PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie wiem czy był już ten odcinek, ale i tak się wypowiem ! Ten serial nie ma nic wspólnego z rzeczywistością(i tak wszyscy o tym wiedzą ale, musiałam to napisać :P)Czytałam w "Swiecie seriali" że Olka wybiegnie z sali i nie dokończy zeznań bo ten nożownik będzie ją świdrował wzrokiem ! Przecież każdy sąd na tego typu rozprawie może zaproponować ofierze tego typu przestępstwa by zeznawała pod nieobecność sprawcy ! Jako ofiara ma takie prawo(Noo...chyba oglądacię czasem "Sędzię Annę Marię..." ?), nawet jeśli tego nie zrobili to mogła poprosić o coś takiego, a ta sierota co ? Uciekła ! Rozumiem zdenerwowanie, ale trzeba myśleć racjonalnie ! Przeczytałam jeszcze że(SPOILER !) będzie zeznawała drugi raz i znowu ucieknie(Po tym poprzednim razie nikt nie wpadł na to by zaproponować jej zeznania pod nieobecność tego faceta ?), a nożownik zostanie uniewinniony !

Garres

Pewnie tym scenarzystom się pomysły kończą i szkoda im porzucać taki dobry motyw z nożownikiem więc muszą go uwolnić, żeby nadal mógł prześladować biedne sierotki

ocenił(a) serial na 4
infrared118

no dokładnie

marajka

Dokladnie.Ten proces to kpina.Z jakiej racji ten caly nozownik zostal uniewinniony?To zeznania napadnietej (Sabiny),Miksera i Radka nie wystarcza?Oni go zlapali wiec widzieli jego twarz i juz za to powinien dostac wyrok za usilowanie zabojstwa.Czy ja sie myle?Ale w tym serialu wszystko mozliwe.
Adwokat ktory broni nozwonika oczywiscie spotyka sie z Izabela,jaki ten Wroclaw maly:)

ocenił(a) serial na 1
Garres

znowu ucieknie?o nie,co za glupota.ta olka i to cale jej i wszystkich dookoła rozczulanie sie nad nią jest zalosne

ocenił(a) serial na 2
Garres

Mam nadzieje, że tą laskę ten świr zaciuka. Bo kurde, policja wypuściła tego gościa i w żaden sposób nie określa jego aktualnego pobytu, ale jednocześnie przydzielają jej ochronę, żeby go przed nim bronić? WTF?! xD

ocenił(a) serial na 6
Krol_Sedesow

ach, no kpiny i kpinki :DD ale niestety nic jej nie zrobi, chociaż już widzę dzisiaj tą akcję, łaaach :D

użytkownik usunięty
karlie

najlepszy tekst Florczaka do Olki: `masz racje, wygodniej będzie na kanapie` leżałam ze śmiechu xd
sztucznie trochę to nagrane jak on wbił do tego domu ://

ocenił(a) serial na 6

noo hahaha też leżałam xD muszę to w ogóle obejrzeć na iplii jeszcze raz, bo jaram się i jaram :DD Noo tej :D

użytkownik usunięty
karlie

ale nudy teraz bez niego będą ://
może się jeszcze pojawi jak Manuel ;d

ocenił(a) serial na 6

nooo .____.
mrr, ależ on jest mniam <3 niech go wypuszczą NOOO XD

użytkownik usunięty
karlie

`jak mi się coś podoba to zawsze wracam, rozumiesz !?`
głos ma jak psychol, nadaje się do takich ról ;o

ocenił(a) serial na 6

albo: "znudził się, poszedł sobie" XDD
nie obrażaj :DD, głos ma właśnie zajebisty, uwielbiam gdy mówi... maaasakra <3

użytkownik usunięty
karlie

oglądałam już x100 powtórkę jak on gadał etc. xd
ja właśnie jestem głosem zachwycona ;d

musi wrócić i koniec !

ocenił(a) serial na 6

ja tak samo, jak dobrze, że jest IPLA <3
chciałabym być na miejscu Oli, jak ją tulił :DD

piszemy petycję? xd

użytkownik usunięty
karlie

to było słodkie jak ją z tego stołu podniósł i przytulił nawwww :3:3
trzeba napisać ;d

ocenił(a) serial na 6

ach, aż muszę sobie to obejrzeć jeszcze raz :DD
albo jak jej dyszał do ucha <3 :D

użytkownik usunięty
karlie

:3:3
albo jak ją nożem po brzuchu smyrał :o:o *.*
ona zamiast się brać za niego to jak taka kukła nieruchoma xd

użytkownik usunięty
karlie

hejjj my mamy obsesję na jego punkcie *.* xd
ojj trzeba się leczyć ;p

ocenił(a) serial na 6

noo dokładnie, przecież nie było się czego obawiać<3
było miło i sympatycznie, prawda? :]
ależ dlaczego tak brutalnie go musieli potraktować, tego to już nie rozumiem - przecież on chciał się tylko poprzytulać i pobawić :D :33

oj tam oj tam &lt;3

użytkownik usunięty
karlie

odechciało mi się już oglądać pierwszą jak pomyślę, że jego tam nie ma xd :C

użytkownik usunięty
karlie

jakby tak do mnie do domu wbił specjalnie bym wszystko pozamykała żeby policja się nie dostała ;o xd

ocenił(a) serial na 6

no ej, właśnie, chyba znowu wrócę do nieregularnego oglądania, hahaa <3
taaa, ja też, albo za radą błażeja - 2 szafy pod drzwi :D albo najlepiej łóżko ]:>

użytkownik usunięty
karlie

dokładnie ;o xd