4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

http://pierwszamilosc10.pl/igor-wraca-do-pierwszej-milosci-szok-sabina-go-rozpoz na-nowy-sezon-zdjecia/

lol ? teraz to jestem w szoku.
będzie ciekawie brakowało mi tego drania :D
pewnie się okaże, że cudownie przeżył, zmienił się i będzie walczył o Sabinę xD
ewentualnie brat bliźniak, który przyjechał do Wrocka. Ciekawe co na to Sabina, że o Karolu nie wspomnę :D

ocenił(a) serial na 8
Wingo

Nieważne jak, ważne, że wraca! Super wiadomość! :D

Cefalix

IGOREK!!! kurde, jak się cieszę. strasznie mi brakowało tego bydlaka, a tu taka niespodzianka. mega.

użytkownik usunięty
makintosz

Dla mnie przesada,w końcu znaleziono jego trupa którego widziało pełno ludzi.

Wingo

obstawiam brata, w każdym razie fajnie, że wraca!

użytkownik usunięty
milenasy

Tylko że Igor był jedynakiem.

nie lubie jego

Wingo

Wróci jako Piotr. Nie wiem czy będzie to brat bliźniak, czy może Igor, który zmienił dane osobowe, ale pojawi się - racja.

użytkownik usunięty
margolalola

Jego śmierć ciężko nazwać mistyfikacją skoro wszyscy widzieli jego zwłoki.

ocenił(a) serial na 10
margolalola

Skąd wiesz, że wróci jako Piotr?

Zgiebongo

A bo mam znajomych, którzy statystują w PM :D

ocenił(a) serial na 10
margolalola

To spoko. Tylko to wiesz czy może znajomi widzieli jakieś wspólne sceny z Sabiną czy Agatą? Ciekawe czy to będzie inna osoba czy jednak zakamuflowany Igor.

Zgiebongo

Wiem tylko, że scena była nagrywana przy szkole językowej. I że uczestniczyła w niej właśnie Sabina i Aleksandra Kisio, ale kompletnie nie wiem jak się ona nazywa w serialu :) I jeszcze chłopak przystojny, taki z ciemną karnacją.

ocenił(a) serial na 10
margolalola

Kisio to właśnie Agata. Co do chłopaka to nie mam pomysłu, bo chyba nie Natan (Krzysztof Kwiatkowski).

Zgiebongo

Nie, nie on :D

użytkownik usunięty
Wingo

Z jednej strony to beznadziejna wiadomość, bo to oznacza, że ten serial spada na samo dno robiąc takie chore akcje, nie wiem czy to kolejne zmartwychwstanie, czy to jakiś cholerny brat bliźniak Igora, w każdym razie to i to jest głupie. Z drugiej strony to extra, bo znowu będę mogła na co popatrzeć na ekranie, Rafał Mohr jet niesamowicie przystojny, chociaż nie wiem czy mi się będzie podobał w długich włosach i całkiem innym wizerunku. Jak nie to chociaż będę mogła posłuchać jego czarującego głosu, i fajnie, że dalej będzie w serialu, ale głupio, że w takich okolicznościach, przecież mogli nie uśmiercać jego bohatera.

użytkownik usunięty

Może zagra jakąś jawę na zasadzie że Sabinie będzie się wydawać że ją przesladuje.

ocenił(a) serial na 10

Też o tym samym pomyślałem, ale myślę, że jeśli dostępny jest taki aktor grający wcześniej taką postać to warto zrobić coś większego. Jakaś rodzina, człowiek, w którym Sabina widzi Igora. Opcja z przeżyciem jest niewiarygodna, ale tak czy inaczej emocje będą. Byłoby niezłe (choć oczywiście naciągane), że to rzeczywiście on po zmianie danych osobowych. Zgodnie z zaleceniem ojca (finałowe sceny z zabójstwem) poszedł się leczyć, a teraz musi udawać przed Sabiną (chciał zniknąć z jej życia) kogoś zupełnie innego. Po jakimś czasie prawda wychodzi na jaw i się dzieje.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

I Sabina się w nim zakochuje i zostawia Natana?

Raczej nie bo za bardzo przypominałby jej Igora.

użytkownik usunięty
fifi123

W sytuację że Igor przeżył nie da się uwierzyć zwarzywszy na sytuację że tyle osób widziało go martwego oraz było śledztwo o jego zabójstwo.

A może być taka sytuacja, że Agata znalała kogoś bardzo podobnego Do Igora żeby Sabinie się wydawało, że wariuje i tak się na niej zemści.

Zgiebongo

to chyba najbardziej prawdopodobne: to zwykły koleś który jest bardzo podobny, a z charakteru zupełnie inny niż Igor - i Sabina będzie miała dziwnie.

widzę, że nie jestem jedyny, który uwielbia Rafała ;) on przewyższa aktorstwem wszystkich w serialu. doskonale zagrał zimnego sukinsyna, aż chciało się oglądać. a jako Nielat w Pitbullu? znakomity. ogromnie się cieszę, że wraca, nawet jeśli nie będzie grał Igora.

użytkownik usunięty
makintosz

Pewnie inna postać,w końcu w tym serialu to normalne.Patryk wcześniej grał jakiegoś kolegę Kingi Lalusia,Iza wcześniej była przyjaciółką tej kobiety przez która Maryśka poroniła,Radek był tym kolesiem co Kuba przez niego zginął.

A jeszcze mąż Beaty grał kelnera

użytkownik usunięty
fifi123

Gdydy śmierć Igora rozergali inaczej np nikt z bohaterów by go nie znalazł a potem dowiedzieli się że niby Igora zabił Ojciec szansa powrotu by była a tak zostaje inna postać.

użytkownik usunięty

Nie sadze,ze to bedzie zmartwychwstanie. Scenarzysci grubo by przesadzili. Zwlaszcza,ze widzielismy Igora trupa. Pewie inna postac,ale kto? Jakktos slusznie zauwazyl Igor byl jedynakiem...

użytkownik usunięty

Ja to zauważyłem.

ocenił(a) serial na 10

Bez wątpienia byłaby to gruba przesada gdyby okazałby się on Igorem, ale nawet jeśli to ja na to czekam. Nie ma co, fajnie wymyślili. Szczerze mówiąc ten powrót kręci mnie bardziej niż miałby znów pojawić się Krawczyk w roli Pawła.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Mnie też! Chyba tylko "zmartwychwstanie" Patryka lub (lepiej!) Kuby mogłoby to przebić. :)

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Patryka też z chęcią bym zobaczył. Aktor praktycznie zrezygnował z zawodu i zajął się rajdami. Musiał być cholernie zdecydowany, a szkoda.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Dowiemy sie w marcu. Cierpliwosci :-) . Tylko nie czekajcie w napieciu tak samo jak na "wielki powrot" Pawla,aby sie nie rozczarowac.