4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
IOOI

Oby nie, serial już jest durny a wtedy to zniży się do poziomu Mody na sukces.

Rafal_

a co masz przeciwko? poza tym on nie będzie grał Igora, tylko Piotra. ja już się nie mogę doczekać. Rafał Mohr jest świetny, brakowało mi go.

makintosz

Realizm tego serialu już jest zbyt mocno zachwiany. Mam nadzieję, że to nie będzie brat bliźniak.

ocenił(a) serial na 10
Rafal_

Myśle, że to będzie zupełnie inny człowiek, nawet nie z jego rodziny. Po prostu podobny. A Agata pewnie bedzie chciała go wykorzystać by straszyć Sabinę.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

a po co straszyć Sabinę? Sabina jej wybaczyła a ta znowu coś knuje przeciwko niej?

użytkownik usunięty

W sumie nawet jak zabiją Sabinę nie będzie mi jej żal bo jak ktoś się wałem urodził to wałem umrze.

ocenił(a) serial na 10

Myśle, że Agata nie będzie dobra. Bedzie ustawiać tego ziomka podobnego do Igora na Sabinę.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ja nie wiem jak Sabina będzie tłumaczyć jej wyjście na wolność skoro wybaczyła jej że względu na jej chorobę psychiczna a ta nie będzie leczona psychiatrycznie.Każda normalna osoba spyta skoro jest chora to czemu się nie leczy.

użytkownik usunięty

Sabina byla lepsza za czasow liceum. Fakt,byla niedobra i dokuczala Olce itp,ale wtedy miala charakter. Nie dalo jej sie robic w balona i wejsc na glowe. A teraz? Cieplw kluchy. Mozna z nia robic co sie chce. Pozwala soba manipulowac i wchodzic na glowe.

użytkownik usunięty

Pewnie chodzi o to że gdyby serialowa Sabina dalej miała negatywną rolę wyleciała by z serialu.Raczej postaci negatywne zazwyczaj szybko kończyły przygodę w serialu.Dlatego trzeba było zmienić ją na pozytywną postać.Nawet jej Ojciec który wcześniej był draniem grożącym śmiercią córce Artura,oskarżonym o pobicie ze skutkiem śmiertelnym Ojca Izy i robiącym masę złych rzeczy jest dużo pozytywniejszą postacią niż kiedyś.
Wystarczy zobaczyć jak długo w serialu pobalowali ci zli a ci co zostali zmienili się na lepsze.
Ale to fakt Sabina przegina że swoją wspaniałomyślonością.Tyle razy już miała problemy z tego powodu a ona dalej swoje.

IOOI

Zmartwychwstał sukinkot jeden :D Niech założy pakt z Agatką i spełnią marzenie Sabinki :D

użytkownik usunięty
PIOTREKPK19

A no tak. Sonia byla czarnym charakterem i wyleciala po kilku miesiacach. Ja bym sie nie napalala na powrot Igora,bo wiecie jak to jest. Jeszcze sie okaze,ze tylko na chwile.

użytkownik usunięty

Zadna negatywna postać nie została na stałe a te które zostały przeszły przemianę więc taka Agata albo wyleci albo przejdzie przemianę taka jak jej stary i siostra.

ocenił(a) serial na 10

Oby nie przeszła, to byłoby sztuczne. Chwile posiadziala zamknięta i już cudowna przemiana. Niemożliwa sprawa, stawiam, że nadal bedzie działać przeciwko Sabinie.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

A Sabina dalej będzie robić się konia.Wiadomo żeby wyjść musiała ułożyć się z Sabiną poza tym Natan też w realu musiałby wycofać oskrażnienie bo jego też chciała zabić.

użytkownik usunięty

jeszcze świętą zrobią z Agatki.

użytkownik usunięty

I związą ją z Radkiem po odejściu Nicoli.

ocenił(a) serial na 1
PIOTREKPK19

hahahahah xD doje/bałes xD

ocenił(a) serial na 4
IOOI

Ja też nie ...

TomorrowlanD1991

Rafał Mohr nie będzie grał Igora, tylko Piotra - chłopaka, który bedzie przypominał Igora ;) Igor nie żyje.

ocenił(a) serial na 4
makintosz

Wiem, widziałam jego zdjęcia w jakiejś peruce i okularkach. Ten serial zaskakuje mnie coraz bardziej

ocenił(a) serial na 5
IOOI

Myślę, że nie ma się co obawiać że ten powrót będzie jakimś gigantycznym absurdem, bo Mohr by się raczej nie zgodził zagrać w jakimś idiotycznym wątku. Cała historia Igora była jednym z najlepszych wątków w tym serialu, a postać bardzo intrygująca, jedyny minus to ciągnąca się jak flaki z olejem sprawa jego zabójstwa, ale wtedy już nie grał ;-).

ocenił(a) serial na 10
melanie163

Dokładnie, też sądzę, że Mohr to za dobry aktor, by bawić się w jakieś żałosne i nierealne historie. Musieli go przekonać ciekawym pomysłem, scenariuszem i się udało. A sprawa z zabójstwem ogólnie ciekawa, ale zdecydowanie przeciągnięta i nudna. To powinno potrwać max. 2-3 tygodnie. Jak sobie przypomnę jak dochodzili do tego, kto zabił Stasiaka to to było mistrzostwo świata. Codziennie jakaś interesująca i dynamiczna akcja, zaskakujący finał - mistrzostwo świata. Tutaj finał był niezły, ale czas odkrywania zagadki wszystko spieprzył.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

W obu przypadach jednak scenarzyści poszli na łatwiznę w końcu nie zabił nikt z głównych bohaterów.Tyle że Paweł swoje wycierpiał,Maryśka wyszła na zdzirę a w przypadku Igora chwilę na dołku posiedział Radek i maglowali trochę Karola oraz Grzesia.

IOOI

http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/pierwsza-milosc-kim-jest-tajemn iczy-piotr,1990061,3604
Porażka

Rafal_

dlaczego?

makintosz

Bo mam dość w tym serialu tego, że 1 aktor gra różne role, jeszcze do tego ta ruda broda...

użytkownik usunięty
Rafal_

Gdyby Mohr występował dawno nie byłoby tragedi a tak będzie to śmieszne.Choć oni chcą powiązać te wątki,jednak lepiej żeby tego Piotra nie grał Mohr tylko w miarę podobny aktor.

Rafal_

w serialach ATMu często jeden aktor gra różne role.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

I bardzo dobrze, że Mohra wzięli. Skoro koleś ma być bardzo podobny do Igora to Rafał po metamorfozie jest strzałem w dziesiątkę. Dodatkowy smaczek. Bez faktu, że to ten sam aktor ja bym się tym tak nie ekscytował. A i trzeba przyznać, że aktor nie byle jaki, tylko się cieszyć. Cholernie jestem ciekaw, jak sobie poradzi na tym samym planie zdjęciowym, z tymi samymi ludźmi i z tak odmienną od Igora postacią do grania.

Zgiebongo

również bardzo się cieszę. Rafał to świetny aktor. w wywiadzie mówił, że było to dla niego wyzwanie, bo Piotr to jest zuepłne przecwieństwo Igora, bardzo spokojny. super, że znowu zobaczę Rafała. dla mnie to jest plus, a nie minus.

użytkownik usunięty
makintosz

Może będą kombinować żeby połączyć ją z Sabiną.Gość będzie jakimś np naukowcem lub ekonomistą i Sabina straci dla niego głowę bo zobaczy w nim pozytywne cechy Igora i że nie ma tych co miał negatywne.

ocenił(a) serial na 10

Tak może być, Sabina mimo wszystko kochała Igora, wierzyła, że się zmieni. Teraz spotka człowieka o podobnym wyglądzie, ale o zupełnie innym, lepszym charakterze niż Igor.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Może być też tak że po jakimś czasie okaze się że był z Igorem spokrewniony np MatkaPiotra zdradziła Ojca z Olgierdem i Piotr jest nieślubnym dzieckiem Olgierda.Potem Piotr poczuje miłość do zmarłego brata i Ojca w więzieniu i przez manipulacje Agaty uroi sobie że to Sabiny wina że nie ma brata i Ojca i będzie się mścił na niej a Agata będzie mu pomagać.

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie. Są dwie opcje: Sabina zakochuje się w Piotrze i zostawia Natana, albo Piotr pod wpływem Agaty zechce zemścić się na Sabinie za śmierć Igora.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Można to połączyć najpierw Sabina zakochuje się w Piotrze i zostawia Natana,a potem okazuje się że miłość Piotra była grą i chce się zemśćić za śmierć Igora.

ocenił(a) serial na 10

O, też fajna opcja. Taki watek można rozgrywać bardzo długo, kto wie czy nie do końca sezonu.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

I Sabina w dużo większym niebezpieczeństwie.bo Agata sama prawie ją na tamten świat wysłała a teraz we dwoje byliby większym zagrożeniem.

ocenił(a) serial na 1
IOOI

Sabina jest tak samo skąpa i tak samo pazerna na pieniądze jak i jej ojciec- żeby się wzbogadzić zrobiłaby wszystko, więc niech nie udaje takiego niewiniątka i świętej krowy. Salon też za pieniądze tatusia powstał. Także mi jej nie jest szkoda.

użytkownik usunięty
Krytykancki

Z tą samodzielnośćią Sabiny to bym nie przesadzał.Jak była sprawa z Billem i Daga zacząła mu wierzyć że Sabina ich wykorzystuje i płaci za mało Radek jest zdradził że Sabina jeszcze dokłada do interesu a skąd dokłada jak Salon to jej jedyna praca oczywiście forsą Ojca.potem jak był Igor Ojciec ja wydziedziczył ale na pewno po jego śmierci znów ją finansuje.