4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mam nadzieję, że ta ich śmieszna miłość raz na zawsze się skończy tak szybko jak się zaczęła.

ocenił(a) serial na 8
Gibon1991

na pewno od samego początku ich miłość była żałosna

Gibon1991

Ta...liczysz na "cud"?
bo ja niestety nie,a taki był spokój od tej bohaterki od siedmiu boleści

użytkownik usunięty
aron312

ja też czuję trochę rozczarowanie,że się zeszli. Ale spokojnie,pewnie za chwilę sie rozstaną znowu,bo Jowita wraca i może namieszać.

ocenił(a) serial na 4

Tak bardzo nudne sceny z nimi -__-\

Ostatnio pomyślałem, żeby Przemek wrócił do serialu i zszedł się z Kingą bo facet był spoko :D

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Radek i Nikola rzeczywiście są nudni...

Co do Kingi to mogą wrócić ciekawe postaci, jak Przemek czy Rafał - swoją drogą kumpel Artura, więc dodatkowo fajny motyw.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

spoko niebawem znowu się rozejdę,bo zaczną się znowu kłócić i Nikola odejdzie,.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

spoko niebawem znowu się rozejdę,bo zaczną się znowu kłócić i Nikola odejdzie,.

Tak btw, to może mnie ktoś oświecić. Tak sobie ostatnio przełączałem kanały, trafiłem na ten serial i na wątek, w którym o ile dobrze się orientuje z tą łajzą Radkiem i jego żonką mieszka jej mama tak? Z tego co usłyszałem Radek z małżonką chcą wziąć kredyt dla niej żeby się wyprowadziła czy coś? Dlaczego po prostu jej nie wypi**dolą z chaty? Nie kumam w ogóle tych idiotycznych scenariuszy.

ocenił(a) serial na 4
horrorstyles_fw

no dokladnie!!! Radek(nie wiedziec czemu) chce zaimponowac starej a ona go specjalnie podpuszcza...

marajka

Dodatkowo ta Jego żona, zamiast go wspierać, sama przejąć inicjatywę i wypieprzyć matkę z domu skoro wie o co jej chodzi, wpuszcza tego Radka na mine. Brak słów.

ocenił(a) serial na 10
horrorstyles_fw

Może robią to po to, by Radek pod wpływem fatalnej sytuacji finansowej znów mógł zejść na drogę bezprawia, czyli jakieś nielegalne interesy, przekręty. To byłby fajny pomysł.