet był spoko :D
Radek i Nikola rzeczywiście są nudni...
Co do Kingi to mogą wrócić ciekawe postaci, jak Przemek czy Rafał - swoją drogą kumpel Artura, więc dodatkowo fajny motyw.
Tak btw, to może mnie ktoś oświecić. Tak sobie ostatnio przełączałem kanały, trafiłem na ten serial i na wątek, w którym o ile dobrze się orientuje z tą łajzą Radkiem i jego żonką mieszka jej mama tak? Z tego co usłyszałem Radek z małżonką chcą wziąć kredyt dla niej żeby się wyprowadziła czy coś? Dlaczego po prostu jej nie wypi**dolą z chaty? Nie kumam w ogóle tych idiotycznych scenariuszy.
no dokladnie!!! Radek(nie wiedziec czemu) chce zaimponowac starej a ona go specjalnie podpuszcza...
Dodatkowo ta Jego żona, zamiast go wspierać, sama przejąć inicjatywę i wypieprzyć matkę z domu skoro wie o co jej chodzi, wpuszcza tego Radka na mine. Brak słów.