4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Powroty postaci

ocenił(a) serial na 8

Czyj powrót chcielibyście zobaczyć w serialu? Które postacie, z tych które odeszły chcielibyście
ponownie zobaczyć?

Ja przede wszystkim chciałbym, żeby wróciła EDYTA (Alżbeta Lenska), według mnie ona i Artur
tworzyli jedną z lepszych par w serialu. Poza tym w ten sposób można byłoby na stałe
przywrócić wątek Artura, który od roku zszedł na drugi plan.

Teresy już mi jakoś szczególnie nie brakuje, ale może jakby wróciła to zrobiłoby się ciekawiej u
Żukowskich.

MAGDA (Maria Góralczyk) też odgrywała ciekawą postać.

Odkąd Stefani odeszła to jakoś brakuje pozytywnego poczucia humoru. Każdy ma prawo mieć
swoje zdanie i według mnie ''Kaśka'' nie jest ani trochę zabawny.

A co do wątku Kingi to powinni jej jak najszybciej zmienić partnera, nikt od 1600 odcinków nie
denerwował mnie tak bardzo jak ten cały Adam. FILIP (Maciej Brzoska) albo RAFAŁ (Adam
Krawczyk) pasowali do Kingi i z którymś z nich scenarzyści mogliby ją znowu związać.

ocenił(a) serial na 1
refleksion

Rajmund i Weksler powinni wrocic ogolnie brakuje gangsterów ,Florek cos tam chyba w Wadlewie czaruje
Pyt.Co to za dzieciak Sandry jest ?

deconstramus

jak na moje oko wogóle brakuje czarnych charakterów ;/ wszyscy to dobre duszyczki, albo przechodzą wewnetrzna metamorfoze :D

ocenił(a) serial na 1
Czarna9922

nie ma problemu kogo mam jeszcze załatwic aby powrocił ? zaraz zadzwonie i załatwie .Karol Weksler is back ! :D

ocenił(a) serial na 6
deconstramus

Najpierw myslałam, że ten dzieciak to syn Sandry i Huberta, ale teraz wydaje mi się że to syn Rajmunda. Tylko nie wiem dlaczego Sandra się nim zajmuje.

refleksion

Oj Edyta mogła by wrócić , te mega titsy byłoby na czym oko zawiesić ;]

ocenił(a) serial na 8
refleksion

Hm.. Patryka! Ale to niemożliwe bo Pierwsza Miłosć to nie science fiction. Ale lubiłam ten jego amerykański akcent, te jego "Emylka", ogólnie fajnie było jak Patryk,Bartek,Paweł i Artur razem szaleli: D

refleksion

o nie nie, żadna Góralczyk - już jeden koń jest w serialu

refleksion

mogliby rozkręcić wątek dominika bo fajny