Tak mniej wiecej w polowie lutego ma wrocic Igor. Chodza sluchy na miescie ze podobnio bedzie mial romans z Joginem
Ja słyszałem że z Radkiem i Sabina powie że zdradziło ją dwóch ukochanych męzczyzn.
to byłby jeden z najzabawniejszych wątków w całym PM.Sabina wraca na kwadrat a tam w łóżku Igor z Radkiem.Igor pewnie cyniczny jak zawsze dalej by macho udawał a Radek jak zwykle niewiniątko.I czy ich romans miałby kontynuację czy Sabina podchodziła by do tego jak do zwykłej zdrady.I czy paczka traktowała by Radka jak drania który zdradził Sabinę czy geja.A potem jakby wróciła Jowita to Radek do niej najpierw sypiałem z Sabiną a potem z ....Igorem.A Mikser tylu jest facetów na świecie a Radek akurat musiał z Igorem,a Błażej na to oni już od dawna musieli się mieć ku sobie.
hehe, jeszcze Krystian by się chciał na trzeciego załapać, żeby stworzyć trójkącik ;)
albo Radek który zakochał się w Igorze i chce stworzyć z nim parę,a ten zaczyna się z niego nabijać słuchaj było miło ale się skończyło,a jak Sabina powie mu jesteś zwykłym gejem,to Igor jej odpowie że w łóżku jest taka słaba,że z facetem mu lepiej było.
Tak a Jowita by sie potem spiknela z Aska bo by się okazało że Aska nigdy nie miała żadnego poważnego związku z chlopem bo jest lesbijka
hehe, najlepsze jest to że na konkurencyjnej stacji w konkurencyjnym tasiemcu wymyślili że jedna bohaterka odkryje w sobie lesbijkę i to taka co miała już kilka związków z facetami za sobą :P to tak jakby tutaj Maryśka stwierdziła że faceci są do dupy i związała się z Kingą (która by dla niej zostawiła Artura) xD